Wpisy 3 299 300 – 3 299 399
17 lipca 2018 16:22 → 17 lipca 2018 16:59, 100 wpisów
Ja to mam wizje, że już grają mi marsza pogrzebowego a ja sprawdzam wyniki
dokładnie najpierw trzeba dozyc tej emerytury a ostatnio czytalem taki wpis tu na czacie ktos pisał ze przechodzil kolo wiejskiej i słyszał jak z sejmu słychac było 100lat, 100 lat chyba znów podniesli wiek emerytalny
Najważniejsze, że zamówiłem sobie trumne z Wi-Fi Więc Kochani bedziem w kontakcie
Jak w tym skeczu Kelner tuż przed emeryturą niesie gościowi rosół a ten się go pyta na widok samych klusek...gdzie rosół porozlewał po drodze
teraz niedługo beda znow wybory samorzadowe znów beda a raczej juz obiecuja gruszki na wierzbie aby sie tylko dostac do koryta kobiet wiejskich,, nie obrazajac kobiet wiejskich, a pozniej jak pojdziesz coś załatwic to odprawia cie z kwitkiem, tak jest w polsce
Kobiety mają łatwiej Zawsze może się taka emerytka przyjąć na linię party line Bedzie se robić na drutach a do słuchawki ohhh ahhhh ehhhhh
Co Wy tam wiecie o wykorzystywaniu i presji Właśnie moja luba mówi do mnie abym poszedl podlac ogródek a ja że pada a ona ...to se ku...weź parasol
gabriel teraz emerytek juz nie przyjmuja do pracy , teraz niema dla biednych czy potrzebujacych pracy teraz sie przyjmuje ukrainców, dla polaków niema pracy, kraj idzie z postepem,i szezacym sie systemem patologi i 500+,teraz tylko to ma wziecie darmowa kasa dla rodzin patologicznych, oczy wiscie nie wszyscy co biora 500+ to patologia ale wiekszosc tak , znam pare takich osob osobiscie
Arczik Ja to se kurna od razu machne wnuka Ponoć ma być płacone od wnuka 1000+
facet i dziewczyna niepracuja bo poco maja 7 dzieci i zyja jak paczki w masle, kiedys pracowali , teraz nierobia , teraz maja auto, dzieci , alkohol no zyc nie umierac
gabriel odrazu prawnuka co bedziesz oszczedzał nasienie bedzie 2000+
3 299 313. no ale prośbe spełnij jak cie prosi pokaz ze ja kochasz i zrobisz dla niejj wszystko niewazne ze pada wazny efekt
zostaw swoje nasienie w banku i niech za 500 lat zrobisz sobie pra pra pra... itd
mi tez jest szkoda dzieci dusia , ale coz zrobisz, jak ich rodzice sa nie odpowiedzialni no umnie od samego razna lejje i jak tu gdzies wyjsc ?
OK zmiana tematu na piłkarski. Siedze se ostatnio na trybunach oglądam mecza a tu mi taki osiłek nad uchem trąbke dmucha. Zwróciłem mu uwagę a on do mnie w te słowa...teee dziadek a jak organy w kościele grają to nie przeszkadza ?
ja z okna widzę co wyprawiają ... OD PIĄTKU TELEWIZORA NIE MUSZĘ OGLĄDAĆ
3 299 334. dobre i co mu odpowiedziałes?
dusia to za oszczedzisz na pradzie co sie martwisz zawsze to juz jakas oszczednosc jest
Chyba się naprawdę starzeję ale ostatnio wybrnąłem w autobusie. Jechałem na gape Wpadł kanar i do grupki skinów wali tekst..bilety do kontroli a oni do kanara...spier...więc się czepił kanar mnie A ja w ciemie nie bity i mowię ...spie..nie słyszałeś co koledzy powiedzieli (bo stałem obok nich) i se poszedl dalej
3 299 342.
tak brzydko
gabriel to miałes szczescie
koledzy skini
mnie to nie grozi
3 299 350.
Uwaga Angielski podaje typy łan dwa łany trzy łany cztery łany...itd do 10-ciu
u mnie leje nie utrzymam sie
angierski tylko 10/10 co 2 dzien tak?
Du
Isia Własnie wyglądnąłem przez okno i u mnie też leje ...chłop pod płotem Idę po wiatrówke
i w dodatku powiem tak ze przez dlugi moze krotki czas bedzie tak ze moge nic nie trafiac
angierski to sa realne wyniki te 10/10 według mnie jesli trafisz te 8/10 czy 9//10 yo dlaczego nie miałbys trafic te 10/10?
wsie uciekna z niebios przez cie
trzeba grac i próbowac a nóz widelec sie trafi ,
arczibalik73 bo im wiecej liczb tym trudniej
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
masz 9/10 trafione na bank potrzeba az 10 kombinacji zebys wyrzucil odpowiednia liczbe i wybral wlasciwa
ale nie wykluczam ze moze byc taka sytuacja ze przy 7/10 wpadnie jeszcze dwie trzy liczby
gabriel
Angielski daj że 3 obadamy czy mam
ale najbardziej mnie interesuje gra na 11-16 liczb i tutaj moge was zaskoczyc
Strasznie nie lubię się z Wami żegnać ale nie lękajcie się wrócę
angierski no tak ja juz raz kiedys trafiłem te 8/10 i raz 9/10 i sie satanawiałem wtedy dlaczego tata 1 liczbami nieweszła w ytej grze gdzietrafilem 9/10 to mnie zastanawiałoi do dzisiaj zastanawia czemu nieweszła rowne 10/10
Dusia i co wygrałas?
Dusia fuksiaro