Wpisy 3 298 094 – 3 298 193
16 lipca 2018 11:49 → 16 lipca 2018 13:53, 100 wpisów
Mężczyzna musi być twardy nie ma to jednak nic wspólnego z wulgarnością. Kobieta na pewno poczuje się o wiele bardziej komfortowo, kiedy usłyszy, że jest wyjątkową/intrygująca a nie dobrą foką.
Zybi cos na deserek:
Facet, który nie jest w stanie znaleźć sobie dziewczyny nie czuje się w pełni mężczyzną. Nie chodzi nawet o samą dziewczynę po prostu czuje, że brak umiejętności dzięki którym można zdobyć kobietę, sprawia, że jego życie jest niepełne. U wielu mężczyzn wywołuje to ogromną frustrację. Brakuje im ciekawie spędzonych wieczorów i poczucia bliskości
Jeżeli chcesz zamienić swoje szukam dziewczyny na konkretne rezultaty, musisz zacząć działać. Bez tego nic się nie zmieni. Chciałbym dać Ci magiczną pigułkę, ale niestety ona nie istnieje. Pamiętaj: lepszy jest nawet mały krok niż brak jakiegokolwiek kroku i stanie w miejscu. No chyba, że jesteś usatysfakcjonowany brakiem kobiet w swoim życiu. Wybór należy do Ciebie.
Facet, który nie jest w stanie znaleźć sobie dziewczyny nie czuje się w pełni mężczyzną. Nie chodzi nawet o samą dziewczynę po prostu czuje, że brak umiejętności dzięki którym można zdobyć kobietę, sprawia, że jego życie jest niepełne. U wielu mężczyzn wywołuje to ogromną frustrację. Brakuje im ciekawie spędzonych wieczorów i poczucia bliskości
Jeżeli chcesz zamienić swoje szukam dziewczyny na konkretne rezultaty, musisz zacząć działać. Bez tego nic się nie zmieni. Chciałbym dać Ci magiczną pigułkę, ale niestety ona nie istnieje. Pamiętaj: lepszy jest nawet mały krok niż brak jakiegokolwiek kroku i stanie w miejscu. No chyba, że jesteś usatysfakcjonowany brakiem kobiet w swoim życiu. Wybór należy do Ciebie.
nie widzę lasu rak wiec już sobie IDE mam coś do załatwienia :
https://www.youtube.com/watch?v=xDn6WsrAJHM
https://www.youtube.com/watch?v=xDn6WsrAJHM
https://www.youtube.com/watch?v=Y1_VsyLAGuk&list=RD3rCCh1SVztE&index=20
jak podoba sie wam moj miec, erotyczne pewniaki juz wyslane, dziewczynie jak sie podobam niech mnie sama podrywa
jak w klipie krolowa lez, jak dziewczyna chce to sie wlepia chlopakowi oczami sama
Zaq
W zyciu trza miec szczescie albo babcie z emeryturababci brak ,zostaje to pierwszeoby jakos odmienil sie lipiec
R3
A ja dziś do 14 pracuje
witam wszystkich
5,27,38,49,51,58,63,64,66,68
1,11,12,13,26,32,66,70,73,76
zazwyczaj podawane pewniaki maja szanse 1/2 (moga wchodzic co drugie losowanie)
1,11,12,13,26,32,66,70,73,76
zazwyczaj podawane pewniaki maja szanse 1/2 (moga wchodzic co drugie losowanie)
jeszcze z rana tak sobie chmury lekki deszcz i zaniki a teraz od 45 minut leje
ale co to jest na dzisiejsze czasy same Pani Szanowna Bieńkowska mówiła że za 6 tyś to pracuje złodziej lub idiota
No pewnie że kawalerowi..to i 1000 wystarczy..ale mi żonatemu ..z potrzebami...
Forsami tez niewiele wiecej zarabialem tutaj w takiej firmie malej
tak to prawda w wiem że w Kielcach trochę lepiej ale też nie za dużo
akurat koleżanka się przeniosła do Kielc z Dębicy ale zarobki podobne
Mulag jedna firma w kielcach zatrudniala programistow z orzeczeniem niepelnosprawnosci zeby miec PFRON
duzo pracy bylo a placila minimalne pensje
duzo pracy bylo a placila minimalne pensje
Angierski..witam ja robote..to już mam w d...e. wcale mi nie zależy jak już to napisałem na moim profilu ze się dorobiłem i to 2 razy w swoim życiu a dorobić to moge.. prawda Mulag Ty znasz tą historię..
bo pracownik to koszty pracy a koszty pracy trzeba minimalizować kosztem człowieka pracownika
no ja domek w 2020 kupuje jak dobrze pójdzie takze działeczka nie całe dwa latka będzie i na sprzedaż pójdzie
ale najgorsze jest to ze ciagle wymagaja zeby nie bylo tak ze siedzisz zalozmy raz bezczynnie
wodzirej za swój nick, chyba dostał banana,
Arczi komuś w kg pisał że Seba dostał banana, bo Seba pisał jemu
to prawda robić robić aż się pot leje z pleców i gdzie tam kto uważa
domek do 300 ty ś kupuje jak dobrze pójdzie w 2020 za nie całe dwa latka
Dotam strona jest o grach liczbowych a na forum to ..wszystkim to Lotto z Plusem..
ale ja znajdę do 300 tyś i si ę dużo nie będzie róznił od tych za 500 tyś są okazje