Wpisy 3 307 063 – 3 307 162
26 lipca 2018 22:33 → 26 lipca 2018 23:54, 100 wpisów
WN skad wiem jakie liczby wytypowales po losowaniu
bo przed mogles ich miec wiele
bo przed mogles ich miec wiele
Angierski.
Nie musisz szukać... daleko.
To wpis z ostatniej środy, czyli z tego tygodnia.
Nie musisz szukać... daleko.
To wpis z ostatniej środy, czyli z tego tygodnia.
zróbmy nocne głosowanie to teraz w modzie a Pasko zbudzony ze snu podpisze wszystko
PASKO
https://www.multipasko.pl/typowania/typujacy.htm
teraz to naprawde spadam
WSZYSTKIM
https://www.multipasko.pl/typowania/typujacy.htm
teraz to naprawde spadam
WSZYSTKIM
jakbym typowal rownie dobrze w przyszlosci co w przeszlosci to bym powiedzial ze dobrze typuje
Napiszę prościej .. jest sklep i właściciel sklepu a w sklepie miliony produktów nie ważne za jaką cene wszystko ze sprzedaży trafia do własciciela..Zrozumieli..tak jest właśnie z graniem i grami liczbowymi... jak ktoś by nie rozumiał dlaczego sprzedaż wzrosła albo zmalała..
WN ale ty nie rozpamietuj tak liczb bo ja typowalem z roznych metod i testowalem
a najwazniejsze dla mnie jest to co ja wygram na real niz tutaj
a ja nie przeliczam na $ ... jest dużo wartościowych tutaj użytkowników, którzy piszą wartościowe rzeczy, które nie przelicza się na $
Angierski:
To jest tam:
3 305 853.
To jest tam:
3 305 853.
Wędrowca netowty ale co mnie obchodzi przeszlosc jak wczoraj jedna stat trafila 5/5+ a nowa moja tez 4/5 z +
to była przenośnia z mojej strony czyli wywal tych bez wartości dla strony i to jest ok
jak wygram 10/10 to te cale wszystkie granie mi sie zwroci wiec nie mozesz powiedziec co bedzie w przyszlosci
Pasko;
Ktoś pisze obraźliwe teksty z nicku podobnego do Wędrowca Netowy.
Ja z tym nic nie mam wspólnego.
Nie mam konta i nie miałem na FB.
Ktoś pisze obraźliwe teksty z nicku podobnego do Wędrowca Netowy.
Ja z tym nic nie mam wspólnego.
Nie mam konta i nie miałem na FB.
to dla nocnych Marków i nie tylko prawdopodobna 5 - teczka
7/15/57/58/65
7/15/57/58/65
Noooo, dziś to mi nawet i nie przyoboczyło ,dziś pociągnęło nawet nawet - kulki, na jakie grałem tysiące losowań wstecz
To miałem na wieczór: było blisko.
> 32 - 24 - 9 <<
Chciałem trafić... Plusa.
> 32 - 24 - 9 <<
Chciałem trafić... Plusa.
A mam jeszcze na 14:00 Multi Multi na 10/10 z Plusem 4 zakłady na 5/5 z Plusem 2 zakłady i na 6/6 z Plusem jeden zakład a Ekstra Pensja i Mini się puści..
Wędrowca netowy zacznij gadac do innych o liczbach a nie tylko na moich typach bazujesz
Wędrowca Netowy: tak wiem, na facebooku jest wpis. W sumie to nie mogę go usunąć.
Jak macie konta na fb to zachęcam do wejścia na http://facebook.com/multipasko
i napisania choćby w dwóch słowach opinii, ocenienia strony ... tak aby tamten wpis nie pojawiał się jako ostatni.
Jak macie konta na fb to zachęcam do wejścia na http://facebook.com/multipasko
i napisania choćby w dwóch słowach opinii, ocenienia strony ... tak aby tamten wpis nie pojawiał się jako ostatni.
Agierski.
Twoich liczb nie oglądam, nie interesuje się nimi.
Twoich liczb nie oglądam, nie interesuje się nimi.
Kto bogatemu zabroni - musi nieźle płacą w tym kołchozie skoro takie zakupy robi na takich warunkach w tym sklepie
Jac.. Ty masz własne zdanie Ja mam inne można opiniami wymieniać się bez szkody dla stron
z uwagi na to iz wygrane ciebie nie interesuja a tylko wpadki bo ich jest wiecej
wiec uwazam ze konkurujesz ze mna o cos a pozatym poporostu twoje typy tez mnie nie interesuja rob cos po swojemu ale ni einteresuj sie moimi
wiec uwazam ze konkurujesz ze mna o cos a pozatym poporostu twoje typy tez mnie nie interesuja rob cos po swojemu ale ni einteresuj sie moimi
Jacuun jadę nie wiem na ile mi paliwa starczy..żebym na pieszo nie musiał wracać..chyba że okazje złapie..
Panoramix-szkode dla strony robil Sebastian.I to nie bylo tylko moje zdanie.
Forsami jak zabraknie czapka z głowy i zbieraj , może jakiś bezdomny się trafi i Bentleya Ci zostawi
Kędzior a jak mi powie bezdomny ty Q ...Forsami nie Bentlej..weź się za robotę i się nie Pętlej..
uwazam ze sa tu ludzie co sieja zamet i popeline i trzeba stopniowo tych ludzi uciszac albo dawac im do zrozumienia ze jeszcze inni maja cos do powiedzenia, ban to juz nie moja sprawa, ale jak ktos chce na sile tu rzadzic to ten chat nie bedzie mial merytorycznej wlasciwosci
Kędzior a mi tak powiedzą w Caritasie Ty Milioner Forsami wy..z tąd..tu q..e..
podjedz na stacje wyjdz z garniutrem z bmw i powiedz lej za 10 zl
kamień. Węgielny worek na plecy i szukać przygód jak Koziołek Matołek..
panorama z władzą się obecnie nie polemizuje bo o 5 rano może Cię zbudzić łomot do drzwi Pasko jest obroncą , oskarzycielem i wykonawcom wyroku -- 3 podział
szczerze kazdy ma cos do powiedzenia i tej reguly trzeba sie trzymac
No.no.Lotto 8 Milionów A 8 to liczba Błogosławieństwa jak 8 Błogosławieństw Błogosławieni..albowiem....
Krystian - nie on jeden cóż, może lubił popisać z kimś inteligentnym
ograniczanie i cenzurowanie to nie przystoi na obecne czasy takie troche wykluczanie
tu wszyscy piszą tylko co niektórym potrzeba wiecej przestrzeni na tekst
znaczy ja nie mam nic przeciwko temu komus kto duzo pisze chyba ze klepie glupote to w sumie troche szkoda czasu na takie czytanie
Panoramix-Ty zawsze miałeś "szczególnych " przyjaciół>...13max33,Seba itd
Może może, a może to zawiedzione uczucie było, widać do kogo przecież a może tylko chciał trochę potrollować
Gonz... cos więcej napisz a Ty widzę moja osobą baardzo zainteresowany bez wzajemności
Panonic nie martw vongonzo /herbu jastrzębiec/ już wybierze ci odpowiednich dyskutantów
Pano ale jacy "wy" ? Uwielbiam to - "znowu się kłócicie" , "mnie w to nie wciągajcie" itd itp - kto i czym ?
Cóż - akurat ja - nigdzie Cię nie ciągnę , a że o niektórych obecnych lub nie userach czy userach i pozwól że bez ników będzie mam swoje zdanie, to - wybacz