Wpisy 3 352 938 – 3 353 037
17 września 2018 18:16 → 17 września 2018 19:16, 100 wpisów
Dojna zmiana raczej a nie dobra ale ok twoje zdanie nie ma co się kłócić lepiej być szczęśliwym
Dojna byla przez 8 lat nigdy wiecej placzu i smutku i na kolanach przed niemcami i rosja
W takich przypadkach lekarz psycholog psychiatra radził by przytakiwac
Myślę że takie rozdawanie doprowadzi do dobrej zmiany...władzyemeryci i renciści dostaną ochlap by poszli do urn...wyborczych
Jak wam nie idzie w grach wejdźcie na mój profil i poglaszczcie drzewko szczęściana pewno pomoże
Szkoda mi ciebie wrecz żal kim jestes co soba reprezentujesz powiedz w prost rosjaninem jestes moze ukrainiec no to rozumiem wszystko
Gdzie tu jad co ty piszesz za brednie wybaczam ci bo nie wiesz co czynisz koniec dyskusji
blondi i brunetka stoją na pętli tramwajowej
x brunetka zwraca się z pytaniem do kierowcy tramwaju
- czy dojadę tym tramwajem do centrum ?
= nie,nie, tym nie
blondi
y a ja ???
x brunetka zwraca się z pytaniem do kierowcy tramwaju
- czy dojadę tym tramwajem do centrum ?
= nie,nie, tym nie
blondi
y a ja ???
Mulag albo do szkoły żadnej nie chodziłeś a na pewno historia ci obca albo jesteś wyjątkowym naiwniakiem!?
Mulag kim ty jesteś ze masz czelnosc wmawiać mi że nie wiem co czynię co za baran kto uważa innaczej to be tylko ty wiesz najlepiej całe pisury
poczytajcie życiorys prezesa i rodzinki może oczy się otworzą choć wątpię boć to zaćma nie uleczalna
Idę dzisiaj nocka na zmianie mam Ukraińców Rosjan Białorusinów fajni ludzie
Szkoda mi tych ludzi a moze cos maja z tego jak targowica przed rozbiorami POlski
Ale to naszy druzja...gdzie..na sklepowych..półkach był ocet..a Katyń..to myśmy sobie sami w głowę strzelali..od tyłu..no gdzie..takie..debile się rodzą..i to jeszcze po studiach wielkie państwo Ę..ą..ą..ę..Mulag..
na jakim targu kupiłeś ten dyplom? i za ile ? chyba za tanio mulag
Najlepsze to to,że wam z Pis-u bliżej do komunistów i zdrajców a pyska drzecie o innych.
Mulag..przecież to nie są Polacy..jak my...Żołnierze wyklęci..Armia Krajowa..Cześć Waszej..Pamięci
Tak nic rozumia wiedza lepiej koniec kropka zadnych argumentow jedynie obelgi taki poziom prezentuja jak ci z kodu
Przykra wiadomosc dla niby polakow przez male p obecna wladza jeszcze kilka dekad przykro mi
I zacznijmy od teg po nr. kolektur wiatr ze wschodu wietrzy wam tyłki. A na Żołnierzy wykletych to ty bubku się nie powołuj bo gdy by ciebie spotkali z takimi poglądami, byłbyś zaprzyjaźniony z bukiem lub brzozą
Mulag tak będzie dobrze pamiętaj różowa na dzień niebieska na noc nie pomyl będzie Ci się przeszłość mieszać z obecnymi czasami
Dionikos..nastepny..komuch..anty Polonista..von..wasalu..do rosji..słuzyć..pachołkuczerwońcu..
Mulag władza dzisia
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Ejsza z ludźmi z PZPR na czele i kler dojna nigdy
Forami - dupku daleko mi do komuchów, a i nawet do rosjan - nie lubię ich, bo jak gebe otworzy to już kłamie
Dupek to jesteś ty..Dionikos..ze swoimi..wypowiedziami..Żołnierze wyklęci Cześć Waszej Pamieci..co zaprzeczysz..to ty jesteś dupek..
Forsami idio to żal mi cę a le będziesz przez swoich idoli trawę kiedyś w pier dalał
Idę spać że też żyje wśród zacofancow wiesz forsami że ziemia jest okrągła a nie płaska
A komunista..to to samo co ateista.. jak jeden tak i drugi..w Boga..nie wierzy.. samousprawiedliwienie..10 żon..z każdą..inną..dziecko..ale.ok..cacy..bo to teraz tak w modzie..że chłop..na spodzie..