Wpisy 3 348 528 – 3 348 627
12 września 2018 16:47 → 12 września 2018 19:42, 100 wpisów
Nie mam i niech tak pozostanie.. nie każdy..kto mówi Forsami..Forsami..Forsami..może....być tym kim ja...
Kaskada mi dziś wystarczy 10/12 liczb z wczorajszego losowania w jednym zestawie
No dobra kombinerki..wkrętaki..młotek..piła spalinowa..te narzędzia..pójdą do użytku
Lotto niesprawdzalem awidze ze po kumulacji
Sprawdziłem te 8/8 i bywa czesto..5/8 zdarza się 6/8 było raz 7/8 na 1000 losowań.. czy to źle czy to dobrze..
Jacunn no ja napewno nie.. ja starej daty..lubie żywe pieniądze..w portfelu..tak jak zagrać i dostać kupon do ręki
3 348 543
Ale czasem nie chce sie wychodzic z domu i wygodniej poslac przez neta
Ale czasem nie chce sie wychodzic z domu i wygodniej poslac przez neta
Zneta to mi pójdzie wyplata wymyśl diabla hyba
A ja mam kolekture..25..metrów..od ogrodzenia.. więc a jak w niedzielę jest zamknięte to przewiduje takie sytuacje..i gram na kilka losowań.no..problem
witam
k29 jesteś ?
k29 też chciałbym zobaczyć twój zeszycik. dało by radę przesłać na maila?
na wieczór widzę 3,22,40,50,53,68,76
8/8podane po fakcie..liczby..k29,,42.46,52,56,62,66,72,76 dzisiaj było 8/8..a z 1000 losowań..Sprawdziłem na testerze..to dużo 5/8..zdarza się 6/8..i raz 7/8 grać powtórzyć to na wieczór
Widzę że to jest.jakiś sposób..na gre..że..np dajemy..4dwójki..i 4 szóstki
Forsami nie ma co za wcześnie wpadać w euforię
k29 jak ten to prześlij mi twoje zeszyciki. jestem ciekawy może coś z nich bym wyciągnął
Bajki najlepiej słuchać na dobranoc, ale wszyscy na MP są już na nie za duzi
trzeba być marzycielem
Zorro.. ja za te prawie 16 lat grania..to już sam zdążyłem sobie sam osobiscie..wylać na swoją głowę nie jeden kubeł zimnej..wody..podchodzę do tego całego zas..go.grania z dużym dystansem..chociaż to tak nie wygląda..szukam natchnienia..i sposobu..jak tu..wygrać..bo ciągle wtapiać..to chyba nikogo..nie kręci
Hurrem.
Ktoś tu wysłał takie coś do Mini systemem.
>> 2, 3, 11, 19, 20, 33 <<
Czarno to widzę: 1-2/6.
Ale wolalłbym się pomylić.
>> 2, 3, 11, 19, 20, 33 <<
Czarno to widzę: 1-2/6.
Ale wolalłbym się pomylić.
To konstrukcja liczbowa: "Forsami".
WN założyłes bloga ale rzadko się na nim udzielasz i poddjesz cyferki...
---> herbata liściasta: LOYD ASSAM.
Hurtem kopę lat
Hurrem
Islandorka.
Codziennie zaglądam na bloga.
Codziennie zaglądam na bloga.
Przerwa.
k29
Zagladasz...i co...
I nic...
Janosik prowadzi bloga a WN jest nic.k
Tez przymierzalem sie do systemu mini 6 liczb...ale jeszcze nie terazwydaje sie prostsze bo 3 mini po 6 liczb = 18ale tylko sie wydaje
Uciekam tam, gdzie pieprz rośnie
Miłego
Nie ma systemu ktory cos gwarantuje...sprawdzalem systemik mini na 11 liczb...i dupanawet trojeczki nie bylo na sucho a koszt...12,5 moze trzeba ze 3 takie systemy poslac na raztylko to mija sie z celem
tomi77
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
masz fart, czy nazwij TO jak chcesz - wygrasz wysyłając jeden zakład - masz doskonały przykład - wczoraj jedna z dwóch osób rozbijających kumulację zagrała jednym zakładem druga czterema żadne mapki rsapki, żadne staty - dniowe, tygodniowe, czy godzinowe, żadne programiki płatne bezpłatne, wejścia w spółdzielnie z miszczami tajpowań, czy inne fiku-miku...
A z drugiej strony masz 200-300 typerów i co było najmocniejsze ? 5/12 na sucho ?
tyle w temacie
Niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
No i to nam pokazuje Robal jacy jesteśmy mali wobec tylu Milionów kombinacji... wszak są różne drogi..do
Programiki płatne, bezpłatne mona roztłuc o kant... żółtej budy.
można
Klawiatura się zacina.
kup nowa
chwalic sie moze kazdy
wysylam jeden czasem dwa
cos mi zablysnie. jakbym stracil glowe . ale mi sie to nie zdarza
nigdy nie trace glowy. nie kieruje sie emocjami. za stary jestem
przyklad mojego brata tesc wydawal na multi co losowanie 80 zl. a jak jego zona wykupila cala recepte od lekarza byla awantura ze nie ma na multi.nie komentuje
,,Dobrze widzi się tylko <3- najważniejsze jest niewidoczne dla
rodzina i dom sa najwazniejsze. i nie ma wiekszych wartosci
Pamiętaj o tym Forsami, nie graj za grubo
ale sa tez fajne rzeczy. ostatnio laska do mnie podeszla. i mowi ze wie gdzie mieszkam i chcialaby ze mna isc na kawe. i faktycznie lazi tu z psem . 180 szczupla zgrabna dlugie czarne wlosy cudo.powiedzialem ze corke juz mam . i odszedlem na oko ze 25 lat . 20 lat temu bym ja zjadlb teraz tez ale nie musi tego wiedziec mam adhd
Cześć
gladiator090
a czesc seba
Junak56
01234Zorro567890
Mulag
Forsami