Wpisy 331 726 – 331 825
5 czerwca 2011 11:46 → 5 czerwca 2011 13:07, 100 wpisów
Szpaka połączył bym w telewizyjnym losowaniu lotka z Wielebą oj pasowali by jak te dwie lale
czak przody. MN odpuściłem bo mnie choroba rozłożyła, wieczorem nie grałem ale wcześniej w MM przody.
Lestek, dla mnie Ada jest też ok, dlatego właśnie bym zaproponował jej
bo nie da się zjeść
bez oblizywania 
bo nie da się zjeść
bez oblizywania 
spook, chyba damskich rajstop 

Lestek coś to nie wychodzi.Wam w zbiorowej a mnie w MN.Kurde cały czs wali po dwie i obok dwie.Coś to mieszaja za bardzo.
Darek, w gr. B tez obstawia 3 a ten gość ma nosa do liczb, ja bym nawet powiedział że to może być +
wczoraj straszne baty każda grupa dostała od lotka ale wojna trwa a gwiazdę śmierci i tak unicestwimy 

lila>>>>>>>

lilla, 

lila>>>
grasz na te 4 liczby?
grasz na te 4 liczby?monisia, witaj przyda się świeża krew i wcale nie jesteśmy wampirami chodzi mi o pomysły z liczbami 

lila>>> i jak wychodzi ?
pawlitto/dziekuje ale was tak czytam .czytam i czasem sie tu strasznie klucicie.

lila> 4 trafila/?

lila, a coś Ty tak się zmieniła w profilu 

Lestek powodzenia !!!!
Nie ma to jak druga
Pani Lilu -
Jak idzie typowanie chyba macie już same 10/10?
Nie ma to jak druga
Pani Lilu -

Jak idzie typowanie chyba macie już same 10/10?
korn748, 

korn748, będę próbował bo obliguje mnie do tego przynależność do grupy B, 

w grupie B dwie osoby zatypowały 69, rozumiem przywiązanie do pewnych anologi cyfrowych z życia wziętych ale tak dwie naraz 

Witam ponownie 
lila, od dzisiaj za słodziaka ja już typuję.Ale na forum nie mogę. Wcześniej na czacie podałem "9" i tej wersji będę się trzymał

lila, od dzisiaj za słodziaka ja już typuję.Ale na forum nie mogę. Wcześniej na czacie podałem "9" i tej wersji będę się trzymał

jest tak gorąco że nie chce mi się do żółtej budy iść
lila co robimy z tym podwójnym 69?
andra

lila co robimy z tym podwójnym 69?
andra

bella34...nie mam pojęcia,trzeba to zmienić chyba na jakąś inną liczbę.
liluś czy jest kolejna zmiana w naszej grupie????bo od wczorajszego popołudnia nie było mnie

wczoraj zrobiłam rekonesans po sklepach
średnio 5z5 stykło by na małe zakupy
{{diabelek}
Pa,pa,pa
średnio 5z5 stykło by na małe zakupy
{{diabelek}Pa,pa,pa