Wpisy 330 363 – 330 462
4 czerwca 2011 17:38 → 4 czerwca 2011 18:45, 100 wpisów
jusz nieras pisałam, że nie fszyscy porfiom srosumieć istote giry
Problem wasz jest niestety posa wami i nie ogarniacie go sfoimi małymi rosumkami
Niestety mogem wam tylko fspółczuć
zabawne ale taka jes prafda
I is true!!!!!1
Problem wasz jest niestety posa wami i nie ogarniacie go sfoimi małymi rosumkami
Niestety mogem wam tylko fspółczuć
zabawne ale taka jes prafda
I is true!!!!!1
Jolcia bo to pewnie młody i ambitny...umysł...w sam raz aby isc i mature zdać. tyle ponoć wystarczy 

obliczone miesiąc temu , ja tak śniłem pewniaki 22

to dogadaj sie z grupa niech kazdy z typujacych co losowanie cie zastepuje
jocia niezauwazyłem ze jestes bardzo zadowolona czyszbys oskubała T/S???

Obie mogą wypaść jako pierwsze jak ostatnio 33 i 45 co podawałem
juz zapisane wszystkich grup,
darek pisałem do ciebie gg kto najwiecej trafią , moje zdanie nie wiem
teraz ide tam do kuchni i zjem

darek pisałem do ciebie gg kto najwiecej trafią , moje zdanie nie wiem
teraz ide tam do kuchni i zjem

Waldku oky ja obieram rybkę złowiłem takie cusik sam nie wiem co to ale spore jest i ma ogonek
Chciałbyś się czegoś dowiedzieć na temat liczby .Jesteś ciekawy ja wypadała ona w poprzednich losowaniach.Fakty mm na bierząco możesz dostawać po wyrażeniu zgody na gg lub meila. Tego nie znajdziesz nigdzie a nie przekonasz się dopóki nie napiszesz.Pozdrawiam
Dariusz W skąd taki opis?? juz u kogos taki sam dzisiaj widziałem
Dariusz W skąd taki opis?? juz u kogos taki sam dzisiaj widziałem

Nie wiem co to bo było ciemno jak ją złowiłem a jak się rozjasniło to już nie miła łba wpało i już na Kanałku Żerańskim w Warszawie
To mój opis saltosky tam jest jasno napisane co i jak
a gdzie widziałeś pewnie u mnie
a gdzie widziałeś pewnie u mnie
Jocia. Witaj... .
.............. .
Pozdrawiam.. .
.............. .
Pozdrawiam.. .

Jocia.
Liczba 32 z Twojego snu, lubi się zmienić w liczbę....... 23.
Liczba 32 z Twojego snu, lubi się zmienić w liczbę....... 23.
Gała Typował nie umiecie czytać 2011-06-04 (14:37) wpis w gupie B okulary okulary na nos
Janosik2009 bez urazy oczywiście ,ale wydaje mi się że 23 nie będzie teraz ale wiesz to tylko mój typ
jA CZYTAM OSTATNI WPIS A JEGO TAM NIESTETY NIE WIDZĘ,OKULARY MI NIE SA POTRZEBNE,

czyta sie całość a nie skrawek...a ja do ogółu mówie a nie do jednej jednostki
kosmaty znakomicie i zyczę wam tego z całego serca z plusem za stawkę 10
Jocia.. .
Nie wiem, czy czytałaś mój wpis, rano podałem liczby do lotto na dziś, mogą też być i na wtorek.. .
Nie wiem, czy czytałaś mój wpis, rano podałem liczby do lotto na dziś, mogą też być i na wtorek.. .
wpis godzina 2011-06-04 (14:37)
okulary okulary jednak
wpis 14:37!!!!!!!!!!!!!!!
okulary okulary jednak
wpis 14:37!!!!!!!!!!!!!!!
lila wpis był po losowaniu o godz 14 więc musze go zapisac na godz 22:15.Znaczy się obstawia tę samą liczbę na 2 losowania
Pani andromedo nie bardzo się z Tobą zgodzę bo zauważ że było napisane kopijuemy typowania innych i dodajemy swój typ aby nie było szukania dlatego też lila ma rację bo Adam nie skopiował innych tylko wpisał swój typ ot tak i dlatego to nie porozumienie.Tu ptrzyznaje rację Pani lili

Lila