Wpisy 3 299 367 – 3 299 466
17 lipca 2018 16:51 → 17 lipca 2018 17:26, 100 wpisów
Isia Własnie wyglądnąłem przez okno i u mnie też leje ...chłop pod płotem Idę po wiatrówke
i w dodatku powiem tak ze przez dlugi moze krotki czas bedzie tak ze moge nic nie trafiac
angierski to sa realne wyniki te 10/10 według mnie jesli trafisz te 8/10 czy 9//10 yo dlaczego nie miałbys trafic te 10/10?
wsie uciekna z niebios przez cie
trzeba grac i próbowac a nóz widelec sie trafi ,
arczibalik73 bo im wiecej liczb tym trudniej
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
ale nie wykluczam ze moze byc taka sytuacja ze przy 7/10 wpadnie jeszcze dwie trzy liczby
gabriel
Angielski daj że 3 obadamy czy mam
ale najbardziej mnie interesuje gra na 11-16 liczb i tutaj moge was zaskoczyc
Strasznie nie lubię się z Wami żegnać ale nie lękajcie się wrócę
angierski no tak ja juz raz kiedys trafiłem te 8/10 i raz 9/10 i sie satanawiałem wtedy dlaczego tata 1 liczbami nieweszła w ytej grze gdzietrafilem 9/10 to mnie zastanawiałoi do dzisiaj zastanawia czemu nieweszła rowne 10/10
Dusia i co wygrałas?
Dusia fuksiaro
to nie jest tak ze jak wejdzie 9/10 na poczatku to musi wejsc 10/10
poprostu zalozmy ze losowanie jest juz dokonane a my typujemy liczby
popelniamy blad
poprostu zalozmy ze losowanie jest juz dokonane a my typujemy liczby
popelniamy blad
teraz jest ciezko trafic te 7/10 albo i 8 /10, zabardzo kolkami mieszaja, dlatego przerzuciłem sie teraz na te 7/7 no w drodze poslizgu 8/8
mój się dzisiaj tylko spytal czemu tak mało ,i dlaczego więcej nie wygrałam ...
Angielski zrób apke na fona Lotto
Dusia Kcesz zadziobać ? Powiedz...kochanie Największa moja przegrana to Ty
Dusia niech on wygra więcej
islandorka30,5 mialem robic jesli by mi to jakies korzysci przynioslo to tak
chyba ze na wlasne potrzeby jestem gdzies na miesnie typuje i skreslam
chyba ze na wlasne potrzeby jestem gdzies na miesnie typuje i skreslam
ale najwazniejsza statystyka a teraz juz jest ok
wiec moglby teoretycznie ja skonczyc
wiec moglby teoretycznie ja skonczyc
Szkoda
islandorka30,5 w tej chwili aplikacja dziala mozna typowac, tworzyc systemiki, dodawac swoje wykluczac liczby lub losowe dodawac
3 299 417
moja 20 ,jeszcze z niej coś wejdzie
1,3,8,18,19,20,21,23,27,30,33,34,35,40,44,51,57,58,66,80
1,3,8,18,19,20,21,23,27,30,33,34,35,40,44,51,57,58,66,80
ale bardziej na tablety ja robilem musialbym pozmieniac layouty na komorke
Mam tylko fona
no na fona trzeba by bylo go troche pozmieniac bo by sie nie miescil
dusia widze kilka trafnych liczb w tym zestawiku
islandorka30,5 sam bym chcial miec takei narzedzie przy dupie...
ale zobacze narazie mam wolne wiec musze sobie jakos rozplanowac czas, jeszcze musze sie troche poduczyc do nowej pracy
ale zobacze narazie mam wolne wiec musze sobie jakos rozplanowac czas, jeszcze musze sie troche poduczyc do nowej pracy
GABRIEL nie no bede tutaj na sucho rozbijal przed losowaniem zeby nikogo nie wpuscic w maliny
Angielski Weź pod uwagę, że jak grający wtopi wszystko to już nie ma kitu w oknach
GABRIEL mnie to nie interesuje bo to robie dla siebie nie odphowiadam za gre innych
Angielski o mnie bądź spokojny Ostatnio jak byłem w domu uciech i zobaczyłem cennik, że 50 zł na podłodze a 200 zł w łóżku to wyciągłem kalkulator i licze....za prąd 300 zł za gaz 200 zł i mówię do szefowej ...a co tam za 200 poprosze a ona sie mnie pyta ..w łóżku ? ...nie nie ...4 razy na podłodze
Junak 56 to moja taka życiowa domena....Jak nie masz pełnego baka nie wsiadaj na Junaka
Angielski Ja to jestem matematyk starej daty na żyłce przesuwam koraliki i wyłapuję byki
w zasadzie nic nikomu nie obiecuje
bo jakbym wiedzial co bedzie to moze ale i tak bym wolal samemu zagrac
bo jakbym wiedzial co bedzie to moze ale i tak bym wolal samemu zagrac
Angielski Jak Ci nie wyjdzie Zawsze możesz zostać Maciejem wróżbitą
GABRIEL tak doklanie mozna to robic lekko latwo i przyjemnie a w dodatku brac kase
Kiedyś pukam do takiej wrózki..puk puk a ona sie mnie pyta ...kto tam Dupa nie wróżka
bileciki do kontroli ...trąbka...jaka trąbka ?...jakie bileciki