Wpisy 3 324 594 – 3 324 693
16 sierpnia 2018 21:50 → 16 sierpnia 2018 22:17, 100 wpisów
Za powyższy wpis GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Zatrzymajcie sobie i karty i rowery
Gabriel pisałam ci wczoraj że użyczę ci rowerek mojego wnusia bez p.....
Pasko zmień swoim profilu to jest polskie słownicwo mastur dostałem bana za zato opisałem przypadek w wojsku
Vanality a możesz zrobić liste gosci ktorych byś chciał zobaczyć live ?Może listą przekonasz Pasko?
KTO JEST ZA PASKO ROZWIEDZ SIE
jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaa
pasko dla czego Gabriel znowu ma bana ,przecież rower bez nich nie pojedzie
Faktycznie jest włączona funkcjonalność robiąca automatyczne blokady pisania na czacie na okres 24 godzin. Oczywiście automat może się pomylić i zbyt pochopnie zablokować. Trzeba uważać czasami na dobór słów i to wszystko.
liczby ze snu
pasko ***acja w wojsku i w wiezieniu to natura kogo mam pchać o ile tam siędze
Za powyższy wpis zbigniew g stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Moje liczby
ja też śmigam rowerem i jak część mi nawali i napiszę na forum to mnie zbanuje
ja uważam że z chatu na multipasko.pl dosyć często korzystają osoby młode,niepełnoletnie które jeszcze nie są odpowiednio odpowiedzialne w związku z tym "dzieci" nie powinne wogóle i wcale mieć dostępu do tej strony.
Zbiggy
Robal_36 jocia na pierwszym miejscu hihi szczerze to juz nie pamietam kto dokladnie byl ale bylo sympatycznie
Krasnalek to leci z automatu może byc ban moze byc info 'przeredaguj'
jakby była wprowadzona opcja na stałe typu: jeden nick jedno IP nie byłoby takich problemów
Zibby pamiętaj dopiero po 22.. Twoje brednie
A tak dzisiejszy Adam po zbanowaniu jutro może byc tu jako Marcin
siadły..kosy..z Plusem będę później pisał bo wychodzę z kołchozu..
Centaurion
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Da radę
ktos moze wirtualna maszyne miec, wiec wszytstko co zapisuje strona pojdzie w niepamiec wystarczy przekopiuje pliki
po nicku tez mozna ale nieskutecznie
po adresie e-mail z rejestracja tez nie skutecznie
po ip tez sie nie da - bo zwykle wylacza to cala siec, ewentualnie mozna zmienic IP
po nicku tez mozna ale nieskutecznie
po adresie e-mail z rejestracja tez nie skutecznie
po ip tez sie nie da - bo zwykle wylacza to cala siec, ewentualnie mozna zmienic IP
krasnalek
Pasko trzeba IP zablokować,bo utworzy nowe konto p...
po identyfikatorze z komputera tez sie nie da bo maszyna wirtualna moze zmienic zawartosc BIOS
Angierski jak postepy?
nie da sie wyznaczyc konkretnej osoby ktora nie bedzie miala dostepu (bo jak ja zidetyfikowac)
Ip nie można zmienić ot tak sobie..
IP w dzisiejszych czasach to najmniejszy problem akurat ... co włączę komputer to mam inne. Tak to wygląda w przypadku korzystania np. z internetu ze smartfona.
Oooo
Cześć roweru służąca do poruszania się
i to nie jest tak, że po blokadzie ktoś tworzy nowe konto na nowy adres e-mail i następnego dnia pisze z nowego konta ... obecnie po utworzeniu konta należy odczekać 3 doby, aby można było używać go na czacie.
no i co to jest 3 doby?
no ale mniejsza z tym ... to naprawdę jest najmniejszy problem. Mam nadzieję, że czat będzie służył do wymiany fajnych dyskusji, a nie będzie się skupiał na jakieś tam blokowaniu użytkowników i walce z nimi.
Pasko i tak powinno być
Pasko a mam pytanie ty jako programista pracujesz zdalnie czy dojezdzasz?
Seba znowu będziesz zdołowany
Pasko no ale moze wczesniej utworzyc jakies konta i moze uzywac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 127 438,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
angierski: ale po co? nie chce mi się wierzyć, że ktoś miałby taką ideę po prostu, żeby tworzyć tu konta tylko po to, żeby oddawać jakieś obraźliwe wpisy?
Ale tak jest napewno
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
wedlug mnie natrectwo osob czasami jest takie ze lubia poprostu cos nabroic jak najwiecej
Mnie tylko ciekawi ile lat ma np.Angierski