Wpisy 3 346 710 – 3 346 809
10 września 2018 00:01 → 10 września 2018 08:53, 100 wpisów
Jak odświeżyłem stronę to znikły wszystkie nicki we wpisach.
Mnie to nie przeszkadza, a nawet się to podoba.
Mnie to nie przeszkadza, a nawet się to podoba.
Koniec buszowania.
weź się- miałem już z takim czymś do czynienia- chyba mi to małolata powiedziała
kuśwa co te dziewczyny ze mną robią
-------------------
normalnie zwariuję
-------------------
normalnie zwariuję
czesc wam co wy tam palicie?
3 346 714 bierz co chcesz wszystko bierz nawet i wies
Gejdlageja
Testujelaski
widzę ,że to ten sam gościu,no to kuźwa albo zadajesz się z laskami,albo chłopcami,co ty sam nie wiesz jakiej jesteś orientacji?to nazwij się biseksualista i wtedy będzie jasne,a tak robisz tylko wodę z mózgu,bo homo niewiadomo
Testujelaski
widzę ,że to ten sam gościu,no to kuźwa albo zadajesz się z laskami,albo chłopcami,co ty sam nie wiesz jakiej jesteś orientacji?to nazwij się biseksualista i wtedy będzie jasne,a tak robisz tylko wodę z mózgu,bo homo niewiadomo
może być jeszcze taka możliwość,że te goście siedzą teraz razem,ale jeden testuje laski,a drugi chłopców,a później razem typują,a to pardom,ale to mało prawdopodobne
Do roboty
Gryks nie napiszę bo mnie to brzydzi, no ale zboczenie są różne, tylko jest jeden szkopuł, niech te zboczency robią sobie co chcą, ale nie mogą patologii przedstawiać jako coś normalnego bo to jest nie w porządku
Miłego dnia tym co wyrosli z przedszkola ze szkoły i mają gdzieś ortografie w necie
Jak chłopiec lubi chłopca dziewczynka dziewczynkę czy trojkaciki to jest bynajmniej dla mnie normalne ja np wolałem kiedyś 2-3 kobiety facetami się brzydze aktualnie od 14 jedna kobieta pod każdym względem i mi jest wspaniale
Gryks gdzie kupujesz na 14sta jak jesteś w robocie
Gryks ale masz coś z bańka pisałem z telefonu dlatego tak nie za bardzo, na kompie zawsze piszę dobrze no ale tu to sam wiesz i nie czepiaj się pirdul tylko patrz merytorycznie
Patologia jak nazywasz dla mnie jest to że kobieta robi z siebie faceta na dole zostawia na górze przyszywa ma faceta i z nim zachodzi w ciążę ma 2 dzieci czy też facet robi się na kobietę Wiesz kto jest w Polsce wcieleniem m. Molek
Słuchaj gościu gryksie nie obchodzi mnie co oni robią z sobą w domu bo różnie to bywa ale przedstawianie patologii jako coś normalnego to jest nienormalne i tylko o to mi chodzi, a ty tu jakieś swoje wynalezienia prezentujesz, wszystko było by OK gdyby oni nie animowane się ze swoją patologią, ale tego nie robią, a wręcz przeciwnie coraz bardziej stają się nachalnie i to mnie wkurza
Powinno być nie "gdyby oni nie afiszowali się ze swoją patologią"
Wytłumaczę wam, każda choroba jest patologią,w większym lub mniejszym stopniu , ale tego nie można przedstawiać jako coś normalnego, a tu mamy chorobę genetyczną, która jest poważnym zaburzeniem
i ja do takich osób absolutnie nic nie mam, tylko na Boga niech ci ludzie nie przedstawiają tego jako coś co jest normalne bo tak nie jest
i ja do takich osób absolutnie nic nie mam, tylko na Boga niech ci ludzie nie przedstawiają tego jako coś co jest normalne bo tak nie jest
Miłego dnia
.o ale macie temat ..zawsze jak pamietam wszystkie te problemy byly tylko ze byly tajone ,a dzisiaj sie juz z tym nie chowaja po katach.
Cześć
Co rozbita ?
Szklanka jest rozbita i nie ma w czym zrobić kawy
Szklanka jest rozbita i nie ma w czym zrobić kawy
Trudno. Najwyżej wypije herbatę
Coś pisali że znika nick?
Ja tego nie widzę żeby nick znikał
Ja tego nie widzę żeby nick znikał
Junak
A fioletowy napój prosto z flachy.
Czerwonokartkowiec powinien zawsze rano zrobić tak
Wzięłam przykład z najmądrzejszego użytkownika.Może też będę taka mądra
Wtedy będzie normalnie i trzeźwo myślał.
Panoramix
Zaraz sprawdzę.
Myślę że 20stki ale i 40tka też się przewinie
Ok
Zgadza się Panoramix
Tylko się cieszyć i uśmiechać
np. to: 711 ---->> tu znikł nick.
Panorama.
Forsami.
Junak.
Emerytka.
Emerytka.
Forsami
Wędrowca
Wędrowca
Odświeżyłem stronę i znikł nick. / np. 794 /
Forsami.
3 346 793. panoramix 2018-09-10 (08:36)
niech zielona da sianko
Żeby nakarmić osła.
niech zielona da sianko
Żeby nakarmić osła.
Pasko..tak namodyfikował..strone..że..jest..różnie..wpisy..zdublowane..nik..bez wpisu..wpis bez niku..itp itd
Cześć
Nie narzekajcie
Dziś jest piękny dzień
Cieszcie się tym co piękne