Wpisy 3 324 694 – 3 324 793
16 sierpnia 2018 22:17 → 16 sierpnia 2018 23:12, 100 wpisów
Cała masa takich kont jest utworzona.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Pasko a niezauważyłeś np. że podczas wygrywających typowań wygrywają czasem nicki łudząco do siebie podobne nazwą w tym samym czasie na te same typowania?????
Galik zawsze wygrywa
no jest jakiś adolf, który faktycznie ma jakiś tam system i kilka kont, ale nie jest osobą, która jakby wyrządza tym krzywdę stronie
krasnalek
Wzajemnie ,dobrej nocy.
Wzajemnie ,dobrej nocy.
Ale mało zakładów w Lotto... Choć w sumie trzeba do tego przywyknąć
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
co znaczy kilka kont co ty mówisz
1:10 czasami się zdarzy
Okres wakacyjny, mniejsze zainteresowanie Lotto.
Ja sam też przez te wakacje jestem trochę do tyłu z kilkoma sprawami, ale przyjdzie jesień, dłuższe wieczory będę więcej działał. Na pewno strona multipasko będzie rozwijana w najbliższym czasie.
Ja sam też przez te wakacje jestem trochę do tyłu z kilkoma sprawami, ale przyjdzie jesień, dłuższe wieczory będę więcej działał. Na pewno strona multipasko będzie rozwijana w najbliższym czasie.
Pasko myślę, że to nie tylko okres wakacyjny bo na wiosnę też było mało zakładów w Lotto. A kumulacji powyżej 20 milionów w tym roku chyba jeszcze nie było
przydaloby sie cos w kierunku poprawy skutecznosci typowan - nie mowie o abstrakcyjnych rzeczach ale moze cos co daje jakies wyniki
Lecę, Pasko naprawdę jesteś dobryw tym co robisz, szacunek
Lecę,miłego
Strona jest fajna.Organizacja ogólnie także lecz należałoby wprowadzić pewne zmiany.
i zabezpieczenia przed małolatami
Centaurion jeśli do typowania to i na 2-3 regulaminowa jest zgoda, ale to to p Pikuś są przecież reinkarnacje ale to też nic szczyty to jak jedna osoba/ ale jako kilka nicków/ się uwiarygadnia albo kłóci, nawet sama ze sobą, albo grupa wymienia haslo i kika osob leci na jednym
Żebym nie pracował i miał więcej czasu to bym na pewno został moderatorem choćby chatu i wyprowadził tą stronę na prostą powagę surowo i bez ostrzeżenia
mam na myśli, że strona nie wykorzystuje swojego 100% potencjału.
W tej chwili to tak bym powiedział 20%.
W tej chwili to tak bym powiedział 20%.
panoramix juz by otrzymal za nabijanie się
Paako już takie brednie ma gdzieś
powaga i bycie służbistą nie współgra wcale z cwaniactwem
ciezko cos zrobic zeby poprawialo wygrywalnosc
wlasciwie to jest najwiekszym plusem na kazdej stronie
wlasciwie to jest najwiekszym plusem na kazdej stronie
bo chodzi glownie o sukces a ta strona jest przeznaczona dla pasjonatow
Za długo już tu.siedzicie, może trzeba trochę odpocząć, chociaż w lato i wakacje
Pasko za chwilę kończysz chat ze swoim udziałem.Przemyśl to i podejmij decyzję czy robimy z tej strony przedszkole czy w miarę poważną stronę dla sympatyków gier losowych Ts..
Centaurion mody tu już były i jeden był
wyjątkowym
w swojej obiektywności
wyjątkowym
w swojej obiektywności
Pasko ma z Wami 3 światy
Już nie wspomnę że wielu tutaj pisze po pijaku i to dobrze po pijaku...
Robal-> jak ktoś pisze głupoty i jeszcze daje taki emotikon {{zdrowie} no to wiadomo
Angierski dobrze powiedziane dla pasjonatów I hobbystów gier liczbowych !!! Ale cwaniaków nie brak
Jutro - niewiarygodne, to na sobotę trzech - nie odłożymy ... qrde i w co tu grać ?
ludzie sie zmieniaja, staja sie dorosli i zwarzaja na to co pisza, z biegiem czasu im sie to znudzi i co nowi przyjda i tez beda odstawiac rozne dziwne sceny
Centaurion
niejdnokrotnie dawałem tego typu emotkę i nic - ani ani
niejdnokrotnie dawałem tego typu emotkę i nic - ani ani
tam to dopiero by były kłótnie, czy kogoś banować z tego pokoju czy nie ... czy jeszcze jest na granicy elity, czy już powinien spaść do zwykłego czata
Pasko ty sobie zdajesz sprawę z tego że jak ktoś coś napisze na twoim forum poważnie naruszające prawo to TY masz problemy...wiesz o tym
żaden prawnik cię nie wybroni
Przed sądem oberwałbyś za brak moderatora chociażby na ogólnopolskim forum dostępnym zaraz po Ts
nie ważne jakim choćby przed tym najpierwszym
niech Pasko się wypowie
Galik1-10
01234 to także jest podkonto ale o tym kiedy indziej...Najdzie okazja