Wpisy 3 307 163 – 3 307 262
27 lipca 2018 00:00 → 27 lipca 2018 10:14, 100 wpisów
może ktoś się lepiej czuje po chlapnięciu błotkiem,dobrze niech sam siebie obrzuci zanim bedzi insynuował to c\zy owo drugiej osobie
Np Osła ? Noooo, ale warto wziąć pod uwagę że ten ktoś robił te wpisy bardzo celowo i wykazał się sporą cierpliwością no i nie mamy tu teraz kilku userów szantaż nie wypalił i odnoszą sukcesy gdzie indziej na pewno
zanim kto inny zostanie UPOKORZONY warto się chwilkę zastanowić że zło tak samo jak DOBRO wraca
życzę dobrych snów choć przyzna,ze wzburzony jestem do czego mam prawo żegnam
Powiedzcie mi
Czy ktoś coś wygrał
Widzę ze wygrałeś
Zadowolony
Ja mam 3z5
To już coś bo 4 zł a nie 2 jak 2z3
Tyle z tych pseudodyskusji,że człowiek może się trochę pośmiać
Dobranoc
Dobranoc
Gonzaga.
Dopiero południe, a Ty idziesz spać.
Dopiero południe, a Ty idziesz spać.
Szpiegów 16.
Szpiegow 6
panoramixpodzielam Twój pogląd,no ale co nie którzy,może większość,ma inne zdanie i mają do tego prawo,ale jednocześnie powinni tolerować innych,a widzę,że co niektórzy uzurpują sobie prawo do bycia mądrzejszym od innych,tak jakby chcieli tu zastąpiś admina,a poza tym to tak jak pisałeś,cenzury nie powinno być,a tylko w sporadycznych sytuacjach,a Pasko stosuję ją niesprawiedliwie min. do Sebastiana
W nocy najlepiej się myśli
Nauczę was jak w to grać
Lewandowski ?
Nie możesz spać przez ten mundial ?
Trudno nie wyszliśmy z grupy .. bywa
Nie załamuj się
kto jest szpiegiem tutaj?
dzisiaj będzie ciemność godzina 21,30 będzie zaćmienie księżyca czy tam słońca czy coś takiego żeby końca świata nie było przez takie sztuczki
3 307 115.
3 307 191.
Zaćmienie powiadasz ?
To będzie zaćmienie księżyca
Poza tym będzie to najdłuższe zaćmienie księżyca w tym stuleciu !!!
Oglądajcie to zjawisko w godzinach 20.30-21.30
Ostatnie zaćmienie księżyca miało miejsce 28 września 2015 roku
Ziemia zasłoni słońce które oświetla księżyc
Następne zaćmienie księżyca będzie 21 stycznia 2019
Ale już nie tak długie
Kto będzie oglądał ?
Chyba wszyscy już śpią
Idę i ja dobrej nocy
Szpiegow 4
Dusia.
Dusia
Wedrowca
GALIK
zablokowałeś mnie we wszystkich profilach
3 307 182. galik
a jak by z Ciebie, ktoś miał NIEZŁY UBAW od ucha do ucha- to byłbyś zadowolony ??
Brunetka.
Makler
Za oknem: +18.
Ale tylko troszkę
bogdan04 (02:22)
galik (02:24)
bogdan0412 (02:24)
galik1 (02:25)
bogdan0 (02:25)
galik2 (02:27)
bogdan041 (02:27)
galik (02:24)
bogdan0412 (02:24)
galik1 (02:25)
bogdan0 (02:25)
galik2 (02:27)
bogdan041 (02:27)
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 732 000
Forsa
Hej.... Makler a co ty na to sebastian m wercyngetoryks marczakus seba13 sportowiec nauczyciel to ostatnie jeszcze nie potwierdzone jeśli prawda ktoś ma bałagan nie zły pod kopułą i sobie jaja robi na całego jak dla mnie idiotyzm
Gryks
Kilka czy kilkanaście nawet nicków tu nie jest niczym szczególnym, groźniej się robi kiedy zaczniesz zastanawiać się człowieku nad motywami takiego klonowania
Kiedy widzisz szorstkie przyjaźnie i awanturnik trwające po kilkanaście lat, kiey jeden taki pajac z drugą hrabiną mają się za lepszych, albo userów albo typerów
a są jacy są
Kiedy widzisz szorstkie przyjaźnie i awanturnik trwające po kilkanaście lat, kiey jeden taki pajac z drugą hrabiną mają się za lepszych, albo userów albo typerów
a są jacy są
Tak ale żeby pisać z każdego żeby dalej te same w ten sam sposób idiotyzmy choć być może raz być on raz ona dobra musze zmykac
Domowe przedszkole
Brunia nie, to już etap podstawówki wiesz
- klasa a - aniołki, b - barany ...
- klasa a - aniołki, b - barany ...
Robal
no i ta w okolicach losowań , te - przecież "mam mam mam"
i dooopa
tam gdzie zawsze
i dooopa
tam gdzie zawsze
Witaj robalku kawusia i znikam
taaa, różne tu mamy przypadki - pokazy grupowe klasy mavel,
boguś galik naklonowawszy się i natypiwszy - nie wyszarpnął nawet skromnej Paskonagrody
bo przecież, jak to napisał " tylko frajery realnie grają", albo
ciocie klocie z zapodawaniem setek zestawów - może coś sobie wybierzesz i odpalisz jakąś działę
albo się złapiesz na chorego bociana - wróbelka z krótszą nóżką
boguś galik naklonowawszy się i natypiwszy - nie wyszarpnął nawet skromnej Paskonagrody
bo przecież, jak to napisał " tylko frajery realnie grają", albo
ciocie klocie z zapodawaniem setek zestawów - może coś sobie wybierzesz i odpalisz jakąś działę
albo się złapiesz na chorego bociana - wróbelka z krótszą nóżką
Twoje oczka zdrowe
tiaaaaaa, zdrowe
... jak na swój wiek i
miejsce tyrkowania - ciasne
i znika
wzywa
... jak na swój wiek i
miejsce tyrkowania - ciasne

i znika
wzywa co duchota goraco a zapowiadaja ze bedzie jeszcze bardziej grzalo oj czapecia na lysine butelka wody tylko dol w jakos skromnie zakryty i w misto
u mnie szynszyle wyleguja sie na termoforze wczesniej zamrozilem w nim wode w lodowce mam jeszcze 2 zamrozone
k.8 p.25 bede czasem zioral milego dzioneczka a jutro w niedziele jeziorko