Wpisy 3 324 066 – 3 324 165
16 sierpnia 2018 10:15 → 16 sierpnia 2018 12:29, 100 wpisów
W miejscowości Starogard Gdański padła wygrana 2 484 043,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Lubartów padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Tarnowskie Góry padła wygrana 151 805,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Nowy Sącz padła wygrana 100 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Pyzdry padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Polkowice padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Działdowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Czaroit z kim ty piszesz
Zag69 {{hej}
jag multi?
jag multi?
To w co grasz w super szanse
Lotto ostatnio zagrałem systemem 7 i trafiłem 3/7 96zl
Dzisiaj się jeszcze zastanowię o grę w lotto systemem 7 bez plusa
Zgrywus wygranymi się nie chwale poniżej 539zl chyba że to jest mini 4/5 to się zawsze chwale nawet jak raz dostałem 470 zł około
Jak by w plusie płacili 24 zł to bym gral w plusie
W lipcu na początku lipca kupiłem systemem 7 bez plusa i padło w plusie 4/7
tak, 3 rudna i wszystko wskazuje że tylko jedne zespół awansuje i to nie wiadomo
Jeden znajomy w realu pokazał mi kupon kupiony metoda chybił trafił 6/6 w dużego kupił jeden zakład bez plusa trafil 5/6 w plusie czyli nie trafił bo nie zagrał w plusie
Chodzi oczywiście o słynny skok na oszczędności Polaków odłożone w Otwartych Funduszach Emerytalnych. W 2014 r. za sprawą rządu Donalda Tuska ZUS przejął od OFE aktywa warte dokładnie 153 mld zł. Wszystko po to, by o taką sumę zmniejszyć
PPK
Mulag od 2019 będziesz zarabiał mniej bo OFE2 Wprowadzają
za darmo się firmy zagraniczne dorabiały na Polakach takie to reformy nam zafundowali liberałowie P-O i tym podobni
Wałęsa chciał wprowadzić Japonię u nas tam ponad 25 % emerytów siedzi w więzieniu
zielona wyspa hehe druga irlanida i słowa Pana Tuska Polska to nienormalność mi wystarczy za podsumowanie wszystkiego
Wiecie o tym ze w Japonii ponad 25 %siedzi w więzieniu i z każdym rokiem to rośnie
Chodzi o emerytów
Niemożliwe? A jednak. Jak wyliczył zajmujący się podatkami i finansami portal pox.pl
to kwota równa miesięcznym składkom emerytalnym odprowadzanym przez wszystkich polskich przedsiębiorców.
Przerwa na
Mulag następnych wyborach na PO głosujesz
Zgadnijcie ile razy w życiu byłem na wyborach
a to napisałem wszystko tylko dla tego że był wpis emeryta jak chcemy być obiektywni to co zostało wcześniej za P-o o wiele gorzej maskralnie gorzej
Mam 37 lat
1 raz w wieku 18 lat
nikt nie zajmuje się poważnie ludźmi nikogo nie obchodzi co i jak będą żyć politycy będą na starość zabezpieczeni i inni tylko się płaci składkę w zamian podwyższanie składek lub podwyższanie wieku emerytalnego by pracować coraz dłużej
by w konsekwencji nikt nic nie dostał to oto chodzi to jest podatek zus
Zam 4 gości co poszło na emeryturę i nie doczekali 1 pierwszej emerytury zgon
Mulaglepiej byś grał we wszystkie gry aby poprawić swoją stopę życiowąa Ty tylko marudzisz
tak miliony ludzi tyra ciężko w fabrykach smród hałas klika lat przepracować to sukces wszystko do czasu później choroby i zgon i oto chodzi zostaje w zusiku
granie i dawanie tej samej instytucji co zus bo jak nie patrzeć to jest powiązane bo państwowe urzędowe
Zagrajcie w multi w plusie 10/10 za 200 zł wygracie 100 000 000
wystarczy jeden kuponik lotto wysłany ranoa możesz marzyć cały dzień co za wygraną sobie kupisz
tour de pologne na przykład i zwycięstwo Polaka a na trasie było baniek z napisem lotto
Zag jak SS
aż się serce raduje jak widać swój własny w kład w tour de pologne
Lotto de:
16 000 000 euro można wygrać w sobotę.
16 000 000 euro można wygrać w sobotę.
Zapomniałem
Islandorca
Islandorca
robal prawie wszystko wydumalem prawie a jak to prawie sie ma to nie raz bywa prawie blisko lub prawie daleko lub prawie jak by na to nie patrzec jak i z ktorej strony dobra trza ogarnac typnac i sie puscic a noz lub widelec bedzie zreszta co ma byc to bedzie mi to i tak lotto
3 324 150. gryks76 2018-08-16 (11:11) Gdysiępodajeszcofaszsięwróć
robal prawie wszystko wydumalem prawie a jak to prawie sie ma to nie raz bywa prawie blisko lub prawie daleko lub prawie jak by na to nie patrzec jak i z ktorej strony dobra trza ogarnac typnac i sie puscic a noz lub widelec bedzie zreszta co ma byc to bedzie mi to i tak lotto
ciezko to rozkminic
ciezko to rozkminic
cóż, literki w czwartym /w tym wypadku/ wyrazie mają zasadnicze znaczenie, hehe
forsami
a nadal mocno byś się cieszył, jak by lotto wprowadzili ze dwa razy dziennie ?
Ja się już dorobiłem dwa razy. W życiu...co zresztą piszę na moim profilu użytkownika Multipasko....wyscig szczurów..nie dla mnie...niech żyje LOTTO i gry liczbowe...