Wpisy 3 297 887 – 3 297 986
15 lipca 2018 23:26 → 16 lipca 2018 04:05, 100 wpisów
Czy Pan Wołodyjowski?
Mega masz już ten miecz templariuszy?
Jutro jest dzień nagości chodzimy nago?
To Kto zakapował pana Sebastiana M ?
Mega już dawno miałeś kupić miecz templariuszy i dopiero jutro go kupujesz?
mega ultwiłem ci zadanie od dzisiaj podaję liczby do mulatki możesz wygrać dużo pieniążków
A kto to jest ta motorynka?
bierzemy sie, zanim nas wyrzuco z czatu musimyu pokazac power
Dlaczego ?
2,6,18,22,14,10,68
dwa miecze, ulrich von jungingen, ulrich powraca na pomorze , rok, po 608 latach
warte 5400
dwa miecze, ulrich von jungingen, ulrich powraca na pomorze , rok, po 608 latach
warte 5400
A on jest wredny ?
Nie rozumiem
Wytlumacz
Dla kogo te kartki ?
Makler idziesz do przedszkola ?
I po co mi to piszesz ?
Każdy człowiek chodzi do przedszkola i co z tego ?
Ja mam Ciebie zaprowadzić do przedszkola ?
Wybacz ale nie jestem Twoim ojcem
Poproś swojego ojca niech Ciebie zaprowadzi do przedszkola ok ?
Masz ojca ?
Nie przypominam sobie abym miał dziecko
Nie wkrecaj mnie w to że jestem Twoim ojcem
Najlepiej iść do mamusi i spytaj się kto jest twoim ojcem jak nie wiesz
Ona wszystko wie zapewniam cię
Makler mi wmawia że jestem jego ojcem i że będę go musiał prowadzić do przedszkola Rozumiesz to?
P.a.n , to bateryjka, po twoim usunięciu - pisał o tym--czyli się chwalił
Makler jesteś bateryjka Bo już nie rozumiem?
Czy wyczerpała ci się bateria i musisz podładować?
Makler jesteś małe dziecko rozumiem ale jakbyś Trochę znam historii to byś wiedział Kto to był i kim był Wercyngetoryks
Mulag jutro Wygrywamy dużo pieniążków
Chciałem napisać w tym tygodniu Wygrywamy dużo pieniążków
Nikt nikomu nie odbierze lub nie odbierze mu szczescia jesli bedzie dane
Jak na razie realizuje szczescie i poziom swojego zycia z pracy i sie zmienia kupuje i powoli ulepszam swoje zycie ale nie z wygranej choc znaczaco by przyspieszyla moje plany
Prezydent Chorwacji zmokla bo Putin miał jeden parasolA to kutafon tak się zachował względem kobiety
Ale kobiecie trzeba użyczyc parasolataki byk to i na gola klate by wytrzymal
Jakby Klejbanowa stała to mu też by stał...parasolby nie zmokli razem
To jego parasol co sie bedzie dzielil krym abchazja bez dzielenia
3 297 706 Rrrooobbbeeerrrttt i dlatego zlikwidował bym dogrywki,niech będą po remisie od razu rzuty karne,wtedy miałby każdy jednakowe szanse
Majpan przegiąłeś grubasie,pisałem ci półgłówku żeby nie wyzywać,a ty dalej,jak tak to dawaj namiary i może tak spotkamy sie i zobaczymy kto jest pokraką,prymitywie,nie lubie tak pisać ,ale z ćwokami tak trzeba,bo to nie ludzie ,to podludzie
i jeszcze ten głąb monet czy minet,ale dewianty,LGBT to wasza partia?małpiątka
a co do honoru,to mam go więcej niż wy wszyscy jocia klocia i nie obrażaj damulko posra.. ,co miło ci?nie chciałem tak pisać i nie lubię,ale jak wy tak no to możemy pojechać,różnica jest tylko taka,że u nas za takie wpisy admin blokuje,a u was możecie obrażać i pisać wszystko,takiego macie admina,bez honoru,a reszta jeszcze gorsza
cześć galik co ty taki wkurzony jesteś co się znów stało?
arczi przesadzają te głąby z wyzywaniem,ja ich nie obrażałem do tej pory a te ćwoki sobie luzują no to jak tak to możemy pojeczać
galik rozumie a gdzie oni ciebie obrazaja bo nie widziałem nigdzie ich tekstów?
czyli po drugiej stronie zielonej łaczki tak?
oj dawno tam nie byłem , jakoś niemoge znalezc czasu aby tam poczytac sobie zalegle zeczy
wiem wiem jak to sie robi,spokojnie moze jutro poczytam, a TY sie juz niedenerwuj tym, olej ten temat i ta stronke
przeciesz tam z całego dnia czat czytasz w 5 minut,bo tam ich jest kilku,za to zidiociałych głąbów,którzy nic nie szanujątylko obrażają,jakby nie było naszej strony to nie mieliby nawet oczym pisać,puste łby
a bez honoru wy szma.. to wy jesteście,pisać wam żebyście nie wyzywali to dalej tak robicie,podłe bezczelne półgłówki,bez odbioru!!!
galik czytałem juz wiem o czym mowisz i piszesz , nie martw sie jutro bedzie lepszy dzien, a tym sie nie przejmój co i kto pisze na Ciebie bo osoby ktore CIEBIE znaja i powazaja nigdy o Tobie nie powiedza złego słowa do nikogo, trzymaj sie ciepło dobranoc i dzieki za rozmowe, ps @
SORKI NIE @ TYLKO KG
DOBRANOC WSZYSTKIM I TYM ŚLEDZACYM TEZ
wiem arczi przeczytałem,a teraz niech i mnie zablokuję pasko,bo chyba nie zdzierżę żebym tego nie napisał,ale niestety muszę,do tej pory się powstrzymywałem,ale zaraz to napiszę
arczi,do porządnych ludzi trzeba z kulturą,ale jeżeli ktoś gra nie fair i jedzie po bandzie to co, dalej będziesz grzeczny?z takim trzeba jeszcze ostrzej aż się zniszczy śmiecia