Wpisy 3 308 890 – 3 308 989
29 lipca 2018 10:43 → 29 lipca 2018 11:59, 100 wpisów
Ile roboty pasuje do 12 skończyć bo do roboty ide
Niewiem masakraod tego zalerzy istnienie Polski bo się mogę wkurzyć amam glowice jadrowa Radziecka w stodole
35c ale parowa rekord daleko 37c
Raczej się nie nastawiam że coś wygram bo raczej nigdy a ktoś zapyta teraz to poco grasz..bo..lubię takie mam hobby..
Sławek wiem że tak jest tylko że nie ja na to samo wychodzi czy zapalić ..czy wypić z tego nic i z tego nic a z grania jeszcze złudzenie i utopia..
Adis..Mulag wrzucił Messenger do garczka z zupą brakło mu makaronu..
Trzeba pic,palic grac i kochac ...bo zycie jest tylko do smierci
Mulag ja jeszcze tylko 3 miechy..i wychodze z gumy z pod strzechy.. biore przykład z kolegów z pod sklepu adaratorem taniego szkła zostane..i to się opłaca nic nie robisz..tylko..
Zobaczcie mini 100 losowan 65 losowan trafiona 5\5a multi 10\10 przy 2 loiswaniach dziennie czekamy tygodniami
***y anik niepisze ile drzwi pokojowe kosztują zaprawa w cegle schnie
tylko ? za co pić a jak pić to te tanie z siarką to się wykończysz jak smok wawelski
Nie warto kasy w skarpecie trzymac...bo ktos zalorzy ja po twojej smiercinawet jak bedzie smierdzaca
ja wszystko wydaje nie ma co oszczędzać bo się na oszczędzasz po odkąłdasz w bankach w skarpetach i za twoje szampana będą pić
Mulag ja mam rzeczke koło domu Leniwka..się nazywa..pójdę napije się i pękne a z mojej skury zrobicie sobie portfele bedziecie bogaci jak łysi kudłaci zezowaci..
nie ma oszczędzania we wtorek kupuje komputer stacjonarny za 5 tyś nie ma co żałować grac mieć przyjemności póki się żyje wydawać grac grać
Mulag ja Ci kupię telewizor tylko nie wiem kiedy a wczoraj był na fb..na Spooted Dębica ogłoszenie za 50 zlotych ale ja Ci kupię nowy..
Jedzą, piją, lulki palą,
Tańce, hulanka, swawola!
Ledwie karczmy nie rozwalą,
Chacha! chi chi! hej że! hola
Tańce, hulanka, swawola!
Ledwie karczmy nie rozwalą,
Chacha! chi chi! hej że! hola
Juz jestem
Idealna pogoda na hulajnogę zachęcam
Teraz będę jadł
Nauczyciel w niedzielę nie uczymy.. co masz taką małą wypłatę że dorabiasz w niedzielę..
Forsami w niedzielę nikogo nie uczę
57, 07, 68
24, 57, 68
70, 07, 46
68, 46, 62
62, 57, 07
46, 53, 07
68, 24, 07
68, 07, 66
66, 68, 57
24, 70, 62
24, 57, 68
70, 07, 46
68, 46, 62
62, 57, 07
46, 53, 07
68, 24, 07
68, 07, 66
66, 68, 57
24, 70, 62
Od jutra będę was uczył
Forsami a ty masz dużą wypłatę?
szofer
szofer masz dziś wolne?
szofer
zaq to patrz
emerytura mi nie grozi
Ja raczej początkujący nauczyciel i przede mną jeszcze dużo pracy z czego się cieszę
To się okaże
Powiem ci za 58 lat
Pasuje ?
A do tego czasu nauczę was jak wygrać
Oczywiście jestem tylko człowiekiem i też mogę się pomylić
I pamiętajcie nigdy nie ma tak że wygrywa się cały czas i codziennie
gdzie jedziesz?
a co rozwozisz?
dlaczego tak wolno mi odpisujesz?
szofer i nie boisz się wozić ciekłego tlenu ?
szofer nie sprawdzaj licz my ci je podamy na tacy