Wpisy 334 149 – 334 248
7 czerwca 2011 10:13 → 7 czerwca 2011 11:26, 100 wpisów
Tak w ostatnim zdaniu. Zreszta ja też mogę sobie napisać takie coś. Że o tej i o tej ten i ten numer pisał do mnie

andromeda....nie uderz w stół,tylko wiesz,że mam z aniqa kontakt i nie pisz więcej do niej (powiedz koleżance) jeżeli mnie zaczniesz mieszać do swoich gierek,zgłoszę to do Pasko i to zaraz.
a Ty aniqa nie wkręcej w to torsana bo my z Torsanem sie lubimy
mnie Twoje gierki lila smieszą i to napuszczanie aniqi na mnie..ja zgłosze do Pasko ...bo ja nikogo pierwssza nie zaczepiam!
sciema z torsanem...tez jest dobra..chłopak nic nie gadał--załosne jesteście
sciema z torsanem...tez jest dobra..chłopak nic nie gadał--załosne jesteście
chciałam napisać dzień dobry... ale teraz sama już nie wiem
cześć 
cześć 
andromeda...mam nadzieję że,ktoś się tobą zajmie,bo już się staje nudne to twoje podejrzewanie wszystkich o wszystko tylko nie siebie samej.
a może pogadamy o systemach trafisz 3/5 koszt 20 zł wjedna trójeczka wygrana
trafisz 3/6 koszt 25 zł wygrana jedna trójeczka,,trafisz wiecej to więcej trójeczek
i 3 opcja 8 cyferek trafisz 4/7 i jest trójeczka koszt 30 zł
trafisz 3/6 koszt 25 zł wygrana jedna trójeczka,,trafisz wiecej to więcej trójeczek
i 3 opcja 8 cyferek trafisz 4/7 i jest trójeczka koszt 30 zł
andromeda< ciekawsze wpisy miałas o analach ,rozmiarach gnata Wesołego i.t.p. Magisztrze po zawodówce.
lila mam nadzieje ze Tobą sie ktoś wreszcie zajmie i skoczysz napuszczac na mnie ludzi tak jak kiedys na madzie77 to tyle w temacie nie bede reaagowac na Twoje zaczepli ani Twojej kolezanki ani Twoich klonow..zal mi Cie
Witam
andrusia
co to znowu nalot klonów?? andrusia giorgio typował?
andrusia
co to znowu nalot klonów?? andrusia giorgio typował?aniqa.. a ty co nie masz swojego rozumu???? od jakiegoś czasu dostałaś DZIWNEJ GŁUPAWKI!!!!!
josep piaskownica masz race siedzi człowiek spokojnie to ją czepi sie aniqa zeby sprowokować bo sie strasznie nudzi po wipsach widać szkoda takiej nawet ospisywac
dzięki
grupa B cała
wszystkie moje liczby obstawili to na 25 musiałem się skusić tak bez przekonania
grupa B cała
wszystkie moje liczby obstawili to na 25 musiałem się skusić tak bez przekonania02,04,05,08,21,33,53,62,67,69
12,18,20,26,29,52,67,69,72,78
08,09,13,15,16,33,39,42,50,73
01,03,12,14,28,51,55,60,65,79
12,18,20,26,29,52,67,69,72,78
08,09,13,15,16,33,39,42,50,73
01,03,12,14,28,51,55,60,65,79
Lila, co do ligi, to jest to do zrobienia. Ale każda grupa musiała by podliczyć swoje trafienia. Ja nie dam teraz rady. Za tydzień wydaję córkę za mąż i sama rozumiesz...
zbyszeks....ok,na razie dajmy sobie z tym spokój,masz inne sprawy na głowie

Gała bo to trzeba rozpisać..na forum nie podam tylko poza
jak coś to kiedyś..ale system pewny..tu nie podam
jak coś to kiedyś..ale system pewny..tu nie podamGała, wesele jest 18.06 i jeszcze wszystkiego nie mamy. Sami wszystko robimy tzn. gotujemy, stroimy salę itd. Wstępnie zamkniemy się chyba w 15 tys. na 190 osób.
vanilia i czak muszę mieć pewność ze nie powielicie tego tematu do....

Dzień dobry.. .
W moich stronach ksiądz łupieżca za udzielenie ślubu bierze... 2 500 pln. Oj, przydałby się Janosik z ciupagą.. .
W moich stronach ksiądz łupieżca za udzielenie ślubu bierze... 2 500 pln. Oj, przydałby się Janosik z ciupagą.. .
Andro, masz rację co do typowania bo na nic systemy jak nie potrafisz wytypować odpowiednich liczb.
Masz moje słowo absolutnie.
Masz moje słowo absolutnie.
spoko panowie ale dajcie sie poznać wpierw..musze Wam trochę zaufać
vanilia meila do Ciebie mam-
a czak?
vanilia meila do Ciebie mam-
a czak?
Drugi ksiądz jest jeszcze lepszy. Parafia kupiła blache na przykrycie kościoła, a ksiądz przegrał te blache w KARTY.
Nasz proboszcz wziął łaskawie 1100.
3/4 gości jest przyjezdnych, z czego większość zostaje na drugi dzień. potężne zadanie logistyczne

3/4 gości jest przyjezdnych, z czego większość zostaje na drugi dzień. potężne zadanie logistyczne
Andromeda.. . Witaj.. .

Czak. Witaj.. .

znowu chce mi się spać