Wpisy 330 803 – 330 902
4 czerwca 2011 20:41 → 4 czerwca 2011 21:10, 100 wpisów
No normalnie to nie poznaje kolezanki...Andromeda...wiele rzeczy fajnych dzieje sie przypadkiem 

pukony wysłane prawidłowo,tylko w typach popieprzone
ale jeszcze gorąco
saltosky zauważyłam
był czas że w mini szły ciągle kolejne np 21,22
zobaczymy co dzisiaj

ale jeszcze gorąco
saltosky zauważyłam
był czas że w mini szły ciągle kolejne np 21,22
zobaczymy co dzisiaj

gała fajnej muzyczki 

http://www.youtube.com/watch?v=e-E8fvbrdKU

http://www.youtube.com/watch?v=e-E8fvbrdKU

http://www.youtube.com/watch?v=9vj36GQ7NcM&feature=related

juz wróciłem

Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
no tak...ciepła woda...rozszerzają się naczynia..alkohol....usypia..koleżanko...moze idz z kimś do tej wanny..bo sama to ryzyko
Andro nie słyszałem tego sam tytuł mnie odstraszył ale po alko to się nawet bez muzyki skacze tańczy

moja kolezanka tak zrobiła z piwem i wanną to ją mąż musiał wyciągać bo sama nie wyszła..nie dała rady bidulka

Gała hehe bo to brathanki spiewają fajne rytmiczne..a co pijesz teraz coś?

330820. status multipasko 2011-06-04 (20:46)
Użytkownik Monsiu dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
racja nawet tego nie zauważyłem
racja nawet tego nie zauważyłem
Darek ja mam kłopot, żeby wymyślić, która ostatnia padnie, zeby Plusa wyłapać... a Ty jeszcze chcesz pierwszą obstawiać? 

pozytywka z wielkim szacunkiem ale ja ostatnio trafiłem pewwniaki i padły jako 1 sze własnie a jak chcesz plusa to wiesz proponuję wejść w nick i tam jest wszystko napisane jak coś
widzisz mój profil zdjecie w poznaniu na zabawy , ja biała koszula z kolegami

a jak chcecie pewnego mecza to obstawice ze przegra MKS Kluczbork normalnie z kim by nie grali to przegrywają
Andro zapraszam do Łodzi do mojej swiątyni to zobaczysz ja CZERWONA ARMIA się bawi
hejka ludzie. moge wam kawał opowiedziec??wg mnie bardzo dobry...dzieci nie ma/....ok?
nie nie Gała absolutnie nie ale obserwuje mecze i drużyny i robie notatki,mam zeszyt i notuje i zauważyłam teraz to
taki kawał dzis usłyszałem
spotykają sie trzy koleżanki w kawiarni i jak to kobietki rozmawiają o czym??
o ubraniach albo o facetach
no to o facetach
chwali sie pierwsza- wiecie jak sie kochałam z Jankiem to sprawdziłam i wiecie co?on ma zimne jajka. Wasi mężowie też tak mają? - pyta.
odpowiada druga- ja jak się kochałam z Frankiem to tez sprawdziłam i ma zimne - a Ty pyta trzeciej
- trzecia mówi - że ona nie sprawdzała
Na tym poprzestały i sie rozeszły.
Za dwa dni spotykają sie znowu i patrzą a ich trzecia koleżanka całą twarz ma zawiniętą chustką duże ciemne okulary..
Więc pytają - co sie stało??
- a nic - odpowiada- kochałam sie z mężem
O kurcze to az tak ostro było?
Nie odpowiada-jak się kochaliśmy to sprawdziłam i tez miał zimne jajka wiec mu powiedziałam
- Wiesz tez masz zimne jajka jak Janek i Franek

spotykają sie trzy koleżanki w kawiarni i jak to kobietki rozmawiają o czym??
o ubraniach albo o facetach
no to o facetach
chwali sie pierwsza- wiecie jak sie kochałam z Jankiem to sprawdziłam i wiecie co?on ma zimne jajka. Wasi mężowie też tak mają? - pyta.
odpowiada druga- ja jak się kochałam z Frankiem to tez sprawdziłam i ma zimne - a Ty pyta trzeciej
- trzecia mówi - że ona nie sprawdzała
Na tym poprzestały i sie rozeszły.
Za dwa dni spotykają sie znowu i patrzą a ich trzecia koleżanka całą twarz ma zawiniętą chustką duże ciemne okulary..
Więc pytają - co sie stało??
- a nic - odpowiada- kochałam sie z mężem
O kurcze to az tak ostro było?
Nie odpowiada-jak się kochaliśmy to sprawdziłam i tez miał zimne jajka wiec mu powiedziałam
- Wiesz tez masz zimne jajka jak Janek i Franek

bo przed tem to wygrywało a teraz daje ciała...i zastanawiałam sie czemu nawet jak jest wyższy kurs to oni przegrywają
Andro to rada od starego zacznij grac na gole że padnie więcej niż 2,5 gola w meczu,tak 3,4 mecze
Gała hmm mama tez tak gra na Lb..mi to na Lb nie wychodzi musze poobserwować dopiero ale dzięki za rade

Jolcia, Lila Andromeda, Gała, Kosmaty Ty kolego, Bella i ja oczywiscie
wiesz doswidczeniea wiesz ze gol strzelony na wyjezdzie liczy sie podwójnie?
Dobrze ja idę na kolację pojawię się tuż przed losowaniem pozdrawiam czat