Wpisy 33 527 – 33 626
19 listopada 2008 22:45 → 20 listopada 2008 20:04, 100 wpisów
witam. przegladam sobie ta stronke, mapki i cos mi nie idzie typowanko ostatnio. pomocy!! jakies liczby na odegranie sie poprosze na jutro... z gory dzieki :) pozdrawiam
HOSIU! TAK PO KILKA ZŁOTY WYGRYWAM!NA BAHAMY ZA MAŁO A DZIŚ TO OGÓLNIE WTOPA
no to rumun przebił nas wszystkich razem wziętych :((( Ja postawię na 52 dyszkę pojutrze a jak będę miała jakieś przeczucie to jutro.
Dokładnie 2 lata temu w bardzo podobnym okresie, trzeba było czekać na 52 całe 30 losowań. 28.10.2006 - 27.11.2007
Może i padnie jutro, ale nie zdziwiłbym się gdyby rekord sprzed 2 lat został pobity...
Może i padnie jutro, ale nie zdziwiłbym się gdyby rekord sprzed 2 lat został pobity...
Grom cos wspominales ze o 22.45 podasz liczby . Podaj czekamy , jak chcesz to podaj na moje gg
To ja czekam,aż piekielna poda mi swoje gg,ale jak chcesz to mogę Ci podać liczby,to podaj mi ty swoje gg.
gg 10147163
siema grom tu moj nr 5200126. maznij tam jak mozesz jakies swoje typy. ja dzis zgarnelem 5/7
Grom jeśli możesz również mi podać liczby to bardzo proszę.Moje GG 10152190
Grom jezeli mozna to bardzo prosze o podpowiedz bo ostatnio nawet 2 zl nie moge wygrac same tyly GG 1354579
zlodzieje totalizator zlodzieje dawac 52, do tego smialo mozna dorzucic 73, 14,15,43
Grom jak możesz podaj parę ciekawych liczb Proszę. Moje gg 643611
Dla rewanżu podaje swoje liczby 10/10
10,17,20,22,25,31,36,42,44,49
Pozdrawiam wszystkich i wysokich wygranych :)
Dla rewanżu podaje swoje liczby 10/10
10,17,20,22,25,31,36,42,44,49
Pozdrawiam wszystkich i wysokich wygranych :)
tez bym prosil o liczby jesli mozna oczywiscie:) moje gg: 180301
Dziekuje z gory:)
Dziekuje z gory:)
Grom tez bym prosił o cyferki na dzisiaj. moje gg 4391238.
wielkie dzieki:-)
wielkie dzieki:-)
GROM sorki ale wczoraj milam problem z dostaniem sie na strone gg mam niekatywne prosze na e-mail AniolPiekielny@interia.pl le gdybys mogl tak do godziny 16.20 bo potem niestety juz nie bedzie mnie na kompie dzekuje
Grom,
ależ takie właśnie zakresy podałeś jak działaja poszczególne żywioły w astrologii. Jeśli strzelec to plus baran i lew bo to żywioł ognia i wtedy niby tranzytujace słońce jest w trygonie do swojej pozycji urodzeniowej. Do wygranej potrzebne sa zupełnie inne czynniki (wg. astrologii). I to czy ktos ma w ogóle kiedykolwiek szanse na wygranie czegokolwiek znaczacego jest dość łatwo ocenić w horoskopie urodzeniowym. Kiedy to mogłoby nastapić to już kilkudniowe wyliczanie na podstawie kilku metod prognostycznych.
Ale z niecierpliwościa czekam na efekty dzisiejszego losowania i liczb, które podajesz uczestnikom forum.
I oczywiście życzę wysokich wygranych. Za tę pasję grania należa się wszystkim jakieś nagrody od totalizatora.
ależ takie właśnie zakresy podałeś jak działaja poszczególne żywioły w astrologii. Jeśli strzelec to plus baran i lew bo to żywioł ognia i wtedy niby tranzytujace słońce jest w trygonie do swojej pozycji urodzeniowej. Do wygranej potrzebne sa zupełnie inne czynniki (wg. astrologii). I to czy ktos ma w ogóle kiedykolwiek szanse na wygranie czegokolwiek znaczacego jest dość łatwo ocenić w horoskopie urodzeniowym. Kiedy to mogłoby nastapić to już kilkudniowe wyliczanie na podstawie kilku metod prognostycznych.
