Wpisy 3 332 359 – 3 332 458
26 sierpnia 2018 00:00 → 26 sierpnia 2018 00:51, 100 wpisów
Za moich studenckich czasów,znajomi z Politechniki Krakowskiej pędzili tam bimberek
Trochę to jechało propanem-butanem,ale pić się dałoi było wysoko %-towe
Trochę to jechało propanem-butanem,ale pić się dałoi było wysoko %-towe
Oj strzelało się z karbitu mała puszka metalowa po kawie.dekielek.na drucik....dziurka z tyłu..napluć..na karbit..podpalić..z tyłu i Bim bum bum
Forsiasty Ja podpaliłem puszke po farbie 5 litry i tak jak wspomniałem uciekając mało mi dupy nie urwalo
my w 4 kampanii jak gość wystrzelił z granatnika dwóch gości sie zesrało
Ja z wojska tylko pamiętam strzelanie nr 3 do uciekającej sylwetki sierżanta
Mulag nie znalazłem jutro urlop na telefon..niema przepustki..nie wchodzę
Po tym strzelaniu Sierżant mnie zawiózł do lekarza wojskowego od zaciasnych hełmów i pyta się mnie ...co żołnierzykowi dolega a ja pokazuję na sierżanta i mówię...mnie nic ja z nim przyjechałem
A ja pamietam z Desantu..skok ze spadochronem bez spadochronu..rozłożyłem parasolke..i tak wylądowałem...
Forsiasty Mnie wypchnęli z samolotu wcześniej udzielając instrukcji Pociągnąłem za 1-szą linkę i nic Za drugą i też nic więc sięgam po dalsze instrukcje do kieszonki a tam karteczka a na niej...Ojcze nasz... któryś jest w niebie
Mulag a rób jak ci po tym wystrzale..tego granatnika..tych dwóch...
robisz Forsami sobie grant w dup..co ty wyrabiasz kołchoz daje ci sznase a ty co
Zagrałem w Sobotę za 400 zlotych wszystko w Multi Multi..i jak narazie..tylko..co...
Nie grają im surmy, nie huczy im róg,
A śmierć im pod stopy się miota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój,
Piechota, ta szara piechota
A śmierć im pod stopy się miota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój,
to na bogato Forsami nie odpuszczaj przestań jak zostaniesz w samych skarpetkach dziurawych
Mulag idę do Zaczyka..wczoraj się mi pytał znajony..Kiedy przychodzę. A ja mu..że narazie robie..do października..potem tam ide..na 89%
Ja w wieku 14 lat dostałem wezwanie na komisję poborową
Przychodzę ,a oni,żebym udowodnił i przyniósł akt urodzenia
Ja na to,że nie -bo będę miał wcześniejsze wakacje
Przychodzę ,a oni,żebym udowodnił i przyniósł akt urodzenia
Ja na to,że nie -bo będę miał wcześniejsze wakacje
Dobrze, że ja mam fajną pracę Wstaję sobie rano, poprawiam przedziałek i już mam fajrant
Anioł i nie wierzy..no to czekaj..dzisiaj już jest Niedziela Gabriel..dodam zdjęcie na profilu Multipasko. To ci pióra oblecą...Honor..ponad wszystko..będzie zdjęcie kuponów....
Forsiasty Lepiej jak mi wstawisz zdjęcie z Miami Beach i jak Ci Mudzinki wachlują czaszę
do moherowych beretów słabeuszów nie przyjmą to najsilniejszy desant
Nie noszą lampasów, lecz szary ich strój,
Nie noszą ni srebra, ni złota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój
Nie noszą ni srebra, ni złota,
Lecz w pierwszym szeregu podąża na bój
Takie super numery w Lotto od 33....a tyle..5/6,,i tak mało tylko 3800
32 skoki spadochronowe zaliczone
https://www.youtube.com/watch?v=el5ewJxBASo
https://www.youtube.com/watch?v=el5ewJxBASo
No i dobrze..przechulałem prawie..pieniądze. to nie będę se głowy Lotto zajmował..bo mi to Lotto z Plusem..trzeba też odpocząć od przegrywania..itrfonienia..
Menel Mój dziadek też mial coś z Napalm Death i z Napoleona bo babcia mowiła do niego Napal Lełon bo zimno
Menel ? a to znasz? Leci spadochroniarz i nagle zdziwko bo widzi jak gościu leci w przeciwną stronę ...eeee ty kurna kto ty jesteś pyta spadochroniarz...saper
Niedziela nie gramy w gry Tsa..powiedział by klasyk..no pewnie..jak zagrałem. Za 400 zlotych to pieniądze mi się nie kocą...
od września zaczynam typowanie pierwsze co to muszę się trochę rozkręcić
Pamiętam swój 1-szy skok Wypchnęli mine bez spadochronu i mowią że jak będę machać ręcami jak kormoran to wyląduję Zasunęli drzwi a ja po kwadransie w nie łomocze Kapral otwiera przerażony drzwi a ja napiertalając ręcami jak koliberek dre sie ..jaki to był ptak ?
Menel wiem a jak się awaryjny nie otworzy to w kiszonce kolejne instrukcje ...na kartce ..Ojcze nasz, któryś jest....
Posłuchaj Menel tego Przy tym mam wizje latania na boki https://www.youtube.com/watch?v=4dIoBU-mJ64
Kiedyś widziałem jak w Pałac Kultury przygrzmocił paralotniarz i dwa menele widząc to , jeden do drugiego mówi...patrz Czesiu JP , jaki kraj takie terrorysty
Menel Do wszystkiego trzeba dorosnąć Kiedyś zrozumiesz pełne nuty
Pikujesz jak Meserscmitt niczym robaczek świętojański któremu stary robak mówi..patrz młody tam w dół na to światełko to dziewica i on pikował w dół napalony jak Messerschmitt i nagle drze sie JP ...ku... i co ? a nie mowiłem, że to dziewica ? ...nieee tyyy durniu to PET