Wpisy 3 301 821 – 3 301 920
20 lipca 2018 18:33 → 20 lipca 2018 20:04, 100 wpisów
1 mecz nowego sezonu ekstraklapy beniaminek miedz legnica remisuje do przerwy z pogonia szczescin 0 - 0
Tomi to ja mam dla Ciebie życzenia na te twoje urodziny odczytaj je na moim zdjęciu w profilu Multipasko
Tomi to dobrze że nie urywa jeszcze Ci się przydadzą nie jeden raz
Forsa
forsami co ci jest że
Zaq
Coś zauważyłemjeśli jest ciąg liczb z jednej dyszki np
51,52,53,55,57,58 to pasujące do nich liczby z innej zawierają tylko jedną liczbe z tą samą końcówką
51,52,53,55,57,58 to pasujące do nich liczby z innej zawierają tylko jedną liczbe z tą samą końcówką
Zaq to jest git
Zbigniew a bo tak..bo Multi Multi zagrane do poniedziałku Ekstra Pensja do Niedzieli Mini też Lotto z Plusem ważne jest do 31 lipca..jak tu się nie cieszyć..
Forsa to pojechałes po całości
hi all
coś w tej jubilatce mi nie idzie forsami
Numerek
ale jutro albo w niedziele podjade żeby znowu wysłać
Stawiam na mini
14..no ja nie wiem jak to grasz ja wczoraj 7/10 z Plusem dzisiaj wybrałem pod Bożnicą..na Krakowskiej chyba wiesz gdzie ponad 600 zlotych zwrotu zainwestowałem za ponad 200 noi czekać..pozostało zagrałem tak odrazu po pierwsze że dyskretnie po drugienocy miałem sporowiedzieć kuponów do sprawdzenia a w jubilatce zjedli by mniesię wzrokiem jak bytam zobaczyli tyle kuponów chyba zeże 100 się naskladało..
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują..
Na mnie zawsze się gapią.ale jak kiedyś babę zjechałam to już mnie to gila
no to graty ... ja jak ostatnio byłem u ciebie to była tam ekipa trzymająca mury jubilatki masakra. ale 2 ziomków pytało o samochód ... ale zapewne i tak odpowiedzi nie pamiętają
no tak sprzedaż w niedziele zabroniona ... a mam pytanie?
Tak siedzą tu na murku towarzysze tanich trunków.. ja tam wolę zagrać.co nie znaczy że male co nieco od czasu do czasu wskazane..a tak pozatym to dzięki
czy sprzedaż ziomka na komendzie w niedzielę jest dozwolona ??? skoro niedziela nie handlowa?
dobre słyszałem w radiu kiedyś , myślałem że padne
3 301 852. Forsami 2018-07-20 (19:34) Róża
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują.. stacje paliw są otwarte
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują.. stacje paliw są otwarte
ale w róży nie ma takich a u siebie we wsi nie puszczam bo znowu bedzie na mnie
Milioner jak chcesz zagrać w niedzielę to napiszę ci gdzie w niedzielę handlową jest to możliwe na obwodnicy na stacji paliw kolo Domu pomocy społecznej. Na Ul.Krakowskiej w dawnej Magnolii teraz Lewiatan. Już grałem a wszędzie było pozamykane no i na kolejowej na zakrecie..na przeciwko ośrodków zdrowia Melisa..tam sprzedaje taka Pani..Marta..nawet nazwisko znam ale bez nazwisk..Blondynka Wydziarana..chyba tam grałeś przyznaj sie..
teraz puszczam w róży i w czarnej
nie gram w debicy
a jak puszczam to na pare losowan i raczej za grubszą kaskę
Grałem w Czarnej w tej Kwiaciarni..u państwa Ziarko..ziarko do ziarka i zbierze się miarka..
mam puszcone mini loto o dziwo do poniedziałku więc tylko mm nie puściłem
no dokładnie w kwiaciarni
Milioner niema takuej kolektury w Dębicy w której bym nie był i nie zagrał..ale to bez znaczenia grunt aby wygrać..
mini lotto za 360 zł systemik na 4 losowanka
dobra testuje nowy parametr, ale chyba juz nie przyjmie go stat
jest na tyle napakowana ze juz osiagnela limit
w kazdym razie jest jakas okreslona ilosc wygranych i juz sie nie da bo trudnosc rosnie wykladniczo
jest na tyle napakowana ze juz osiagnela limit
w kazdym razie jest jakas okreslona ilosc wygranych i juz sie nie da bo trudnosc rosnie wykladniczo
No widzisz Forsami bajek nie pisze..tylko to co jest faktem..i czystym Aktem
rozpisałem 22 liczby
same 5 - ki
A no to już coś jest szansa tylko na zakladzie ile liczb skreslasz. 7,8..itd..
krasnalek wytypował(a) 5/5 nie zagrała
pierwszy raz gram systemem w ta gre , zawsze na chybił puszczałem i zawsze chybiałem
teraz własna rozpiska
Zagrałem sobie pare razy systemem w Mini z wszystkimi liczbami to znaczy 7x6=42 i debiut miałem udany bo był zwrot i mały zarobek a kolejne granie wtopa i straty dałem sobie spokój z tym
Lepiej samemu typować gra na chybił to tak jak byś banknot zwinął w rulon i podpalił jak papierosa..
no i beniaminek wygral miedz legnica - pogon szczecin 1-0 bramka w 90 minucie
Grałeś. ?
No a co?
No tak
Jeszcze nigdy nie udało mi się wygrać.nic nigdy w eurojackpot a tym bardziej wirtualnie..ani tyle ale z takimi liczbami jak mam w profilu to się nie dziwie..10,20,30,40,50. 9,10
makler - nie takie chop siup z tymi wzorami
trzeba uwazac zeby gafy nie strzelic
trzeba uwazac zeby gafy nie strzelic
Angierski a keno tez tam jest?
O to zaraz będę instalować
Forsa i Kostaryka
No to jest czy nie ma.i pisz po ludzku.a nie jak programista
Oj tam.to ile .?