Wpisy 3 323 966 – 3 324 065
16 sierpnia 2018 00:30 → 16 sierpnia 2018 10:15, 100 wpisów
polecam ten bit na dobry sen
https://www.youtube.com/watch?v=qugUJQUzma0
do dzisiaj
https://www.youtube.com/watch?v=qugUJQUzma0
do dzisiaj
Hej trza se dziś puścić parę losowan nie puszczalem jestem na glodzie
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę NIE MOŻNA dogodzić...".
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę NIE MOŻNA dogodzić...".
Dusia
Adis
Zbigniew
Dziś trzeba iść oddać krew a potem
Bedzie ci sie w głowie kolowac
Po czym
Jak oddasz Kreta potem
Krew
to mój 34 lub 35 raz u mnie totalnie nich takiego
To szacun
Jak bym się bardziej starał było by już około 50 razy
Jaka masz grupe
ARH-
6% ludzi ją ma
Ja mam 0 rh-
W kraju, gdzie społeczeństwo otrzymuje niskie emerytury, instytucja które je wypłaca, żyje jak pączek w maśle. Okazuje się, że przez dwa lata zarząd Zakładu Ubezpieczeń Społecznych otrzymał 109,6 tysiąca złotych nagród. Premie otrzymywały osoby, które miesięcznie zarabiają po kilkanaście tysięcy.
Idź oddaj do 65 lat można
E. Nie mogę bo mam toksoplazmoze
Co to jest
A wejdź w googla i poczytaj
Potem
Praktycznie wyleczona ale ponoć nie mozna oddawac
Po niektórych chorobach choć wyleczonych juz nie można oddawać
Dusia
Lecę
zbigniew tylko to jest chory kraj ,bo masz 1 dzień wolnego jak oddajesz ,ale potem do emerytury musisz te dni odrobić
Dusia ci co pracują do 65 nie odrabiają .Tylko takie zawody jak policja górnicy itp
Dusia znam Górnika który oddał około 50 razy skończył 25 lat stażu i musiał pracować jakieś 2 miesiące dłużej by krew odrobić. .lecę pa
Dzień doberek
Fajne liczby ostatnio losują w multi jak sobie zrobiłem przerwę od grania
Real to nie to samo co wirtual
1,2,4,7,14,15,18,19,26,27,33,34,39
24,72,75 do powtórki w najbliższym czasie
Czaroit grasz w realu, czy na sucho
60 gier razy 10 zl maks to 600 zl juz nie strace bo wygralem ponad 100
No to 3mam kciuki ja na razie gram vtylko w mini,od multi zrobiłem sobie przerwę
Lecę, miłego
zagralem w lato 162 razy, ponad 100 wygralem, za duzo numerow daje i male zwroty
trzeba jechac 3/3
trzeba jechac 3/3
ale przy takich 72,75 trzeba uwazac bo jedna moze sie powtorzyc, b prawd 75
warszawiak mam zagrychę
poznaniak mam 0,5 litra
krakus pójdę po szwagra
poznaniak mam 0,5 litra
krakus pójdę po szwagra
Ludzie to zawsze dzieci swoich matek. Bez matki nie ma poety, nie ma bohatera 62
bez matki nie ma multi milionera 27
bez matki nie ma multi milionera 27
W miejscowości Krasne padła wygrana 2 484 043,70 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane