Wpisy 3 299 321 – 3 299 420
17 lipca 2018 16:36 → 17 lipca 2018 17:04, 100 wpisów
facet i dziewczyna niepracuja bo poco maja 7 dzieci i zyja jak paczki w masle, kiedys pracowali , teraz nierobia , teraz maja auto, dzieci , alkohol no zyc nie umierac
gabriel odrazu prawnuka co bedziesz oszczedzał nasienie bedzie 2000+
3 299 313. no ale prośbe spełnij jak cie prosi pokaz ze ja kochasz i zrobisz dla niejj wszystko niewazne ze pada wazny efekt
zostaw swoje nasienie w banku i niech za 500 lat zrobisz sobie pra pra pra... itd
mi tez jest szkoda dzieci dusia , ale coz zrobisz, jak ich rodzice sa nie odpowiedzialni no umnie od samego razna lejje i jak tu gdzies wyjsc ?
OK zmiana tematu na piłkarski. Siedze se ostatnio na trybunach oglądam mecza a tu mi taki osiłek nad uchem trąbke dmucha. Zwróciłem mu uwagę a on do mnie w te słowa...teee dziadek a jak organy w kościele grają to nie przeszkadza ?
ja z okna widzę co wyprawiają ... OD PIĄTKU TELEWIZORA NIE MUSZĘ OGLĄDAĆ
3 299 334. dobre i co mu odpowiedziałes?
dusia to za oszczedzisz na pradzie co sie martwisz zawsze to juz jakas oszczednosc jest
Chyba się naprawdę starzeję ale ostatnio wybrnąłem w autobusie. Jechałem na gape Wpadł kanar i do grupki skinów wali tekst..bilety do kontroli a oni do kanara...spier...więc się czepił kanar mnie A ja w ciemie nie bity i mowię ...spie..nie słyszałeś co koledzy powiedzieli (bo stałem obok nich) i se poszedl dalej
3 299 342.
tak brzydko
gabriel to miałes szczescie
koledzy skini
mnie to nie grozi
3 299 350.
Uwaga Angielski podaje typy łan dwa łany trzy łany cztery łany...itd do 10-ciu
u mnie leje nie utrzymam sie
angierski tylko 10/10 co 2 dzien tak?
Du
Isia Własnie wyglądnąłem przez okno i u mnie też leje ...chłop pod płotem Idę po wiatrówke
i w dodatku powiem tak ze przez dlugi moze krotki czas bedzie tak ze moge nic nie trafiac
angierski to sa realne wyniki te 10/10 według mnie jesli trafisz te 8/10 czy 9//10 yo dlaczego nie miałbys trafic te 10/10?
wsie uciekna z niebios przez cie
trzeba grac i próbowac a nóz widelec sie trafi ,
arczibalik73 bo im wiecej liczb tym trudniej
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
ale nie wykluczam ze moze byc taka sytuacja ze przy 7/10 wpadnie jeszcze dwie trzy liczby
gabriel
Angielski daj że 3 obadamy czy mam
ale najbardziej mnie interesuje gra na 11-16 liczb i tutaj moge was zaskoczyc
Strasznie nie lubię się z Wami żegnać ale nie lękajcie się wrócę
angierski no tak ja juz raz kiedys trafiłem te 8/10 i raz 9/10 i sie satanawiałem wtedy dlaczego tata 1 liczbami nieweszła w ytej grze gdzietrafilem 9/10 to mnie zastanawiałoi do dzisiaj zastanawia czemu nieweszła rowne 10/10
Dusia i co wygrałas?
Dusia fuksiaro
to nie jest tak ze jak wejdzie 9/10 na poczatku to musi wejsc 10/10
poprostu zalozmy ze losowanie jest juz dokonane a my typujemy liczby
popelniamy blad
poprostu zalozmy ze losowanie jest juz dokonane a my typujemy liczby
popelniamy blad
teraz jest ciezko trafic te 7/10 albo i 8 /10, zabardzo kolkami mieszaja, dlatego przerzuciłem sie teraz na te 7/7 no w drodze poslizgu 8/8
mój się dzisiaj tylko spytal czemu tak mało ,i dlaczego więcej nie wygrałam ...
Angielski zrób apke na fona Lotto
Dusia Kcesz zadziobać ? Powiedz...kochanie Największa moja przegrana to Ty
Dusia niech on wygra więcej
islandorka30,5 mialem robic jesli by mi to jakies korzysci przynioslo to tak
chyba ze na wlasne potrzeby jestem gdzies na miesnie typuje i skreslam
chyba ze na wlasne potrzeby jestem gdzies na miesnie typuje i skreslam
ale najwazniejsza statystyka a teraz juz jest ok
wiec moglby teoretycznie ja skonczyc
wiec moglby teoretycznie ja skonczyc
Szkoda
islandorka30,5 w tej chwili aplikacja dziala mozna typowac, tworzyc systemiki, dodawac swoje wykluczac liczby lub losowe dodawac
3 299 417