Ale z niecierpliwościa czekam na efekty dzisiejszego losowania i liczb, które podajesz uczestnikom forum.
I oczywiście życzę wysokich wygranych. Za tę pasję grania należa się wszystkim jakieś nagrody od totalizatora.
Od najbliższego poniedziałku (24 listopada) w sprzedaży znajdzie się 850 000 losów tej loterii. Z wszystkich obecnych na rynku gier i loterii, to właśnie Los Milionos daje największą szansę na wygranie miliona złotych, bowiem w puli wygranych znajduje się pięć nagród o tej wysokości – informuje TS.
Liczba losów Los Milionos jest ograniczona. Losy, oznaczone unikalnymi siedmiocyfrowymi numerami, będzie można nabyć w kolekturach Lotto do 31 grudnia tego roku (tego też dnia odbędzie się losowanie). Jeśli jednak zostaną one wykupione wcześniej, sprzedaż również zostanie zakończona przed czasem.
Los kosztuje 20 zł. W Los Milionos można wygrać: pięć razy po milion złotych, dziesięć razy po 100 000 złotych lub pięć tysięcy razy po 500 złotych.
Sprzedaż wspiera ogólnopolska kampania reklamowa w telewizji, radiu, prasie, Internecie, a także na nośnikach reklamy zewnętrznej i w centrach handlowych.
Los Milionos to trzecia w tym roku nowa propozycja Totalizatora Sportowego. Przypomnijmy, że w maju wprowadzono grę keno, a w lipcu loterię promocyjną Loteriada. Warto dodać, że Polska jest drugim po Irlandii europejskim krajem wprowadzającym loterię raffle.
tw (Źródło: Totalizator Sportowy)
Liczba losów Los Milionos jest ograniczona. Losy, oznaczone unikalnymi siedmiocyfrowymi numerami, będzie można nabyć w kolekturach Lotto do 31 grudnia tego roku (tego też dnia odbędzie się losowanie). Jeśli jednak zostaną one wykupione wcześniej, sprzedaż również zostanie zakończona przed czasem.
Los kosztuje 20 zł. W Los Milionos można wygrać: pięć razy po milion złotych, dziesięć razy po 100 000 złotych lub pięć tysięcy razy po 500 złotych.
Sprzedaż wspiera ogólnopolska kampania reklamowa w telewizji, radiu, prasie, Internecie, a także na nośnikach reklamy zewnętrznej i w centrach handlowych.
Los Milionos to trzecia w tym roku nowa propozycja Totalizatora Sportowego. Przypomnijmy, że w maju wprowadzono grę keno, a w lipcu loterię promocyjną Loteriada. Warto dodać, że Polska jest drugim po Irlandii europejskim krajem wprowadzającym loterię raffle.
tw (Źródło: Totalizator Sportowy)
Właśnie czytałem horoskop urodzinowy i powiem szczerze, że jestem zaskoczony bo pasuje jak ulał do kilku osób.
dajcie spokoj z jakas astrologia skreslajcie dzisiaj 52 i jazda do kasy
Do Amandy i rumuna - pasjonatów gry w jedną liczbę - z moich obserwacji winika że należałoby obserwować długo nie występującą liczbę i zacząć w nią grać gdy wreszcie się pokaże , po długim "leniuchowaniu" będzie nadrabiać , czyki wstąpi kilka razy w nie długich odstępach . To obserwacja nie rada i nie pouczanie . Pozdr.
DRIVER bo powinno tak być,możliwe ,że też rzadko wystąpi ale na pewno częściej niż dotychczas...
