Wpisy 334 249 – 334 348
7 czerwca 2011 11:26 → 7 czerwca 2011 12:10, 100 wpisów
mój kolo dostał ślub ,chrzest za darmo i jeszcze im załatwił z caritasu tygodniową porcję jedzenia
dużo ludzi idzie na księdza żeby mieć łatwą pracę i dopływ gotówki takich to na słupach wieszać
andromeda >>> mnie w swoje potyczki z lilą nie mieszaj,bo mnie doprawdy nie interesuje co lila na mój temat pisała,mówiła czy co tam jeszcze ....
Ja swoje wiem i to mi naprawdę starczy
pozdrawiam
Ja swoje wiem i to mi naprawdę starczy
pozdrawiam
najlepiej jak kazdy zajmie sie soba
jescze magda sie załapała masakra
jescze magda sie załapała masakra
Mam propozycję. Zajmijmy się wszyscy typowaniem cyferek i może razem coś zdziałamy

kobiety ja mam taka sam problem ze swoją panią przyjeli mi do pracy babkę i zazdrość mojej połowy ogromna a kłotnie o byle gówno
Gała >>> to uważaj chłopie
bo według wielu nicków ( lub jednego) jestem grozna psychopatką
złapię i no nie wiem jeszcze co Ci zrobię,ale pomysłów mi nie brak 
bo według wielu nicków ( lub jednego) jestem grozna psychopatką
złapię i no nie wiem jeszcze co Ci zrobię,ale pomysłów mi nie brak 
Gała >>> no nie wiem,ale ta opcja tez jest do przyjęcia 
tylko co na to Twoja kobieta

tylko co na to Twoja kobieta

andro ale żeby było o co przeciez w pracy się pracuje a nie bzyka
zadowolona by pewnie nie była
więc zostawię Cię w spokoju - chociaż jako psychopatce hmmm wizja kastracji .... 
więc zostawię Cię w spokoju - chociaż jako psychopatce hmmm wizja kastracji .... 
madzia ja tez nie,swojego(tu padło by imię)nie oddam nikomu tylko Ani mojej Ani
Andro aaaa to zmienia postać rzeczy
Andro aaaa to zmienia postać rzeczy
a ja jestem wierny jak pies od 16 lat a tyle okazji było że hohoho
hehehe vanilia haha bo kobieta woli sobie wymysleć tragednie niż wierzyć..a to kwestia zaufania przeciez
andromeda >>> ta i w oczach szaleństwo 
vanilla >>> to ORDER Ci się należy hihi

vanilla >>> to ORDER Ci się należy hihi
raz jak byłem na imprezie to podobno mnie policja do domu przywiozła w bagażniku,a drugi policjant mi buta w reku niósł ja tam nic nie pamietam
ja też nigdy nikogo nie zdradziłam... a miłą będe zawsze --bo w tym urok kobiety zeby koketować
vanilla >>> to raz jeszcze szacun,a słyszałeś przysłowie "że przy jednej dziurze to i kot się znudzi" 
a co męczy Cię ta wierność czy jak?

a co męczy Cię ta wierność czy jak?

od miesiąca jak tą klientkę zatrudnili to się zaczeło wierność mnie nie męczy jak raz się komus składa przysięgę to trzeba się jej trzymać jakbym się rozwiódł to się już nie zwiąże
andromeda>>>ja tez ( po za choroba psychiczną) jestem spoko - nikogo nie obgaduję,nikomu nie dokuczam i jestem ogółem NAJ zwłaszcza tutaj na internecie 

vanilla >>> to trzeba wszystko spokojnie wytłumaczyć i będzie dobrze ...
mala557 a ja Ci wczoraj wieczorem nie pisałam o 3/3 i 4/5 razy 3?
Głogowska Legnicka Zachodnia ewakuacja ludzi je ***ziu ale zaraz będzie bum
mala acha bo to juz druga 4/5 w tym miesiącu i o tej Ci pewnie mówiłam

Poważna awaria gazociągu,
Gazociąg został uszkodzony na ul. Legnickiej we Wrocławiu.
Swoje mieszkania będą musieli opuścić lokatorzy z ulic Głogowskiej, Zachodniej i części Legnickiej. Ewakuowano około tysiąca ludzi - informuje Radio Wrocław.
Według straży Straży Pożarnej uszkodzenie jest poważne, a stężenie gazuw powietrzu bardzo wysokie. Strażacy ustawili już kurtyny wodne, które mają zapobiec jego rozprzestrzenianiu się.
Przyczyną awarii były prawdopodobnie roboty ziemne wykonywane na pobliskim osiedlu.
Gazociąg został uszkodzony na ul. Legnickiej we Wrocławiu.
Swoje mieszkania będą musieli opuścić lokatorzy z ulic Głogowskiej, Zachodniej i części Legnickiej. Ewakuowano około tysiąca ludzi - informuje Radio Wrocław.
Według straży Straży Pożarnej uszkodzenie jest poważne, a stężenie gazuw powietrzu bardzo wysokie. Strażacy ustawili już kurtyny wodne, które mają zapobiec jego rozprzestrzenianiu się.
Przyczyną awarii były prawdopodobnie roboty ziemne wykonywane na pobliskim osiedlu.