Wpisy 3 302 300 – 3 302 399
20 lipca 2018 22:13 → 21 lipca 2018 08:08, 100 wpisów
Dusia serio codziennie wieczorem dzień świstaka z tym grajdolem
63 06 się nie znam czasem się uda czasem nie a czasem tak jak dziś fart
Witam!!!
Dwa pewniaki>26,52,ale...
tylko 6/10
Liczyło się na więcej
Dwa pewniaki>26,52,ale...
tylko 6/10
Liczyło się na więcej
Gonzaga
Wstępnie 03,05,06,16,32, 63,68 sebol co ty na to poza tymi co podałeś
Tylko żeby tak ładnie ts wylosowal jutro zobaczę może własne lub jak dziś własny i z chybika
Coś jeszcze podumam w mapce i lulu z rana do pracuje jak coś dobranoc
w kasynie nie gram - bo nie wolno jeszcze mnie skarbowka scignie
jak ktos chce
https://pl.johnnybet.com/ustawa-hazardowa-2018-w-polsce
dobra mykam
https://pl.johnnybet.com/ustawa-hazardowa-2018-w-polsce
dobra mykam
ponownie ja juz sie skreslilem tylko puscic by sie zdalo ciekawe czy z rana 5/6 w multi wyplace bo z 3/5 w mini puszcze 1x10 1x6 z chybika wezme 1x5 1x9
tomi co do 70 tek ze tak sie wyraze jest taka opcja sam mam 4 - ry 70,72,77,79 kto wie moze ts cos da wiecej 71 73 74 78
wlasnie mnie to wk.... ze nie maja odlozone 2 tys na wyplaty tylko co zrobia utarg to wyplacaja dziady
Są takie ubogie kolektury co mają słaby utarg. I nie zrobią wypłaty..
ja mam sklep jakies 2,5 km ode mnie i tam nawet 2zł kiedys nie mieli jak przyszedlem z rana normalnie paranoja - dlaego jesem za tym zeby grac przez neta i przelewac odrazu na konto
a 500m dalej jest sklep tak samo spoywczy i tam wyplacja i maja hajs bo tam duzo ludzi kupuje
a 500m dalej jest sklep tak samo spoywczy i tam wyplacja i maja hajs bo tam duzo ludzi kupuje
ja sie puszczam u babeczki ktora ma miedzy innymi ksero platnosci itp lub w warzywno spozywczym czy tez gdzie maja gazety pety itp mam takie dwa pkt pare pkt do wyslania i wszedzie oddzielna pula na lotto jak jest wlascicielka to czasem jak moze to wyplaci a jak nie to pozniej jest tez opcja puszczenia a pozniej zaplacenia wyplacenia ale nie chce tak robic zapomne kase gdzie inndziej wybiore
Ja wczoraj wybrałem sobie ponad 600 ale już wiem gdzie iść do jakiej kolektury.. ta z reguły ma ta Pani.. a u córki tej Pani bylem nieraz to mi powiedziała że niema bo zaniosła do banku.. i raczej tam nie chodzę a nawet niegram nie lubię hak mi ktoś fochami strzela..to ja płacę i wymagam..
i nawet bym nie wyplacil 700 zl np bo oni nie maja takiego utargu na dzien z lotto
wiec tylko przyjmuja zaklady i nie wyplacaja a pieniadze biora do kieszeni
wiec tylko przyjmuja zaklady i nie wyplacaja a pieniadze biora do kieszeni
zwlaszcza ze sa niedziele wolne a i tak jak sklepik osiedlowy czy wiejski czy zabka sa otwarte jest machina zostaje cpn ale i tak albo zadaleko nawet rowerem choc dla mnie do 5km to nie duzo a dwa nagle w niedziele machina ma awarie
poza tym w zime jak jest sniezyca to tez nie mozna, chyba ze sie w samochod wsidzie i trzeba na paliwo wydac wiece
ja sie umawialem pare razy na popoludnie na nastepny dzien raz bylo tak ze z 2 pkt sciagala i popoludniu kaska byla
A tak naprawdę to gram raczej u siebie wybieram gdzie indziej. A jak puszczam za grubą kasę to raczej nie u siebie nie chce czuć głupich spojrzeń na moim ciele..
wszedzie mozna grac przez neta a ten syfiasty ts poprostu bezmyslny zarzad
ja mam pare pkt oprocz niedzieli jak jest bez handlu by wyslac blisko mnie bywa tak ze w 3 miejscach puszcze po zakladzie