Dla tych co nie wierzą niech sprawdza swoją datę urodzin albo np swojej żony wtedy niech zobaczą, że coś w tym jest. Sam nie wierzyłem do teraz.
TOTO,
nie piszę o horoskopie urodzInowym ale o urodzEniowym tzw radiksie. Czyli bardzo dokładnym położeniu planet w minucie , w której wydaje się pierwszy krzyk. Jest to tylko i wyłacznie Twój horoskop a nie wszystkich, którzy urodzili się w ciagu miesiaca obojetne w jakim roku i jakim miejscu na Ziemi. Nie piszę o horoskopach z gazet bo to jest tylko rozrywka dla mas. Piszę o nauce astrologii, która ma kilkutysiacletnia tradycję.
Osoby, które pisza na forum o systemach, które tworza i żmudnie wyliczaja, powinny sprawdzić czy w ogóle kiedykolwiek maja szansę dostać coś od tzw. losu. Bo jeśli nie to będa tracić mnóstwo kasy na to co wyliczyli i nic nie wygraja. A ktoś inny będzie przechodził koło kolektury i puści pierwszy los w swoim życiu i od razu wygra. Bo taki ma zapisany przebieg zdarzeń w życiu.
nie piszę o horoskopie urodzInowym ale o urodzEniowym tzw radiksie. Czyli bardzo dokładnym położeniu planet w minucie , w której wydaje się pierwszy krzyk. Jest to tylko i wyłacznie Twój horoskop a nie wszystkich, którzy urodzili się w ciagu miesiaca obojetne w jakim roku i jakim miejscu na Ziemi. Nie piszę o horoskopach z gazet bo to jest tylko rozrywka dla mas. Piszę o nauce astrologii, która ma kilkutysiacletnia tradycję.
Osoby, które pisza na forum o systemach, które tworza i żmudnie wyliczaja, powinny sprawdzić czy w ogóle kiedykolwiek maja szansę dostać coś od tzw. losu. Bo jeśli nie to będa tracić mnóstwo kasy na to co wyliczyli i nic nie wygraja. A ktoś inny będzie przechodził koło kolektury i puści pierwszy los w swoim życiu i od razu wygra. Bo taki ma zapisany przebieg zdarzeń w życiu.
Gra w jedną - np. liczba 66 pokazała się po 17 dniach po czym wystąpiła 3 x po kolei . Liczba 53 po 15 dniach nieobecności wystąpiła powtórnie 16.11.08 oraz 19.11.08 . itd .
Straciłem sporo kasy na "upartą" 52. Dzisiaj raczej wypadnie,bo ja dzisiaj ją OLEWAM!!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WTAPIAJĄCYCH PRZEZ TĄ" 52"
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WTAPIAJĄCYCH PRZEZ TĄ" 52"
Juleczka ja rozumiem o jakim horoskopie napisałaś, ale ja miałem tylko taki horoskop pod ręką czyli w Internecie. Za taki horoskop jak napisałaś to chyba się słono płaci.
Teraz znikam - może po godz. 15.00 a na pewno jutro będę . Wygranych życzę !
Grom też bym prosiła o cyferki na dzisiaj moje gg 6514410.Dziękuje z góry
motoski,
wierzę (określenie "święcie" jest tu trochę nie na miejscu) ponieważ widzę jak to działa i jak zdziwieni sa ludzie , którzy przekonuja się o tym
TOTO,
horoskop z prognoza na przyszłość ( po sprawdzeniu przeszłości żeby ustalić czy masz dobra godzinę urodzenia) kosztuje około 1,000 PLN. Ale jak ktos ma poważne problemy albo poważne pytania albo po prostu dużo pieniędzy to nie jest to tez jakaś straszna kwota. Kilka miesięcy grania w totolotka, czasem, nieprawdaż?
wierzę (określenie "święcie" jest tu trochę nie na miejscu) ponieważ widzę jak to działa i jak zdziwieni sa ludzie , którzy przekonuja się o tym
TOTO,
horoskop z prognoza na przyszłość ( po sprawdzeniu przeszłości żeby ustalić czy masz dobra godzinę urodzenia) kosztuje około 1,000 PLN. Ale jak ktos ma poważne problemy albo poważne pytania albo po prostu dużo pieniędzy to nie jest to tez jakaś straszna kwota. Kilka miesięcy grania w totolotka, czasem, nieprawdaż?
