Wpisy 331 826 – 331 925
5 czerwca 2011 13:08 → 5 czerwca 2011 14:00, 100 wpisów
Korn. Witaj.. .
Czy w tej rzece Amazonce, co przepływa przez Łomże, można się kąpać??? W lipcu wybieram się w tamte strony.. .
Czy w tej rzece Amazonce, co przepływa przez Łomże, można się kąpać??? W lipcu wybieram się w tamte strony.. .
Lila. Witaj.. 

po południu to jade gosci zapraszać ale w 1 miejsce,wracam i chyba wesele obejrze na dvd masakra jest
Witam wszystkie Panie 

Panowie browarek
....no chyba ze ktos woli to..

Panowie browarek

....no chyba ze ktos woli to..
jak na 14-ta ni nie wejdzie to kicham totka na conajmniej......2 dni
no po południu w koncu sobie cos zapodam....człowiek nie wielbłąd...napic sie musi 

Gała w Krzyżu spokój ,cisza,i bardzo,bardzo gorąco...ludzi wywiało nad wodę

Będzie, nie będzie... , będzie, nie będzie... ale podam: 20 i 45.
no tak...cos mi sie pomyliło...to tak jak wczoraj z tym paleniem
...zioła i inne
...zioła i inne
ja zmykam na obiadek
będę po losowaniu...wysokich wygranych życzę

będę po losowaniu...wysokich wygranych życzę

qrcze nie chce straszyc ale z 70-tek to dzis słabo bedzie..tylko 70 padnie 

Witajcie
ja jakoś szczęścia w typowaniu nie mam
ciągle mijam się z celem ....czytam wasze wpisy ...sympatyczni wszyscy jesteście 
ja jakoś szczęścia w typowaniu nie mam
ciągle mijam się z celem ....czytam wasze wpisy ...sympatyczni wszyscy jesteście 
Pewien staruszek więzień obozu koncentracyjnego wygrał w Lotto dużą kasę. Przyjechała prasa , telewizja i pytają staruszka. - Co pan zrobi z taka kupa forsy ? - Kupię dom, synowi samochód , wnukom dam na wakacje na szkole i postawie pomnik A. Hitlerowi. - komu Hitlerowi temu mordercy ? Pan jeniec obozu ? - może to był i morderca ale numery dał dobre .
No wiesz...jak mozesz
?? normalnie to jesli najpierw sie bije a potem kocha to sie nazywa.....sado...czy jakos tak 

?? normalnie to jesli najpierw sie bije a potem kocha to sie nazywa.....sado...czy jakos tak 

no..jakos tak...chyba z wiekiem nabiera sie doswiadczeia...choc... nie do konca

fajnie by było wygrać.....szczególnie ze taka fajna młoda dziewczyna była w kolekturze....wiadomo ...
jakby co
jakby coWitaj Andromedo!Gołąbek pokoju poleciał!Miłej niedzieli.Wygranej Królewno!

Gołabki to u mie maja przekichane..nic tylko by sie kopulowały i gniazda zakładały..
no i już po obiadku....
Gała u mnie no cóż...czekam w pracy na to co zdecydują w sprawie kończących się nam umów...podobno mamy mieć 3 miesiace przerwy
Gała u mnie no cóż...czekam w pracy na to co zdecydują w sprawie kończących się nam umów...podobno mamy mieć 3 miesiace przerwy

giorgio dziękuje
..Mój gołąbek pokoju poleci po loswaniu..Miłej niedzieli pozdrawiam i wygranej życzę 

..Mój gołąbek pokoju poleci po loswaniu..Miłej niedzieli pozdrawiam i wygranej życzę 

krysieńka to dziady
a u mnie spokój,cisza
zapraszam gości na wesele i już mam dośc koncówka juz

a u mnie spokój,cisza
zapraszam gości na wesele i już mam dośc koncówka juz
Andromedo!
Jesteś wspaniała!Mam nadzieję,że z tego gołąbka nie będe robił rosołu tylko będzie mi Ciebie przypominał!WYGRAJMY!

Jesteś wspaniała!Mam nadzieję,że z tego gołąbka nie będe robił rosołu tylko będzie mi Ciebie przypominał!WYGRAJMY!