Wpisy 3 315 373 – 3 315 472
4 sierpnia 2018 02:21 → 4 sierpnia 2018 06:25, 100 wpisów
to są moje przewidywania połączone z analizą liczb
czyli prognoza na cały miesiac no to to lubie
to juz sobie zapisuje bede te liczby obserwował
nie widzę innej opcji. tylko taka metoda przynosi pozytywne rezultaty.
no tak jedne liczby na cały miesiac i
czy może mi ktoś napisać,co się stało z sebą?że go nie ma,choćby pod innymi nickami?
i gra na mniejszą ilość liczb troszkę mija się z celem
załóżmy że ktoś gra na 3 liczby. cieszy się z wygranej 54 zł ale ile takich wygranych jest w stanie w miesiącu wygenerować ? Jakim kosztem ?
to jest proste liczenie. w miesiącu wygrasz 2 x 54 zł ? grając non stop ?
tu nie ma nic do obliczania.są tylko liczby którymi należy grać jeśli nie wejdą w tym miesiącu powinno się je zmienić lub uparcie grać aż do zwycięztwa
pisałem to wcześniej ale powtórzę
ale jaka analiza?przecież tak to ja mogę podać ci liczby na chubił trafił i też może wejść,raz już tak miałem,,że w 30-dziestu losowaniach na chybił trafił miałem 2 razy piątkę
jeśli tak dobrze typujesz to proszę podaj piątkę i zobaczymy kto z nas trafi więcej liczb do końca tego miesiąca
3 315 389. galik 2018-08-04 (02:45)
Arczi czemu,
juz jestem galik byłem w kuchni ,i co tam wymysleliscie?
Arczi czemu,
juz jestem galik byłem w kuchni ,i co tam wymysleliscie?
no nie,nie mogę,ale ja nie piszę,że dobrze typuję,to ty tak piszeszja piszę,że przypadkowo na chybił trafił miałem takie zdarzenie
nie napisałem nigdy że dobrze typuję tylko podałem liczby którymi mam zamiar od jutra grać do końca miesiąca
jutro 34 przechodzi na 43
a teraz pora na spanie. dobranoc
3 315 399. no i okej
Montolariusz dobranoc dzieki za twoje liczby przypuszczalne
galik jestes jeszze?
dzieki galik za to co napisałes wyzejm dopiero teraz przeczytałem poniewaz mysle nad liczbami na 14 i widze ti pare powtorek liczb, z losowanka wieczornego, iekawe czy wyjda o 14 czy 21 ,40?
Ha,ha,ha
Dialogi na 4-ry nogi
Każdy o czym innym-jak zwykle w życiu rodzinnym
Wam by się chyba przydał tłumacz
Dobranoc...definitywnie
Dialogi na 4-ry nogi
Każdy o czym innym-jak zwykle w życiu rodzinnym
Wam by się chyba przydał tłumacz
Dobranoc...definitywnie
podejrzewam ze takie mu wychodza z jego statystyki jakiejs jesli cos takiego prowadzi lub poprostu ma swoje liczby ktorymi chce sie podzielic z innymi osobami,a moze a nich juz cos kiedys i trafil , tez lub korzysta z tzw, liczb oczekiwanych
Arczi Ty się wgłebiasz w liczby,a to nie ma najmniejszego sensu,przeciesz TS i tak zrobi to co będzie chciało
lub tez przeprowadza rózne analizy liczbowe
galik ja to wiem, co piszesz i to prawda co będą chcieli to zrobią, ale czemu nie spróbować? jesli mozna?moze akurat oś i ugramy
jest problem taki Arczi,że jak wyślesz to nie wychodzi,a jak nie wyślesz to wychodzi,dlaczego tak jest?
bo oszukują te złodzieje i w tym jest problem,przecież ci ludzie już dawno powinni siedzieć w wieżieniu,a oni dalej robią lody
galik ja zauwazylem taka zecz ze jesli tutaj na forum zatypujesz jakies liczbyi pozniej idziesz je wysłac to one niewchodza czyli nie losuja ich tylko zawsze wychodza inne lub obok twoich typów czy to niedziwne jest jak myslisz?podejrzewam ze kazda stronka jest polaczona z komputerem centralnym gdzie wszystkie liczby sie gromadza i komputer wybiera te liczby ktorych nikt nie zatypował lub ida z lekkim poslizgiem, po pare, i wyhodza tak aby niebyło zadnych podejrzen,o jakies tm machlojki, i zeby ktos hoc mala sumke trafił i tak robi sie biznes ale to sa tylko moje przypusczenia i prosze zeby nikt tutaj nie myslał ze coś tu mowie złego na instytucje TS,, ale zauwazyłem to juz dawno ze np, jesli nie podam tu typow swoich to w realu nieraz szybciej cos trafie hoc drobna sumke , ale zawsze cos,juz a jak tu podaje nieraz to iestety ale tylko mi 3/10 wpadaja , a to jest nic, dlatego od pewnego czasu jesli wysyłam kupon to tylko na 8/8 nierzucam sie na miloinyi uwarzam ze jesli ma byc to bedzie i nic na siłe
oczywiscie najlepiej jest grac na 5/5lub od 5/5 do 8/8, ale kazdy gra jak uwaza niktnikomu niezabrania grac po swojemu,
dletego temu badziewiu już dawno powinno przyjrzeć się ABW,bo to co oni robią to jest podejrzane
zaraz napiszę do nich,niech się im przyjrzą dokładniej,podam wszystkie szczegóły
galik tu niema co podskakiwac i gdziekolwiek cos zgłaszac, tu trzeba grac i liczy ze na to ze wkoncu sie do CIEBIE CZY DOMNIE SZCZESCIE USMIECHNIE TRZEBA MIEC NADZIEJE ZEZESIE UDA TRAFIC KIEDYS COS TYLKO TRZEBA GRAC
GALIK graj na jednych i tych tzw swoich liczbach i czekaj az wpadna tylko graj na tych liczbach ktore ci akurat wpadły to sa twoje liczby szczesliwe, niezmieniaj ich nigdy bo nie bedziesz ich trafiał kazdy z nas ma takie swoje liczby podejrzewam ktorew kolko obstawia i na nich gra jesli sie kombinuje z liczbami to one nam plataja figle i wtedy nie wychodza kiedy bysmy chcieli
dobra ja juz uciekam spac dobrenoc galik i dzieki za rozmowe do nastepnego razu trzymaj sie ciepło
dobra,ziorłem trochę na wpisy,bo wcześniej nie czytałem,Pasko,jeżeli usunąłeś tych szlachetnych gości,to dlaczego trzymassz na prztykład gryksa?który bez przerwy kogoś obraża,a zpomniałem ,też maklera,nawret mnie na czacie obraził,ale co,oni są spoko?jeżeli już to po równo,czyść maklera i gryksa,bo to dwa najgorsze szkodniki na tym czacie
POCZYTAJ SOBIE JAK GRYKS NA KG TYCH GOŚCI OBRAŻA I CO,TO JEST W PORZĄDKU?
Gryks za 15 minut kończy 3 zmianę
Pamiętam jak pisał prawie co losowanie 6/9 trafiał
SB
Doktor2p
Galik po jakiej złej mocy
Doktor2p jest spoko bada ludzi z tyłu i sprzodu
Gracie dziś
Coś trza typnac przed spankiem mini 14,17 taka parka w multi 31,47
Arczbalik odkrył hameryke
Dziś o 14 stej wpadnie 53