Nie wiem czy zauważyliście taką ciekawostkę po wczorajszym losowaniu: otóż z przedwczorajszych liczb niesortowanych powtórzyło się dokładnie kolejno 7 pierwszych liczb. Takiego układu jeszcze nie było w powtarzajacych się liczbach.:)
wlm - bardzo dobra ciekawostka. Gdyby wczoraj zagrać na 7 liczb, które dzień wcześniej wpadły do maszyny losującej jako pierwsze ... mielibyśmy 7/7 ! :D
WLM i PASKO,wystarczyłoby żeby co kilka dni wpadały w taki sposób chociaż 2 liczb...
Czyli OPA , nasuwa się wniosek, że pora zacząć myśleć i działać niekonwencjonalnie, tak trochę na "wariackich papierach", a nie trzymać się sztywno jakichś sztywnych układów lub matryc (typu :daty urodzin, albo najdłuzej oczekiwana liczba).
Bywało,że liczba nie powtarzała się przez ponad 50 losowań i padała wtedy, kiedy gracze byli już dokładnie "spłukani".
Liczba 3 w DL "wisiała" ostatnio też bardzo długo, a potem wypadła kilka dni pod rząd.
Bywało,że liczba nie powtarzała się przez ponad 50 losowań i padała wtedy, kiedy gracze byli już dokładnie "spłukani".
Liczba 3 w DL "wisiała" ostatnio też bardzo długo, a potem wypadła kilka dni pod rząd.
Do niejakiej ,,JUleczki.Od dnia dzisiejszego ,proszę zwracać się do Pani ,,Juleczki,, Ona jest w temacie i wszystkim pomoże.pozdrawiam.
Witam serdecznie po 10 dniowej karze.I na wstepie napisze ze juz dawno pisalem zeby zaczac myslec niekonwencjonalnie.Nie bede sie tu produkowal bo chce otworzyc wlasny temat na forum.I tu zwracam sie z ogrona prosba do(wymienie po raz ostatni z nika tego pana)EDI8 aby na tym forym w zalozonym przeze mnie temacie nigdy sie nie wpisyal,z zadnymi radami,wnoskami,uwagami.Jako gospodarz tematu mam prawo takie warunki postawic. Was kulkowicze biore na swiadkow ze z mojej strony nie bedzie nic co by tego czlowieka dotyczylo.Pozostawiam mu wszystkie inne tematy by mogl tam sie wyzywac do woli,i pisac swoje przemyslenia,i uwagi.Pasko jezeli w jakis sposob doszlo by miedzy nami do konfliktu a jest to realne to mam pomysl abys nas banowal co 5 dni na zmiane tak abysmy nie mogli sie na czacie spotkac,ze swej strony uczynie wszystko aby nie doszlo do problemow.Prosze wybaczyc mi ten wstep ale musialem to napisac ze wzgledow moralnych,i praktycznych.Zapraszam na forum.Pozdrawiam
Grom,
czy Ty masz kilkanaście lat i poczułeś się obrażony? Nie powinieneś bo absolutnie nie neguję Twoich metod na wygrywanie. Każdy ma swoje albo ich nie ma bo o tym nie myśli. Ja zaledwie zwróciłam uwagę na zwiazek między tym co napisałeś a astrologia. Naprawdę z ciekawościa czekam na rezultaty z tych liczb, które podałeś uczestnikom forum. Być może Twoim przeznaczeniem jest właśnie dzielić się swoja wiedza lub przeczuciami z innymi ludźmi i pomagać im wygrywać.
czy Ty masz kilkanaście lat i poczułeś się obrażony? Nie powinieneś bo absolutnie nie neguję Twoich metod na wygrywanie. Każdy ma swoje albo ich nie ma bo o tym nie myśli. Ja zaledwie zwróciłam uwagę na zwiazek między tym co napisałeś a astrologia. Naprawdę z ciekawościa czekam na rezultaty z tych liczb, które podałeś uczestnikom forum. Być może Twoim przeznaczeniem jest właśnie dzielić się swoja wiedza lub przeczuciami z innymi ludźmi i pomagać im wygrywać.
