Wpisy 3 298 419 – 3 298 518
16 lipca 2018 18:05 → 16 lipca 2018 20:26, 100 wpisów
szybki procesor ,pojemna pamiec dysku , odpowiedni ram i zasilacz dobrej klasy dobre oprogramowanie oraz odpowiednia porzadna karta graficzna, i niema nic lepszego ja mam swojego kompa skladanego sam sobie skladałem z najlepszych wtedy mozna powiedziec czesci.i wtedy drogich komputer w 2010 roku wyniosł mnie okolo 7,500tys zł jade na nim teraz bo lapek firmy INM padł, i stacjonarka chodzi jak nowka ostatnio jeszcze sobie w nim dysk twardy zmieniłem tylko z 1 tb na 2 tb i zastanawiam czy jakiegos ssd nie dożucić, ale narazie sie z tym wszczymuje poniewaz niema jeszcze takich pamieci pojemnosci jakie ja bym potrzebował
jak kupowałem procesor to bylo o niego trudno poniewaz byla to nowosc i ciezko było go dorwac w hurtowniach wtedy i core i5 kosztował w granicach 1,799 zł a core i7 jedyne 2,700zl pamietam ZE czekałem na procek 3 miesiace az sie pojawi w hurtowni gdzie zamawiałem go wtedy, jak poszedłem do kolegi do sklepu i poprosilem go aby mi ten procek zamowil to zapytał sie mnie czy otwieram jakas firme z projektami osiedl domkow jednorodzinych, zapytałem dlaczego tak mysli, wiec powiedzial mi ze to jest nowosc i na tym procesorze moge tworzyc osiedla domkow jednorodzinych w 3D , WTEDY MU POWIEDZIAŁEM ZE NIC NIE OTWIERAM ALE INWESTUJE W NIEGO POTO TYLE ABY mi słuzył na lata i powiem wam szczerze słuzy do dzis bez zarzutu wszystko nanim idzie co tylko chce, jestem z niego zadowolony naprawde nigdy niebył w naprawie bo dbam o niego jak nalezy nieraz jest tak ze 2 razy w roku go generalnie czyszcze, i i co roku wymieniam paste na procesorze aby cichutko chodzil i sie niegrzal zbytnio jest to komputer ze sredniej polki nie tej najwyzszej ale mysle go jeszcze troche podrasowac wyzej, powymieniac kilka nowych jeszcze zeczy w nim,ale to moze w przyszlosci narazie tioo musze trafic duzo kasy w mulatke zeby miec na te podzespol moze procek wymienie jeszcze na 7 generacji juz i i7 z i5?
adis 8 witaj przepraszam ale sie troszke rozpisałem i nieprzywitałem ale juz to robie
FC Kopenhaga - 1
- Brondby 2
Breidablik - 1
Dyn.Brest - 1
S.Lorenzo - 1
Cruzeiro MG - 1
Tomic - 1
-Holandia 2
Kantor/Losiak - 1
Fijalek G./Bryl M
stawka 300
- Brondby 2
Breidablik - 1
Dyn.Brest - 1
S.Lorenzo - 1
Cruzeiro MG - 1
Tomic - 1
-Holandia 2
Kantor/Losiak - 1
Fijalek G./Bryl M
stawka 300
8 mln Polska dostanie za upodlenie i beznadziejne meczeI za to zapłacił Nawalka
adis8 o jaka kobiete pytasz bo ja mam ich na peczki jak zodkiewke
adis nie ale takie j ladnej szukam bardzo mi sie podobaja azjatki najlepiej japonki
głupoty gadzasz maja tak jak wszystkie
Poważnie mają cipkę w poprzek miałem już chinke piękna sprawa potem tydzień po chińsku gadałem
niic mi seba nie musi moic sam wiem bo juz byłem kiedys z taka dziewczyna ibyła normalna jak kazda masza jest nic niemaja w poprzek oczu
adis8 poprostu takie azjatki m i sie podobaja i sa takie same jak i nasze kobiety tylko moze o innej troche urodzie twarzy, ale nic nie maja w poprzek jak tylko oczy, sa ciche, małomowne i kochane,zarazem, nie buntownicze jak niektóre nasze,i kochaja z wzajemnoscia
zgrywus to się nie ma co dziwić że się zemnie śmieje i docinki daje
zalezy co rozumiemy przez słowo już niedługo czasem to tyle co lot człowieka na marsa lub dalej
tylko nie ma co się śmiać bo jak nie wygram szybko to wy jeszcze dłużej poczekacie
już przeglądam pectki do kupna tylko jeden problem musze za swoje kupić dać szmal
No dam ci to jedno co ci dałem..na mesenger..ja nie byłem na zwiedzaniu tylko trudne..sprawy...
jak wygram w eurojacka kupię otwock ale przyokazji jak tyle km to co ci było szkoda do miasta chore to co piszesz nie denerwuj mnie bo zawału dostane proszę cie
no kolejne osoby chcą fotki otwocka to narobiłeś ludziom nadziei jak totalizator z graczami
Jakieś 35lat temu byłam w Otwocku
Junak
czesc wszystkim
7.10.13.17.24.37 takie mam mini
Cześć
Tak z chyb
Ładne
Witam zielonych gra ktoś na fortunie zablokowana liczą zyski albo
Junak.
Brunetka.
Gryks.
jeszcze tyle do losowan ogladnelem 1 zasad walki chyba z 2 raz to sobie trza wlonczyc 2 czesc powodzenia na losowaniach
Wędrowca
55
23.27.29
23.27.29
Nie...tak się ułożyło
Junak przelecialam te liczby do mini i licho to widzę
W 2014 raptem 3 weszły
64 to dziś w keno lata
Trafiłabym 5/5 to z tydzień zrobię pauze
ostatnio to
Los. nr 4270 - 07.01.2018 - trafiono: 3 - wygrana 61.80 zł
Los. nr 4270 - 07.01.2018 - trafiono: 3 - wygrana 61.80 zł