Wpisy 3 314 520 – 3 314 619
3 sierpnia 2018 10:32 → 3 sierpnia 2018 11:06, 100 wpisów
pierwsza kutnie jak najbardziej tak drugie brak mi awatarków przy niku by był jak piszemy na sb
Seba jesteś szczeniakiem który posługuje się ogólnikami ,jak pytam o konkrety to zmieniasz temat
Jesteś prostak i tyle
Jesteś prostak i tyle
byłem już moderatorem na innych stronkach wiem jak to rozkręcić i jakie zmiany daj mi Pasko rękę a będzie porządek
A do ręki sawa.... i tniemy osnowe.. na trzy nitki się zobaczy kto będzie filioziof
Jacunn w tym ze go popierasz i stajesz w jego obronie
nick jacum kojarzy mi się do tego było awatarek na stronkach ale nie powiem jakich
Czyli wszystko co powie gryczana akceptujesz i zgadzasz się z nim w 100%
poczytaj sobie wczoraajsze rozmowy a zobaczysz o d czego jest tutaj czat i stronka
jak tematyka tytaj króluje od godz 22
jak tematyka tytaj króluje od godz 22
Dlatego jesteś gorszy
Lubię jak facet ma swoje zdanie a nie naśladuje innego i robi to co tamten
Facet musi mieć jaja rozumiesz ?
Mucha na szybie
Nie zgadzam się z nim.we wszystkim,zgadzam się z tym że robisz tu największy syf i tyle
Nie zgadzam się z nim.we wszystkim,zgadzam się z tym że robisz tu największy syf i tyle
A ani gryczana ani ty ich nie macie
Chcecie moje numery do Lotto z Plusem a proszę bardzo 13 Milionów kumulacja do podziału zagrane do 23 Sierpnia Lotto z Plusem 1,2,4,19,21,35
Zaraz powiem ci dlaczego tak myślę
obrońca to obrońca z urzędu jak mu dobrze płaci to klaska ma a z czegoś trzeba żyć
Gryczana kapucha pisze czasami bez sensu ładu i składu ale nie o to chodzi bo nie musi umieć pisać. Chodzi tylko o jego zachowanie.
dobra tyle tego gadania o wszystkim i o niczym uciekam zakupy zrobić na miasto i obiad trza gotować
A zachowuje się gorzej jak przyslowiowa baba. Nie urazajac pań
Myvictory a Piotruś tu zaradzi..tylko niema klucza do szuflady i Lutrabonda nie da a jakby to ekranem spiralnym sklecić..byli by..
To ze jest kapucha i donosicielem pomijam chociaż dyskryminuje go to w moich i nie tylko w moich .
lubicie tak po pi...lic bez sensu to wam sie podoba i do 1 w nocy jebu,,,u karuzela sie kreci
Piotruś Pan kolego czego tam mało , robić , rób czego stoicie co się dziej
Ale cep mówi ze coś zrobi i zmienia co chwilę zdanie. Cały czas tak się zachowuje. Powiedz mi co to za facet ?
coś pięknego tak gadać bez sensu ludzie tego potrzebują pisałem że wszyscy mają coś z głową ja też pomaga to ludzią tak pisac w ***.... zabranianie teraz się w kur.... na maxa
Jeszcze raz powtarzam facet musi być facetem . Musi mieć jaka a ten osobnik to chyba Eunuch
Ludzie bez napinki..To tylko Forum.. wyniki statystyki systemy archiwa..pietro wyżej..a tu forma żartu i wymiany poglądów na tematy liczbowe i nie tylko.. czyli luz blus gruz
I co jacunn uciekłeś?
Masz coś do powiedzenia ?
Właśnie Victory tolerancja i zrozumienie
Nie każdy musi być i zachowywać się jak ten typ. A jak się robi inaczej to dla niego taki człowiek to przyglup
może dzięki tej stronce prawdzie liczbowej ale też swobodnej wypowiedzi na wszystko ludziom lżej dzikei temu ktoś nie popełni samobójstw wyżali się popisze i mu lżej nie co za ludzie
Pasko a ty dlaczego takiemu gryksowi nie dasz bana za obrażanie ludzi?
Przecież gryksowo ciągle kogoś obraża i nie stosuje się do regulaminu i co jest wybraniem któremu wszystko można?
jak ktoś się uważa za lepszego to by się nie wdawał w dyskusje a teraz wiem że inni nie lepsi też się wcinają i dyskutuja z osoba którą uważją za gorszą nienormalnmą czyli tacy sami są ale nie wiedzą że też z głową mają chore berety
I to nie jest donos tylko stwierdzenie faktu i to publicznie
Nie ukrywam tego jak grysik kapusciany
Myvictory
czy ty bys siedzisł cicho jak by Tobie kapysta srała w KG
czy ty bys siedzisł cicho jak by Tobie kapysta srała w KG
Gryksowo ty ziorajacy trza kapusto donosicielu. Opamietaj się w końcu i daj ludziom żyć i spokojnie typować
jeśli obrażał przeklinał to nie a czynił tak jeśli tak to nie popieram tego
Victory ta gryczana kapucha pisze do ludzi na kg i ich obraża rozumiesz ?
Tu na czacie niejednokrotnie wyzywa od głupców i innych nie będę tego pisał bo już brak słów
Myvictory
a dlaczego nie podajesz typow skoro to jest stronka o typowych grach liczbowych ??
a dlaczego nie podajesz typow skoro to jest stronka o typowych grach liczbowych ??
Ja więcej ale nie o kilogramy chodzi
Niech to Nasz Cezar oceni kto kocha cezara i popełni samobójstwo z miłości do cezara
Dusia nie obrażaj się. My piszemy to co nas tu razi i przeszkadza.
Forsa forum liczbowe ale czasami trzeba załatwić coś tadykalnie
Żeby taka istota nie myślałam że jest Bogiem
Dajcie ludziom typować, rozmawiać i żyć
Jak Tadykalnie to Do Tadka Ryżego..dać..mu auto od bezdomnego..albo moje numery do Lotto z Plusem 1,2,4,19,21,35
bo bana dostaniesz obrażasz a ja Cezar posuszeństwo od wszystkich wymagam bezwzględne tak sie dzieje jak nie ma przywódcy Cezara jednej osoby kto słucha i milczy jak cezar pisze nie ma wtedy innych zdań
Bo kłótnie są tu nie potrzebne
Victory czasy Cezara minęły. Teraz mamy inny świat. Świat tolerancji i zrozumienia.
Jak makiem to by było nudno.
A teraz do typowania.
widzisz jak wychodzi ten nowy świat nie sprawdza się potrzebny Cezar i bezwzględne posłuszeństwo ej Cezar co pisałem wyżej zgadzanie się z cezarem
I co ma jacunn do powiedzenia ?
Nowy świat jest piękny
Tylko jedno
Nie uprzykrza i my sobie sami jeden drugiemu życia
I będzie wspaniale
Sprzedam 12 bloczków betonowych na zupe..od samego Ran pam pam..
nikt za nic nie odpowiada każdy chce dobrze to ten nowy świat bzdura świat jest taki sam cały czas tu my tworzymy nowy świat wprowadzając zmiany nie koniecznie dobre i gadamy pierdoły
Ale teraz są lekkie czasy
Trzeba tylko umieć się w nim znaleźć
potrzebny wam jednen przywódca by go szanować mieć strach w oczach na jego widok tylko to wam potrzebne
A miałem tu nie przychodzić
do wyboru.do koloru..