7,13,52
tak jak powiedziałem wczoraj 52 wpadnie dziś-dlaczego ? 52 nie wpadło 25 losowań ,co ma wspólnego 52 z 25 domyślcie się sami.
tak jak powiedziałem wczoraj 52 wpadnie dziś-dlaczego ? 52 nie wpadło 25 losowań ,co ma wspólnego 52 z 25 domyślcie się sami.
GROM Czy byłbyś tak uprzejmy i podał na dziś parę cyferek w ML. Proszę
Moje gg:7899254
Moje gg:7899254
Grom,jest szansa żebyś wrzucił jakieś liczby na pulpit,jeżeli nie to ok,moża jakaś piąteczka.
A może napisz ze swojego doświadczenia czy jest sens grać na liczby co najczęściej wchodzą bądz zadko omijając liczbę 52,co śądzisz o takich metodach ?
A może do roboty się weśta a nie tylko gotowce byśta brali.Grom nie podawaj liczb bo nie bedą chciały robić wiencej.Ja jak chciałem robote dać i strawe to nikt nie chciał robić przy japkach .
cos czuje ze kulne jakas wieksza sumke dzis.. pozdr i zycze wysokich wygranych
A moze zagrac na liczby ktore nie wychodza,tak samo tylko inaczej myslac,moze byla by wieksza skotecznosc,kasa mniejsza ale nie w plecy a przynajmniej nie tak czesto,w plecy.
ROLNIK
nie pal głupa nawet po wiesniacku nie umiesz pisac :D
nie pal głupa nawet po wiesniacku nie umiesz pisac :D
aga82łódź - specjalnie dla Ciebe
ML: 1,37,45,49,62,68 +
ML: 16,25,59,60,61,63,65 +
ML: 1,37,45,49,62,68 +
ML: 16,25,59,60,61,63,65 +
moja 10 w M.L.-jestem pewien że 5 wpadnie.
7,13,16,36,42,52,58,71,75,76.
7,13,16,36,42,52,58,71,75,76.
GROM moim zdaniem jak się mówi, że coś się zrobi, to powinno się słowa dotrzymać. Miałam dostać liczby wczoraj po 22.45. Ok, super nie dostałam. Dziś na pocztę miałam dostać nie ma. Teraz już nie wyślę, bo akurat mogę to zrobić do godz. 16. Potem jadę do domu i nie mam takiej możliwości. Jeśli się coś obiecuje, to się tego dotrzymuje... I terminu i słowa. Moja praca tego wymaga dlatego też jestem na to uczulona...
I dzięki za liczby, których nie dostałam...
I dzięki za liczby, których nie dostałam...
jak sie jest zwyklym prostym chłopem to nie jest to straszne... wartosci ktorych sie powinno dotrzymywać nie są wazne...coz bywa i tak
Skoro Twoje liczby są nie dobre bo nie działają i prosiłaś o pomoc Groma, to może poproś teraz kogoś o poczte, wtedy będziesz miała - poczte i liczby i wsumie za dużego wysiłku osobiście w to nie włożysz........
Kilka dni temu pisałem o moich liczbach. Czy to zbieg okoliczności?????????
dzieki rom coś tam nicku nie pamietam:) ale teraz juz za pozno bo ja najblizsza kolekture czynna mam 10 km :/ od domu wiec sie nie oplaca gdy GROM tu wejdzie to napisze co i jk:)
Czytaliście może bloga założonego przez córkę faceta, który wygrał w totka kilka milionów. Z resztą nie wiadomo czy to nie jest kit. Ale można sobie pomarzyć.