Wpisy 3 345 998 – 3 346 097
9 września 2018 11:25 → 9 września 2018 12:57, 100 wpisów
witam wszystkich na czacie znajomych i nieznajomych
Jal komuś mało niech idzie do kołchozu na..nadliczbowe..zarobi..5000
mi wszystko zabrano najgorzej jak dziecko zabierze się marzenia to najgorsze co może się przydarzyć
rekordzisci bez wolnego jeden chyba zbliżył sie do 6 tyś nie zazdroszczę
A niech robią..ja wydałem..na granie..też jakieś..4300..i jestem..Zadooowoolooony..Zadooowoolooony
ja wydałem w tym roku 15 tyś ale nie mówię o graniu 4, 5 jak na razxie nie przynosi zysków
mogłem sobie auto..kupić..ale za takie..pieniądze..to jakiegoś..rupiecia...ja bym je pchał..a ono by jeździło...a ja dalej..na piechote..
Zgrywus..czemu..ty ciągle..płaczesz..przy każdej wypowiedzi..grasz..z dziewczynami..w gume..czy jak..
ale chyba wezmę pierwszy raz i ostatni ale to będzie duża inwestycja do końca życia
Ja mam zdolności kredytowej na 51 tysięcy..wezmę ten kredyt..zabawie..się..za pieniądz.ee.banku..a potem..niech..spadkobiercy..spłacają.. już ja ich urządze
co ty ja biorę 300 tyś w banku później nie spłacam ogłaszam upadłosć konsumencką
forsami ile przytuliłes w tego lotto dowiem sie czy nie?
3 346 020 i tak trzymac tak jak i ja i niebede brał chocbym niewiem co miał robic
Arczi...w końcu..za prace..w starym..kołchozie..była odprawa..za 13 lat..harowki...to..czemu..mam się raz w życiu..nie zabawić...
Zera... od zeza..zero..wygranych... ale Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony jak rudy...
nie wiem Forsami jak ludzi brakuje dadzą ci na 3 miechy jeszcze chyba że odmówisz
Kolejna maszyna sfc..do likwidacji..zostaje..tylko..jedna..czyli..Milioner..ma wolne..etat nie potrzebny..a Ty Mulag..będziesz...
nie chcesz takiej kaski najlepsza w województwie i najlepszy socjal
Mi już nie dadzą bo mam już na 3 miechy szanse kolejna to już za bramę
Forsami.
Ekstra Pensja na dzisiaj to co od zarania..dziejów..2,5,8,23,35 /2
Chciałem coś napisać a tu wyskakuje napis:
proszę przeredagować tekst.
Jakaś diabelska sztuczka.
proszę przeredagować tekst.
Jakaś diabelska sztuczka.
Przerwa, zajrzę na bloga Janosika.
Forsami taka karma przeznaczenie zaszeregowanie w drabinie pokarmowej
rodzimy się taka samo ale już od poczęcia nie mamy tego samego startu szans na lepsze życie
Wędrowca Netowy..Pasko..takie modyfikacje wprowadził..że..wczoraj pisałem..wiele razy a tu takie coś że wpis zdublowany..i nie poszło
a lotto to , fatamorgana już myślisz że jest woda a tu piasek w ryjku łykniesz
Idzie chłop przez pustynie..zobaczył..studnie..i leci..i drze jape..woda..woda..woda..wyłazi..drugi..chłop ze studni..i pyta..gdzie..!!!!
ale powiadam ci bracie że po śmierci wszyscy będziemy równi jedynie z bagażem grzechów chciwości zła będziemy się różnić nic co ziemskie tam mieć nie będziemy ale ludziom się wydaje że tu są mini Bogami ale czas biegnie
Mulag to racjachce coś P sobie zostawić brata corkomnie mam swoich dzieci
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
no tak żyjącym coś można zostawić nic uciekam na działkę tam natchnienia będę szukał w pisaniu książki
Forsami kolega z kołchozu już tomiki wydał kilka wydawnictwa krakowskiego żarty to nie są może o autograf poproszę
Mulag..zapodaje..w poniedziałek..na pierwszą zmianę pracuje..od 6:00 do 14..na NEREMIE..karkasy..norma to 300 sztuk..a jak..nie to i za brame..od listopada
Pięć dni w tygodniu pracą zajęta, nie patrzę ,że niedziela święta i uskuteczniam różne prace Na zadumę czasu nie tracę. Dzisiaj słoneczko tak świeciło by robić pranie mnie olśniło
trzeba Rzeszów odwiedzić i do kończyć kolejne tytułu Forsami z tą pracą 7 dni w tygodniu to faktycznie marność nad marnościami swego żywota
Też widzę ludziom niedzielę zabraliżałosne bo służba zdrowia czy policja rozumiem ale zwykły robol tez pracuje
a gdzie te postulaty lecha 21 nic z tego nie zostało oszukali nas cała 3 RP to oszustwo