Wpisy 3 301 773 – 3 301 872
20 lipca 2018 17:20 → 20 lipca 2018 19:46, 100 wpisów
Życzenia dla wszystkich stosownie do okoliczności proszę sobie przeczytać na moim profilu zdjęciu i dopasować do Siebie..
27741
trafien od 1-20 nie typuje calkiem zle ale zaraz ja jeszcze poprawie
trafien od 1-20 nie typuje calkiem zle ale zaraz ja jeszcze poprawie
Angier
to co ty robisz - to cos tam jest,,, ale w całości TO gówno wartne
to co ty robisz - to cos tam jest,,, ale w całości TO gówno wartne
3 301 788. angierski 2018-07-20 (17:34)
ale i tak mojego wzoru nie przebije
-------------
no zobaczymy, zamierzam typo 5/5 w 30 loso miec dwie piony
ale i tak mojego wzoru nie przebije
-------------
no zobaczymy, zamierzam typo 5/5 w 30 loso miec dwie piony
makler tak pytanie kto bedzie to robil recznie i analizowal na kazde losowanie
poza tym wiem wszystko co na co wplywa
ty musialbys 12000 wytypowac losowan i policzyc czy ten parametr jest dobry czy zly
ty musialbys 12000 wytypowac losowan i policzyc czy ten parametr jest dobry czy zly
analizy , jeszcze raz poddane analizie to tylko na program = dla tego pisze do ciebie
makler jak bedziesz mial jakis pomysl to pisz moze przenalizuj
mam pomysł z "giełdami" ALE to EW. na mail lub osobiscie w przyszlosci
mnie interesuje statystyka bo zestawy mozna typowac wzgledem dobrych liczb\ok bede pozniej
https://zapodaj.net/b7d6680b0eef7.png.html
makler po pewnych modyfikacjach wzoru wygrane sie poprawily
zaadoptuje to do programu, jako dodatkowa podstatystyke co poprawi chyba typowania
oczywiscie temperatura (czyli obliczenia) byly moje ty mi tylko podsunales pewna mysl
ja zastosowalem kilka temperatur przy czym jest kilka waznych roznic
lece
oczywiscie wersja ostateczna statystyki sie jeszcze moze zmienic - wiec narazie to pierwsza wersja
poza tym projekt mial byc otwarty programu - ale jak nikt sie nie zna na programowaniu to pociagnalem to sam
jeszcze beda na pewno zmianylece
makler po pewnych modyfikacjach wzoru wygrane sie poprawily
zaadoptuje to do programu, jako dodatkowa podstatystyke co poprawi chyba typowania
oczywiscie temperatura (czyli obliczenia) byly moje ty mi tylko podsunales pewna mysl
ja zastosowalem kilka temperatur przy czym jest kilka waznych roznic
lece
oczywiscie wersja ostateczna statystyki sie jeszcze moze zmienic - wiec narazie to pierwsza wersja
poza tym projekt mial byc otwarty programu - ale jak nikt sie nie zna na programowaniu to pociagnalem to sam
jeszcze beda na pewno zmianylece
hey no i sie zaczol sezon kopanej ekstraklapie na poczatek miedz legnica - pogon szczecin typ 1 ide ziorac
http://beszamel.se.pl/alkoholowe/jak-zrobic-mojito-dobry-przepis-na-kultowy-drink-wideo,16710/
1 mecz nowego sezonu ekstraklapy beniaminek miedz legnica remisuje do przerwy z pogonia szczescin 0 - 0
Tomi to ja mam dla Ciebie życzenia na te twoje urodziny odczytaj je na moim zdjęciu w profilu Multipasko
Tomi to dobrze że nie urywa jeszcze Ci się przydadzą nie jeden raz
Forsa
forsami co ci jest że
Zaq
Coś zauważyłemjeśli jest ciąg liczb z jednej dyszki np
51,52,53,55,57,58 to pasujące do nich liczby z innej zawierają tylko jedną liczbe z tą samą końcówką
51,52,53,55,57,58 to pasujące do nich liczby z innej zawierają tylko jedną liczbe z tą samą końcówką
Zaq to jest git
Zbigniew a bo tak..bo Multi Multi zagrane do poniedziałku Ekstra Pensja do Niedzieli Mini też Lotto z Plusem ważne jest do 31 lipca..jak tu się nie cieszyć..
Forsa to pojechałes po całości
hi all
coś w tej jubilatce mi nie idzie forsami
Numerek
ale jutro albo w niedziele podjade żeby znowu wysłać
Stawiam na mini
14..no ja nie wiem jak to grasz ja wczoraj 7/10 z Plusem dzisiaj wybrałem pod Bożnicą..na Krakowskiej chyba wiesz gdzie ponad 600 zlotych zwrotu zainwestowałem za ponad 200 noi czekać..pozostało zagrałem tak odrazu po pierwsze że dyskretnie po drugienocy miałem sporowiedzieć kuponów do sprawdzenia a w jubilatce zjedli by mniesię wzrokiem jak bytam zobaczyli tyle kuponów chyba zeże 100 się naskladało..
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują..
Na mnie zawsze się gapią.ale jak kiedyś babę zjechałam to już mnie to gila
no to graty ... ja jak ostatnio byłem u ciebie to była tam ekipa trzymająca mury jubilatki masakra. ale 2 ziomków pytało o samochód ... ale zapewne i tak odpowiedzi nie pamiętają
no tak sprzedaż w niedziele zabroniona ... a mam pytanie?
Tak siedzą tu na murku towarzysze tanich trunków.. ja tam wolę zagrać.co nie znaczy że male co nieco od czasu do czasu wskazane..a tak pozatym to dzięki
czy sprzedaż ziomka na komendzie w niedzielę jest dozwolona ??? skoro niedziela nie handlowa?
dobre słyszałem w radiu kiedyś , myślałem że padne
3 301 852. Forsami 2018-07-20 (19:34) Róża
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują.. stacje paliw są otwarte
14..40 tylko przypominam sklepy w niedzielę zamknięte i kolektury raczej też. Więc warto jutro zagrać na wiele losowań uwzględniając losowania gier liczbowych tych co w niedzielę losują.. stacje paliw są otwarte
ale w róży nie ma takich a u siebie we wsi nie puszczam bo znowu bedzie na mnie
Milioner jak chcesz zagrać w niedzielę to napiszę ci gdzie w niedzielę handlową jest to możliwe na obwodnicy na stacji paliw kolo Domu pomocy społecznej. Na Ul.Krakowskiej w dawnej Magnolii teraz Lewiatan. Już grałem a wszędzie było pozamykane no i na kolejowej na zakrecie..na przeciwko ośrodków zdrowia Melisa..tam sprzedaje taka Pani..Marta..nawet nazwisko znam ale bez nazwisk..Blondynka Wydziarana..chyba tam grałeś przyznaj sie..
teraz puszczam w róży i w czarnej
nie gram w debicy
a jak puszczam to na pare losowan i raczej za grubszą kaskę
Grałem w Czarnej w tej Kwiaciarni..u państwa Ziarko..ziarko do ziarka i zbierze się miarka..
mam puszcone mini loto o dziwo do poniedziałku więc tylko mm nie puściłem