Wpisy 3 349 672 – 3 349 771
13 września 2018 22:17 → 13 września 2018 22:46, 100 wpisów
A gdzie te moje ukochane 70,71,72,73,,74,75,76,77,78,79 lubie doświadczone mądre liczby
ale pomyslcie jak to na tych reklamach reklamuja wakacje pod palmami drinki i ladne kobiety dzieki systemom ktore maja odmienic zycie no i oczywiscie bez duzego wkladu
Już raz o to pytałam.Jak można zmienić email w profilu.Na "zarządzaj swoim profilem"
nie ma takiej opcji.
nie ma takiej opcji.
A co tam...wazne co w realu wpadnie jutrochyba wieczoremmimo braku dwudziestek nie zlecialem na leb w parkach i piatkach
Pasko ty zmień typowania multi
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10 /10 juz masz
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10 /10 juz masz
Brunetka.. się a takiej..liczbie.18..to co..wszystko trzeba rysować..jak na ścianie ołówek..do...nosa..i dawaj ósemki
Pasko nie idź jeszcze Mam do Ciebie tyle pytań i propozycji jeszcze ....Może by zrobić pokoje czatowe o nazwach wygrani ; 2 zł 4 zł .....itd Podejrzewam, że i tak byśmy się spotykali wszyscy razem w pokoju 2 zł
Eeee ja tam pozytywnie mysle room 0 zl
Idę
Moze mieli na mysli wakacje pod swierkamitylko nie chcieli odbierac nadziei grajacym to palemki pokazali
Dziekuje za Pasko za odpowiedz Opcja dawanie na wiecej losowań napewno by sie przydała W tzw sytuacjach losowych np urlopy ktos idzie do szpitala itp Pozdrawiam i Dobranoc
Forsa sam se wsadz i niekoniecznie do nosa i smaruj
w sensie wynikow bo liczby oczywiscie mamy inne.... ale mn.w takie same wygrane
Angierski dla mnie to zaszczyt poczytac ze typujemy podobnieoby real maszyna lepiej obierala,jakies 4\5 mini by pasilo
Ide spac i wsadzam ladowanie komory na 220 milego
Tez zwijam sie ...jeszcze skutery przejrze ,moze cos upoluje przed koncem lata
Ups
Zeby wygrac 100 trzeba przegrac 200
a co do 4/5 w mini najlepiej jakby bylo odrazu 5/5 i po co sie gimnastykowac
Tytoniasz komora ma 230 a nie 220 220 dawno się skończylo
to prawda nie ma takiej opcji. Można mi napisać email z taką prośbą.
Dzięki za odpowiedź.
Ok ogladam oszukac przeznaczenie odc. ts
Robal
Dzięki.
Dzięki.
220 dam rade ale 229 a jeszcze 230 to nie dla mnie
Jak ja dubluje zakłady Lotto z Plusem to se jaja robią poco..żeby se no 3 Miliony trafić w Lotto Plus..i mieć do końca życia Luz
Ja nie moge zawal co za film masakra kto lubi horrory moge podac tytul
Zawal murowany
Masakra ...
Nic gorszego nikt nie widzial...
Żarty się skończyły Oko Boga patrzy..u mnie na profilu Multipasko będzie nadzór..kto ma wygrać..a komu odebrać..dać.. MI
Ok podaje tytul:"TS wygrywa" ostrzegam to dla widzow o masakrycznych nerwach.. Ci prowadzacy ta maszyna z kulkami no mowie Wam masakra a jeszcze te liczby no mozna zejsc
Gabriel
Nie wierzę,gdybyś miał 5-tkę to by Ci może nie wypadła przez dziurę w kieszeni
Nie wierzę,gdybyś miał 5-tkę to by Ci może nie wypadła przez dziurę w kieszeni
Ja w kolejce za komuny po chleb tyle nie stałem co teraz za wygraną w Lotto z Plusem..16 lat...
Forsiasty poleć Tytoniarzowi film horror , jak grający całe życie w totka umiera i zamiast świcy trzyma radyjko tranzystorowe i podają numery Nagle chce podskoczyć z radości a Bozia schodzimy schodzimy
Co ja mam teraz sobie napisać..że czosnek..że co Lotto..Nima kumulacji..nosz tosz to listonosz kalosz bubel biustonosz
Angielski miałem sporo czasu w celi by studiować wszystkie dziedziny
jedna ksiegowa tluamczyla mi ze jest cos takiego jak kreatywna ksiegowosc co daje dodatkowe zyski w firmie
Fredi Kruger hamidlo gra z tsem i nikt nic nie trafi bo Fredi wie 1.2.3.80
Powidlo to by sie jakbym trafil 100000000 na waciki
No dobra witaj..Menstar..kolo z kołchozu upadłego nie istniejącego budynku przy ul
Jadę rano na wakacje..a gdzie panie Milionerze..a no do trumny..w podziemną..delegację
Kurde ogory sie skonczyly ale na szczescie % sa