Wpisy 3 332 395 – 3 332 494
26 sierpnia 2018 00:16 → 26 sierpnia 2018 05:32, 100 wpisów
Mulag idę do Zaczyka..wczoraj się mi pytał znajony..Kiedy przychodzę. A ja mu..że narazie robie..do października..potem tam ide..na 89%
Ja w wieku 14 lat dostałem wezwanie na komisję poborową
Przychodzę ,a oni,żebym udowodnił i przyniósł akt urodzenia
Ja na to,że nie -bo będę miał wcześniejsze wakacje
Przychodzę ,a oni,żebym udowodnił i przyniósł akt urodzenia
Ja na to,że nie -bo będę miał wcześniejsze wakacje
Dobrze, że ja mam fajną pracę Wstaję sobie rano, poprawiam przedziałek i już mam fajrant
Anioł i nie wierzy..no to czekaj..dzisiaj już jest Niedziela Gabriel..dodam zdjęcie na profilu Multipasko. To ci pióra oblecą...Honor..ponad wszystko..będzie zdjęcie kuponów....
Forsiasty Lepiej jak mi wstawisz zdjęcie z Miami Beach i jak Ci Mudzinki wachlują czaszę
do moherowych beretów słabeuszów nie przyjmą to najsilniejszy desant
Nie noszą lampasów, lecz szary ich strój,
Nie noszą ni srebra, ni złota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój
Piechota, ta szara piechota
Nie noszą ni srebra, ni złota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój
Piechota, ta szara piechota
Takie super numery w Lotto od 33....a tyle..5/6,,i tak mało tylko 3800
32 skoki spadochronowe zaliczone
https://www.youtube.com/watch?v=el5ewJxBASo
https://www.youtube.com/watch?v=el5ewJxBASo
No i dobrze..przechulałem prawie..pieniądze. to nie będę se głowy Lotto zajmował..bo mi to Lotto z Plusem..trzeba też odpocząć od przegrywania..itrfonienia..
Menel Mój dziadek też mial coś z Napalm Death i z Napoleona bo babcia mowiła do niego Napal Lełon bo zimno
Menel ? a to znasz? Leci spadochroniarz i nagle zdziwko bo widzi jak gościu leci w przeciwną stronę ...eeee ty kurna kto ty jesteś pyta spadochroniarz...saper
Niedziela nie gramy w gry Tsa..powiedział by klasyk..no pewnie..jak zagrałem. Za 400 zlotych to pieniądze mi się nie kocą...
od września zaczynam typowanie pierwsze co to muszę się trochę rozkręcić
Pamiętam swój 1-szy skok Wypchnęli mine bez spadochronu i mowią że jak będę machać ręcami jak kormoran to wyląduję Zasunęli drzwi a ja po kwadransie w nie łomocze Kapral otwiera przerażony drzwi a ja napiertalając ręcami jak koliberek dre sie ..jaki to był ptak ?
Menel wiem a jak się awaryjny nie otworzy to w kiszonce kolejne instrukcje ...na kartce ..Ojcze nasz, któryś jest....
Posłuchaj Menel tego Przy tym mam wizje latania na boki https://www.youtube.com/watch?v=4dIoBU-mJ64
Kiedyś widziałem jak w Pałac Kultury przygrzmocił paralotniarz i dwa menele widząc to , jeden do drugiego mówi...patrz Czesiu JP , jaki kraj takie terrorysty
Menel Do wszystkiego trzeba dorosnąć Kiedyś zrozumiesz pełne nuty
Pikujesz jak Meserscmitt niczym robaczek świętojański któremu stary robak mówi..patrz młody tam w dół na to światełko to dziewica i on pikował w dół napalony jak Messerschmitt i nagle drze sie JP ...ku... i co ? a nie mowiłem, że to dziewica ? ...nieee tyyy durniu to PET
Swego czasu też se chciałem polatać,więc pojechałem do Dęblina
Tam się jednak okazało,że mam coś z dioptriami-w jednym oku + w drugim (-)
Chyba za bardzo trenowałemdo dziewuch
Tam się jednak okazało,że mam coś z dioptriami-w jednym oku + w drugim (-)
Chyba za bardzo trenowałemdo dziewuch
Hej
A ja w dupczewskiej. To mam
Zgredy .zawistne.swinie i osly..tak tak się tycxy tych bardziej uczonych
Z lepszego sortu.emi i adis
Zaczyna mnie morzyć,a tu trzeba by jeszcze coś zatypić
Więc dobranoc
Brunia,Junaczka
Więc dobranoc
Brunia,Junaczka
Vonde ...Dobranoc...
cholera nie ma na youtube...
Koncertu ....a chciałam...
jeden występ jeszcze trzeci raz zobaczyć...
cholera nie ma na youtube...
Koncertu ....a chciałam...
jeden występ jeszcze trzeci raz zobaczyć...
cofnęłam to jeszcze odsłuchałam a był film nie jest dostępny w trakcie słuchania
i mnie tez dzis w stałych padło 7/10
61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 .... 7/10 .......... 140 zł ale na sucho
w real tylko 5/10 ale juz jest na poniedziałek
61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 .... 7/10 .......... 140 zł ale na sucho
w real tylko 5/10 ale juz jest na poniedziałek
i zaczynamy grac w poniedziałewk na te 6/6 informacja potwierdzona przez kolektota, ze taka promocja ma byc ,to teraz bedziemy kosic kase
powiedzmy tak co dziennie trzeba złapac te 6/6 choc raz w danym dniu
6/6 x7 dni i bedzie troszke kaski
K coś tam,20 kont to ty masz,przyznaj się jak się podszywałeś pode mnie na Mavelle,a tu pod Sebastiana,i ty masz czelność wypominać tu ile ktoś ma kont?Pasko cię powyrzucał,ale i tak tu działasz widzę,a jak się pisze,że się wygrało to trzeba to jakoś udokumentować tak jak to zrobił dzisiaj Adis,bo ja też mogę napisać,że dzisiaj trafiłem 5/6 w lotto w stałych,ale to było na sucho,więc nie piszę,bo trzeba być wiarygodny,a nie jak ty strzępisz buzię,a żadnych konkretów
w mini 1x3/5 i kosz w multi 4/9 3/6 na 14 wazny kuponik 1x9 z tym ze typnieta jest i byla wczoraj 10/10
jeszcze dzis i weekend denc od jutra nocki jutro zaczynamy kosic ts na skresleniach 6/6 jak promocja to promocja a jak by tak ze stawka zagrac