Wpisy 330 403 – 330 502
4 czerwca 2011 18:02 → 4 czerwca 2011 19:14, 100 wpisów
Obie mogą wypaść jako pierwsze jak ostatnio 33 i 45 co podawałem
juz zapisane wszystkich grup,
darek pisałem do ciebie gg kto najwiecej trafią , moje zdanie nie wiem
teraz ide tam do kuchni i zjem

darek pisałem do ciebie gg kto najwiecej trafią , moje zdanie nie wiem
teraz ide tam do kuchni i zjem

Waldku oky ja obieram rybkę złowiłem takie cusik sam nie wiem co to ale spore jest i ma ogonek
Chciałbyś się czegoś dowiedzieć na temat liczby .Jesteś ciekawy ja wypadała ona w poprzednich losowaniach.Fakty mm na bierząco możesz dostawać po wyrażeniu zgody na gg lub meila. Tego nie znajdziesz nigdzie a nie przekonasz się dopóki nie napiszesz.Pozdrawiam
Dariusz W skąd taki opis?? juz u kogos taki sam dzisiaj widziałem
Dariusz W skąd taki opis?? juz u kogos taki sam dzisiaj widziałem

Nie wiem co to bo było ciemno jak ją złowiłem a jak się rozjasniło to już nie miła łba wpało i już na Kanałku Żerańskim w Warszawie
To mój opis saltosky tam jest jasno napisane co i jak
a gdzie widziałeś pewnie u mnie
a gdzie widziałeś pewnie u mnie
Jocia. Witaj... .
.............. .
Pozdrawiam.. .
.............. .
Pozdrawiam.. .

Jocia.
Liczba 32 z Twojego snu, lubi się zmienić w liczbę....... 23.
Liczba 32 z Twojego snu, lubi się zmienić w liczbę....... 23.
Gała Typował nie umiecie czytać 2011-06-04 (14:37) wpis w gupie B okulary okulary na nos
Janosik2009 bez urazy oczywiście ,ale wydaje mi się że 23 nie będzie teraz ale wiesz to tylko mój typ
jA CZYTAM OSTATNI WPIS A JEGO TAM NIESTETY NIE WIDZĘ,OKULARY MI NIE SA POTRZEBNE,

czyta sie całość a nie skrawek...a ja do ogółu mówie a nie do jednej jednostki
kosmaty znakomicie i zyczę wam tego z całego serca z plusem za stawkę 10
Jocia.. .
Nie wiem, czy czytałaś mój wpis, rano podałem liczby do lotto na dziś, mogą też być i na wtorek.. .
Nie wiem, czy czytałaś mój wpis, rano podałem liczby do lotto na dziś, mogą też być i na wtorek.. .
wpis godzina 2011-06-04 (14:37)
okulary okulary jednak
wpis 14:37!!!!!!!!!!!!!!!
okulary okulary jednak
wpis 14:37!!!!!!!!!!!!!!!
lila wpis był po losowaniu o godz 14 więc musze go zapisac na godz 22:15.Znaczy się obstawia tę samą liczbę na 2 losowania
Pani andromedo nie bardzo się z Tobą zgodzę bo zauważ że było napisane kopijuemy typowania innych i dodajemy swój typ aby nie było szukania dlatego też lila ma rację bo Adam nie skopiował innych tylko wpisał swój typ ot tak i dlatego to nie porozumienie.Tu ptrzyznaje rację Pani lili
Panie Dariuszu trzeba dobrze poznać typy przeciwnika wieć trzeba być czujnym ..bo nie wiadomo z której strony ugryzie
lila była bójka zdazyłem wybrac 8 ,4 galaretki 2 michaszki 2 trufle

Pani andromedo Warto równierz pamiętać co obstawiają wrogowie aby wygrać wojnę nie tylko bitwę. No też prawda nie.
lila po cichu ci powiem ze na oko jest tam 1,5 kg ,chyba bede w nocy czesto chodzic do <ula>
I znakomicie i życzę trafienia jak najwięszej ilości 10/10 z plusem za największą z możliwych stawek czyli 10

Ja muszę Was opuścić bo obowiązki wzywają.Od momentu adopcji psiaka muszę z nią wychodzić na dwór.Pozdrawiam ciepło letnio i serdecznie 

kosmaty...jak będę w pobliżu Twojego miasta to zawitam i jak nie pijam wódki,to się napijemy