Wpisy 3 349 772 – 3 349 871
13 września 2018 22:47 → 13 września 2018 23:43, 100 wpisów
Forsiasty u bram Św. Pietra widziałem budke ze slonikiem jak byłem w tunelu Nic straconego jeszcze
widziales zlote swiatlo po drugiej stronie tunelu tam wszystko na bogato
Ja też mam fajną pracę papierkową Trzepię worki po cemencie na budowie
Hak jeszcze było wojsko polskie przymusowe to co cwańsi tak mówili że Generałów nie biorą ja teraz tak mówię Milionerzy..nie pracują
Mnie jak szedłem na komisję poborową to babcia mi dała w kieszeń dwa granaty i powiedziała Gabryś wygramy te wojne Od razu dali żółty papier i rezerwa
Kurde fajnie by bylo spotkac Paskowiczow i imprezke zrobic...porozmawiac itd... Oczywiscie Pasko stawia jako prezes strony .. Pomysl Pasko
No i jak jest zielona to ziela nigdy za malo
Ja jestem za trzeba petycje napisac
Jak Seb aprzyjdzie to zrobię numer Pokaże mu i napiszę..patrz Seba na skan wygrałem w programie 1 z10-ciu
W pracy taki numer kiedyś zrobiłem Usiadłem i płacze a koleżanka pyta co się stało a ja pokazuję w drugiej ręce kanapke i mówię ..ostatnia z 10-ciu a dopiero 9-ta
https://www.youtube.com/watch?v=sh5mWzKlhQY Piękne te klipy a muzyka JP
Jestem już byłem w sklepie po 2 kilo prądu a się okazuje że telefon.mam na gaz..
Pasko jak już będziesz robić tą dżampreze integracyjną to napisz tu , że w Ciechocinku żeby Seba źle pojechał a my se zrobim impre w studiu lotto Niech wszyscy widzą jak się bawią milionerzy Pasko
Malo powiedziane w normalnym lotto mialem oboki a mam duze i male liczby
Każdy się chwali..że ma duże a przyjdzie co do czego..to nima nic
Babka do dziadka na widok jak mu pogrubiał ..boszsz stary ale bedzie kopulacja a on..a bom se złożył na pół
Kiedyś zrobiłem pani Jadzi z budki numer Położyłem pudełko po butach na ladzie i mówię Pani Jadziu Pani sprawdzi kupony z miesiąca
W sobotę mam termin...ale nie porodu.. tylko ważności kuponu do Lotto z Plusem potem odnowie..to po przez woltaike..źródeł energii odnawialnej..u samego Boga Tsa..na 10 losowań z Plusem 1,2,4,19,21,35..i Niech zawiodą mnie do Raju..z buciorami..nawet.. nie chce na boso..nie chce na boso..otworzą mi drzwi..
Forsiasty a Św. Pieter do Ciebie mówi ..Przykro mi panie Nieforsiasty ale zamiast na na 10 losowań wysłał pan stawke x10
I za kare do kołchozu du..do wiadra z wodą i na Syberię do tegiego..mrozu..
Pożycze od kolegi Merola nowego sportowego i zaparkuje tuż przed drzwiami budki aa cooo niech Pani Jadzi szczęka wyleci
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 2 x 1 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 274 563,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Forsiasty ? a z czopkiem do nieba można czy też trza wyjąć uprzednio ?
Menstar a co Ty se myślisz że jak Ci takie małe bobo nie płacze to że haraczu..nie płacisz..jak myślisz skąd..oni na to biorą..z moich i twoich przegranych..
Dobra Forsiasty , ściągaj kapelusz bo flaszka się kończy obskocz ludzi
Do Warszawy zbliża się wielka ulewa,
kto się nie dołoży temu czosnek..chiński żeby ryj urusł świnski
Fajnie..się z wami gazowało..ale czuje się podczadzony.. i na 3 procent baterii..nic nie narobie..chyba..ze..na..
Forsiasty ? a co Ty na to jak jutro wychodzi prowadzący losowanie i mówi że po burzy wysiadł agregat prądotwórczy i na wizji widać jak Moreno napędza bańki poprzez dynamo przy rowerze a Marysia go polewa by sie nie przegrzał
Chciałbym widzieć minę Moreno jak automat się zaciął i losuje 79-tą z 80-ciu
i nagle w łańcuch wkręcają mu się jajka i z bólu odgryza dzwonek
Kiedyś jak wykonywałem skok na spadochronie spotkłaem po drodze gościa i JP patrze a on leci w góre...ktoś ty dre sie a on że saper
Jeżeli chodzi o MORDY-to nikt nie wygra konkurencji z p.sędziom Tuleją
Pasko dziękuję za szereg trafnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania