Wpisy 3 345 898 – 3 345 997
9 września 2018 10:06 → 9 września 2018 11:25, 100 wpisów
Mulag w czoraj..za 100 zlotych..ale..nie wiele..miałem..2/6 z Plusem..i 4/10
2 złote to byle debil trafi..nie obrażającyc debili..takie..to jest..granie..w gry liczbowe..my tysiącami..inwestujemy..a Tosik..2 złotych zwrotu...
Co ty za 100 zl nie wygrasz tu sie pomyliles o zero trzeba bylo za 1000 na pewno bys cos.wygral nawet tob100
Tyle bo nic nie jadlem tak sie poswiecam dla stronki a emotek nie ma
Jak się jest kołchoznikiem..to taki już mój los..i choćby przyszło 1000 Atletów i zjadło po 1000 kotletów..to nie udzwigną..bo taki..to ciężar...graj w gry liczbowe inwestuj..tysiącami..i tak..nie wygrasz...bo nie jest Ci dane...
Użytkownik stanisz dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nie bede narzekal jak raz na dwa miesiace trafie 5\5Sebus czesciej trafial to moze sie uda...wysylajac tylko 4 x w tyg po 1 multiczy to szalenstwo?
Trafiał dwa razy dziennie co najmniej 4/5 i kilka razy w miesiącu 5/5 w mulatkę.
Ale takiej gry nie ma,więc trafiał wielkie "G"
Ale takiej gry nie ma,więc trafiał wielkie "G"
slawek10
Lepiej..przegrać..w Lotto z Plusem..niż oddać..Tadkowi..ryżemu..tzw..Batmanowi...to se kupi..alu felgi..do tego auta od bezdomnego
Mulag..witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja..idziesz na pielgrzymkę..do Warszawy..do Głównej..Siedziby..Totalizatora..prosić..o wygraną w Mini.. idź i to biegiem..na kolanach...a wygrana..bedzie ci dana..
3 345 966. Forsami witaj ceo ześ trfił ze na emeryture idziesz już\?
noce nie przespane od audycji rozmowy nie dokończone wiele kaset nagranych coś wspaniałego
Arczi..wygrałem......asa..wielkiego...ananasa...a emerytura..się mi należy...
nawet co dziwne nie wierzący są znymi ale nie z powodu wiary ale ze względu Naszej Ojczyzny
Mulag
Chyba masz na myśli Tadeusza Sznuka ? ten jest ok.
Chyba masz na myśli Tadeusza Sznuka ? ten jest ok.
1/10 trafiam codziennie..bez pomocy..żadnego Tadeusza Kościuszki
co trafiłes forsami pochwal sie a emerytura jak zasłuzona to okej