Wpisy 3 303 450 – 3 303 549
21 lipca 2018 21:53 → 21 lipca 2018 23:54, 100 wpisów
To czekamy na objawienie kumulacja czy pauza start stop..regeneracja
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Bolek.. niech więcej debilnych gier wymyślą i wprowadzą ale im oto chodzi by nie wygrywać a zarabiać..wszystkie rzeki..prowadzą do jednego morza czyli T..S.A. To jest jasne jak
Jeden plus, że ostatnio przestali mnie w kolekturach usilnie namawiać na grę z SS
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 289 382,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
MCSI a wiesz że ja nigdy nie zagrałem w Super Szansa..tak wyszło..bo to dla mnie takie dziadostwo..że..
Forsami. Ja chyba trzy razy zagrałem. Raz się zwrócilo 2 złote. Niewypał straszny
Kaskada drugie .. dno ..jeszcze tylko z metody chybił trafił to cwaniaki..żeby czasem ktoś nie wygrał..bo to tylko i aż 12 z 24. Sprytne zagranie..że los ma decydować..a nie ręką i ołówek gracza..
Forsami I nie można takiego samego zestawu puścić na kilka losowań...
Jak już czasem pisałem i wyżej Ts..owi oto chodzi by gracz miał rozdwojenie jaźni..i w nic nie wygrywał nie mam tu na myśli żałosnych zwrotów które i tak z kretesem są topione powtórnie w graniu.. Załóżmy taką wersję ze to co tracimy na wiele gier przeznaczamy tylko i wyłącznie na np..ale kto się tego trzyma i tu jest ta pułapka by grać w wszystko..bo to kusi tu 100 milionów tu Był bonus itd itd itp a w rezultacie wygrywamy albo wygrywam g..o.. i oto tu chodzi..na tym się dajemy złapać..
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Ja w czwartek miałem trójkę w Lotto, zazwyczaj nie inwestuję wszystkiego w następne losowanie ale dziś puściłem 6 zakładów z plusem za całość. I oczywiście nic
A może zwróćcie swoją uwagę, na to jak bardzo jesteście uzależnieni
od gier
od gier
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
A w praktyce umnie to wygląda tek że gram w Lotto z Plusem Mini Multi Multi Ekstra Pensja..gdybym grał np tylko w Mini to zwiekszył bym szanse i prawdopodobieństwo na wygranie głównej wygranej..za te pieniądze które trace grając w inne gry..ale teoretycznie..tylko nikt mi pewności nie da..i nie tylko ja ale myślę że wielu graczy się na tym daje złapać..
Aya..jestem.. i co z tego na cmentarz nie wezmę priorytety to podstawa najpierw chleb potem zabawa.. tak się zrymowalo pewną kwotę przeznaczam na gre a reszta to wiadomo samo życie..a nie odwrotnie..żebym całą wypłatę do kolektury zanosił..no to to już psychiatryk..
Jaga polegla
Legia polegla
Lech jutrochoc Wusla plock...nieobliczalna jest
Legia polegla
Lech jutrochoc Wusla plock...nieobliczalna jest
Takie numery w Lotto z Plusem od 22,,i tak ktoś Milion wygrał nigdy tak wysoko Lotto nie typuje..
Aya..ja tam się nie nastawiam bo dniówke przepracuje i mam za to pieniądze a w gry liczbowe chociaż by się dwoił troił..i na uszach stawał to wygrać..nie idzie..z tym że ja to rozumiem..ale szczypta..emocji z gier jest jedyna w swoim rodzaju
Forsami wiem ale czy nie lepiej nastawić się na 1 grę ?
Ja obstawiam multi i na tym koniec
zrobiłam do tego swoją mapę i nie raz fajnie wychodzi
Ja obstawiam multi i na tym koniec
zrobiłam do tego swoją mapę i nie raz fajnie wychodzi
Aya jak już pisałem mi jest z tym różnie bo najlepiej było by grać w Mini za 1,25. Ale jak to zrobić..jak mi się chce grać..
Aya..spokojnie skończy się pewien zaskurniak. I wrócę do grania tylko w Lotto z Plusem i ja ich mam
Byłeś u Wiedźmy widziałem Cię miałem podjechać do Ciebie bo bylem w szpitalu na zastrzyku..
Forsami tak.dxisiaj bylem powtorzylem multi na 7liczb i tylko 4/7 z plusem 3
menster gornik zdeczka sobie kolano strzelil sprzedajac czolowych grajkow zycze im jak najlepiej
Gryks nie sprzedai tylko odeszli bo byli wyporzyczenii to sie skonczylo
Witam
hey gonzo troszke jestem sponiewierany czasem trzena raz na ruski rok przeczytalem harcerze
zielony to kolor nadziei, dlatego raz na ruski rok wygrana cieszy i zawsze wraca się na zieloną żeby napić się z innymi
Gonzaga szkoda życia, aby sobie czegoś odmawiać
No właśnie Gonzagad dopóki się nie jest trzeba robić co się chce i na co ma się ochotę bo później to już tylko zostaje amen w pacierzu
Lecę