Wpisy 3 348 910 – 3 349 009
12 września 2018 22:19 → 12 września 2018 22:45, 100 wpisów
Islandorka masz już tego hopa czy dalej masz dmuchane go chopa
Zbynio Powiedz Isi by mu nie ssała wentylka bo może przez okno wylecieć
eghhhhh lata dziecięctwa i cielęctwa Pamiętam jak przed szkołą w zime ulepiłem bałwana z penisem Jedna pani jadąca autem zagapiwszy się na fallusa o mało nie wjechała w busa
Tez dopijam mama kupila...bo mysli ze w tygodniu nie pijea pije czesto na stacji...gdzie nikt nie patrzyby zapimniec o pieprzonym losie ...i slabosciach z ktorymi musze sie borykac...patrzac jak zdrowi maja to co ja ciezka praca musze zdobywac jako inwalida
Gabriel diabeł..ci kleksa popuścił..na te twoje kupony w Multi Multi na profilu Multipasko..bo cosik kolektury numer nie widoczny..
Forsiasty , Pani Jadzia z budki sobie zażyczyła abym ją utajnił
929 i to jeszcze jak
to Tu ją czarną polewką..smarujesz..ano.tak jak nie posmarujesz..to i nie pojedziesz
Cześć
Co tu się dzieje?
Islandorka Sebastian jest
Osa jest ?
Pyton nadal nie odnaleziony..idzie sroga zima a węża jak nie znaleźli nad Wisłą tak go do dzisiaj nima..przygarnij.węża..nie do kieszeni..a los Ci się zmieni
Jego do piero swędzi
Luba mi dziś powiedziała, że jak jej nie kupię piersionka to zazwoni na 997 i powie że mam Pytona w kieszeni
Islandorka mam pytona
Mi promocja na 6 liczb pomogla...bo przemyslalem i gram tylko na 5 liczb multi
gorzej jak wylinke zrzuci to sie przestraszy..a jeszcze.obróci..na brzuch..i pach pach buch buch
Zbynio Nie rób teraz Isi faneberie bo Isia zmienia w pytonie baterie
Mialo byc pytanie ...
Ty już spisz
Tak
Tylko nie spoczywaj w pokoju ament
Gdzie jest Osa ?
Zaraz wszyscy dostaniemy bana..i będziemy mieć spokój na 24 godziny..oj dana Dana
Osa mnie ugryzła w ....
Wszystkie Osy na jesień zdychaja wejdź na Wikipedii
Arab taki jeden złowił złotą Isie i mu dała 3 życzenia Dwa wykorzystał a trzecie zostawił sobie na wielką potrzebę Rano się budzi , patrzy a drugi arab spinkala na jego wielbłądzie w oddali i on wrzasnął ...aaaa uj ci w d.... i kotwica w plecy a z oddali tylko było słychać dwa jęknięcia ...auła auuła. Spełniło się 3-cie życzenie
A jak w jajka ?
Jedna przeżywa z gniazda itp poczytaj
On ma Forsę?
Lecę
Ja dziś 3/7
Nie mogę wygrać 7/7 co tu zrobić?
GABRIEL będziesz jutro ?
Sam kreślę
A co robisz o 4 nad ranem ?
Po co tak wcześnie wstajesz ?
Nie mogę zasnąć.. wyjde na dach i zagram Jan Sebastian Bach trach prach spadło poleciało..
Nie pamiętam tytułu filmu ale taki fajny oglądałem science-fiction jak w przyszłości nie było pieniędzy tylko za wszystko trzebabyło płacić czasem Komu się skończył to serducho bum i leży na ulicy Biedacy latali biegiem by zarobić na kolejny dzień życia To się dopiero nazywa motywacja
Mam upatrzony xonox wrm 100 niby to chinska firma z mechanizmem miyota z japonii