Wpisy 3 312 202 – 3 312 301
1 sierpnia 2018 17:02 → 1 sierpnia 2018 19:09, 100 wpisów
ja na wieczór zaryzykuje liczby mistrzowskie , kto ma styczność z wróżbiarstwem , numerologią .... wie o co chodzi
pamiętamy też że ruscy stali na lini Wisły i czekali aż wyrżną powstańców
Polski już niema , Niemcy odbiorą swoje i inne kraje też i zostanie Powiat Polska
Jak by nie relacjonował my na pierwszą linię potem ruskie
JEDNAJNJAK BY Ne było żyjemy dzięki POLAKOM I RUSKOM
JEDNAJNJAK BY Ne było żyjemy dzięki POLAKOM I RUSKOM
Polska jest podzielona i sprzedana tylko jeszcze ludzie o tym nie wiedzą
dług Gierka to pikuś do tego co jest obecnie Gierka dług był trudny do spłaty
dziadek mi opowiadał że jak przyszli ruskie to zajęli 1 pokój , 20 chłopa na słomie , w nocy nie chciało im sie wychodzić to sikali na ściany , rano zakazali wychodzić w ciągu pół godziny z domu bo zastrzelą , zabrali świnie , drób krowy , konia i wóz tacy byli nasi oswobodziciele nie lepsi od niemca
rano przed odejściem zgwałcili 2 dziewczynki 9-10 lat które pasły krowy , jedna zmarła druga zgłupiała
Alfa...z tych cyferek dziś można było ugrać..ale 5/5 mi sie nie udało
A jak Ty?
A jak Ty?
Alfa..ja mam tako ciężki dzień znowu...co jeden to gorszy
padły tez i 20 mozna było poszaleć dziś
padły tez i 20 mozna było poszaleć dziś
Alfa..muszę zmykać
takie pewniaczki podaj mi na @ ja wczoraj po losowaniu
bo raniutko wyjazd
takie pewniaczki podaj mi na @ ja wczoraj po losowaniu
bo raniutko wyjazd
Zagrane w realu 5/5 stawka 10 .liczby podane w stałych zestawach i w typowaniach
hey wam wlasnie sie chlodze przy witraku co goraco na 10 pieterku szynszyle dwa moje siedza na termoforach wyjetych z zamrazalnika gdyby mogly zdiely by futra wczoraj pod sklepem w samo poludnie ktos na samym sloncu zostawil psine panie z salonu fryzierskiego sie zlitowaly po 15 minutach daly mu wody jak przechodzilem 30 minut pozniej dalej psina byla z drugiej strony galeri cien coz ktos pomyslal trza pamietac ze zwierze zyje nie jest to maskotka z nim jak z dzieckiem ani nawet na minute nie mozna zostawiac jak ost pancio mial ale ze szybe mu wybili on tylko 3 minuty zakupy robil co ludzie maja w glowach ja bym dziecka zwierzecia na sek nie zostawil na takim skwarze sorrki za dlugi wpis
Za nie długo zima
Co macie na wieczór
ja mam kasztelanka jeszcze jednego a jesli ho o multi to co typniete 1x10 1x6 oraz 2 mini
sie pozale jutro 1 raz i to na nocke ide do pracy po 3 miesiacach l4 co mi sie chce najgorsze to jest to ze gdy dzis bylem u lekarza by mnie dopucil do pracy po takiej labie wstapilem do firmy na chwile to niechcieli mnie wypuscic i wszyscy kiedy wracam co i jak
Na coś chorowal
Mogłeś iść do doktora2p szybciej by cię wyleczyl
Słabo grzeje słoneczko: tylko +29.
Sebool.
40 chcę
Stopni
Za 100 minut losowanko
99
Za 100 minut???
Pisze z komórki za 200 miało być
Godz. 19 - 21. 2 godziny czasu, czyli 120 minut.
Jeszcze trzeba dodać 40 minut.
Wędrowca grasz
Nie gram.
Dla mnie TS noże nie istnieć.