Wpisy 3 312 102 – 3 312 201
1 sierpnia 2018 14:47 → 1 sierpnia 2018 17:01, 100 wpisów
jesli faktycznie jest,
mulag tak kiedys tak pisałem bo tak było teraz jest inaczej, teraz jest lato cieplutko , biore rowerek i dawaj gdzies pojezdzic, trzeba korzystac zaury, z pogody odstresowac sie od liczb
dzisiaj na chwile tu kuknołem, ale za 2 godziny biore rowerek i znow jade gdzies pojezdzic, niema jak jazda na rowerze zawsze terz mozna i kogos wychaczyc nowego gdzies, i odpoczac z kims na łonie natury
mulag morzesz mi wierzyc lub nie ale taka jest prawda, teraz niejade bo za goraco jest niema zabardzo czym oddychac, umnie tylko 39stopni jest narazie jedz w taki upał ,
Pamietaj tylko ze jesli kłamiesz jezyk ci zdertwieje ale piszesz to nie wiadomo czy juz nie zdretwiał
no spoko mulag niezdretwieje nie bedzie tak złe, ja tz za chwile jakas obiadek i na rower jazda, a Tobie zycze smacznego jesłi juz kuszasz obiadek
Junak56witaj
zgrywus nie moge sie opalać , Ty wiesz ile panienek jezdzi na rowerku samotnie?ZAWSZE MOZNA COŚ FAJNEGO WYCHACZYĆ I SIE POZNIEJ DOBRZE BAWIĆ
Arczibalik Ty już lepiej nic nie wy chaczaj bo do kołyski będziesz musiał w okularach patrzec
jadłam z pieczarkami i żółtym serem
czasem takie robię ale strasznie syte
czasem takie robię ale strasznie syte
najlepiej to pieczarki podsmazyc i z jajkami zmielić w maszynce,potem dodoac zeszklona cebulke..pieprz,sol
pieczarki smażone lub faszerowane
zapiekane w piekarniku tak...
zapiekane w piekarniku tak...
cukinie to griluje na patelni z przyprawami bez żadnej panierki
dobre jest,teraz nic nie pieke bo mikser mi się zepsul musze kupic nowy
drożdżowego nie umiem robić...
moja babcia robiła pyszne drożdzówki
moja babcia robiła pyszne drożdzówki
Cierpliwość to jak w graniu..gramy już pod zastaw ..pod hipotekę kredyty zaciągnięte. Dziurawe toki na złom sprzedane. Ostatnie gacie z szuflady sie rozdzierają..ale my Cierpliwie gramy dalej w Lotto i tp..
obejrzysz Magda ...zobaczysz...
to jest biszkopt bez proszku do pieczenia
to jest biszkopt bez proszku do pieczenia