Wpisy 3 352 972 – 3 353 071
17 września 2018 18:35 → 17 września 2018 19:35, 100 wpisów
poczytajcie życiorys prezesa i rodzinki może oczy się otworzą choć wątpię boć to zaćma nie uleczalna
Idę dzisiaj nocka na zmianie mam Ukraińców Rosjan Białorusinów fajni ludzie
Szkoda mi tych ludzi a moze cos maja z tego jak targowica przed rozbiorami POlski
Ale to naszy druzja...gdzie..na sklepowych..półkach był ocet..a Katyń..to myśmy sobie sami w głowę strzelali..od tyłu..no gdzie..takie..debile się rodzą..i to jeszcze po studiach wielkie państwo Ę..ą..ą..ę..Mulag..
na jakim targu kupiłeś ten dyplom? i za ile ? chyba za tanio mulag
Najlepsze to to,że wam z Pis-u bliżej do komunistów i zdrajców a pyska drzecie o innych.
Mulag..przecież to nie są Polacy..jak my...Żołnierze wyklęci..Armia Krajowa..Cześć Waszej..Pamięci
Tak nic rozumia wiedza lepiej koniec kropka zadnych argumentow jedynie obelgi taki poziom prezentuja jak ci z kodu
Przykra wiadomosc dla niby polakow przez male p obecna wladza jeszcze kilka dekad przykro mi
I zacznijmy od teg po nr. kolektur wiatr ze wschodu wietrzy wam tyłki. A na Żołnierzy wykletych to ty bubku się nie powołuj bo gdy by ciebie spotkali z takimi poglądami, byłbyś zaprzyjaźniony z bukiem lub brzozą
Mulag tak będzie dobrze pamiętaj różowa na dzień niebieska na noc nie pomyl będzie Ci się przeszłość mieszać z obecnymi czasami
Dionikos..nastepny..komuch..anty Polonista..von..wasalu..do rosji..słuzyć..pachołkuczerwońcu..
Mulag władza dzisia
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Forami - dupku daleko mi do komuchów, a i nawet do rosjan - nie lubię ich, bo jak gebe otworzy to już kłamie
Dupek to jesteś ty..Dionikos..ze swoimi..wypowiedziami..Żołnierze wyklęci Cześć Waszej Pamieci..co zaprzeczysz..to ty jesteś dupek..
Forsami idio to żal mi cę a le będziesz przez swoich idoli trawę kiedyś w pier dalał
Idę spać że też żyje wśród zacofancow wiesz forsami że ziemia jest okrągła a nie płaska
A komunista..to to samo co ateista.. jak jeden tak i drugi..w Boga..nie wierzy.. samousprawiedliwienie..10 żon..z każdą..inną..dziecko..ale.ok..cacy..bo to teraz tak w modzie..że chłop..na spodzie..
A ci co wierzą maja tylko 1 kobiete zwłaszcza panowie w sukienkach dosyć że kochanki to dzieci ba nawet maja kochanków ba lubią chłopców dziewczynki 6,8,12 letnie od wiara w tego boga jest cudna
Z komuchami..się..nie dyskutuje..2000 panie..jak ja będę teraz żył..za te 2000.tysiące..rzekł stary ubek..a ja obywatel..jak pracowałem za 790 zlotych na miesiąc to dobrze..było..kanalie..komunistyczne..won do rosji..tam jest wasze..miejsce
Junak.
A gdzie jest ten odważny figo..fago..co teraz nadaje z pod innego niku..czemu..cwaniaku..nie podajesz fotek..na profilu..zdjeć..dla dorosłych....dno..i wodorosty..wiem kim jesteś szydzacy..wielonikowcu.. ile żeś kont..Założył..degeneracie..
Gryks..wiesz czemu..nie zjem Marsa..bo.. jest czerwony..jak komunizm..a ja brzydze sie czerwonymi..