Wpisy 3 294 987 – 3 295 086
13 lipca 2018 16:53 → 13 lipca 2018 20:08, 100 wpisów
wielka pardubicka 6,16
jedno wspomnienie 2 kucy tyle dalo pewniakow szok
jedno wspomnienie 2 kucy tyle dalo pewniakow szok
tez tak uwazam w niedziele sie zobaczy zas jutro belgia anglia maly rewanz sie zapowiada w grupie belgia wygrala z anglia 1-0
jedna na sympatii mnie sie pytala, a gdzie pracujesz a ja mowie jestem koniobojco
wow w rzezni?
wow w rzezni?
Dobrze spisuje się 'wynalazek' Angierskiego do typowania liczb.
. ... 902.
"Poprawiłem wzory"...
4, 14, 18, 27, 35, 40, 46, 48, 65, 67.
--->> 0/10.
Statystycznie powinno być nie mniej niż 2/10.
MM.
Przerwa na kawę.
wniosek z tego taki, że trzeba grać liczbami Angierskiego w keno chociaż 6 zeta jest za 0/10 w keno
dzis recepta na kase to
dwa kucyki, czarny kon, czarne konie, wielka pardubicka, 67,76,
konie na biegunach 52,61
dwa kucyki, czarny kon, czarne konie, wielka pardubicka, 67,76,
konie na biegunach 52,61
10,14, 29,47, 65, też mi do multi pasują ale co wylosuje maszyna tego nikt nie wie
wielka pardubicka , na koniki postawilem wlasnie 12 zl i juz sie boje porazki
Jestem za belgami ale anglicy maja tego Pickforda w bramcemoze byc ciekawie
urok nocek czlowiek nie wie czy spi czy nie spi jest jak by go nie bylo tylko przemyka do kuchni z kuchni do pokoju spac
Junak bierz moje do eurojackpot głupim zagrałem.. 10,20,30,40,50 9,10
03,10,18,21,27,35,41,44,46,49 ciekawe co z tych liczb wejdzie o ile wejdzie do tych 5 co losuja w ejacku junak
Iwona i jej syn Jakub mają zakaz wejścia do S.... Do 2020 roku
taaaaaaaaaaaak się dba o niepełnosprawnych
taaaaaaaaaaaak się dba o niepełnosprawnych
emeryt nie gram w ejacka to moze i dobrze ze nic nie masz z tych co podalem
Z inwalidow glupkow sie robi...jak wyborcze glosy to wiedza gdzie pukacnie glosuje na pisssuary juztylko gram...
problem dotam był ...jest i będzie...mnie nauczono inaczej chcesz coś mieć to do pracy...
nie ma nic za darmo...wcześniej też były choroby i nikt nikomu...nic nie dawał...trzeba było leki...z zagranicy ściągać...żeby się leczyć...niepełnosprawni też mogą pracować...a tak po za tym to pieniądze i tak biorą rodziny niepełnosprawnych...a nie sami niepełnosprawni...ktoś musi się nimi zajmować...i trzymać kase...
Teraz to wszyscy ...wszystko chcą za darmo...a co do 500 plus to też ostatnio byłam w sklepie był tatuś z dzieckiem małym miał je na rękach stał za mną ...poczułam odór moczu...odwróciłam się dyskretnie
a dziecko było owinięte grubo w pieluchy i ten odór nie zmienianych od dawna pieluch...bo raczej w papersie nie było...a tatuś kupował piwko...
nie ma nic za darmo...wcześniej też były choroby i nikt nikomu...nic nie dawał...trzeba było leki...z zagranicy ściągać...żeby się leczyć...niepełnosprawni też mogą pracować...a tak po za tym to pieniądze i tak biorą rodziny niepełnosprawnych...a nie sami niepełnosprawni...ktoś musi się nimi zajmować...i trzymać kase...
Teraz to wszyscy ...wszystko chcą za darmo...a co do 500 plus to też ostatnio byłam w sklepie był tatuś z dzieckiem małym miał je na rękach stał za mną ...poczułam odór moczu...odwróciłam się dyskretnie
a dziecko było owinięte grubo w pieluchy i ten odór nie zmienianych od dawna pieluch...bo raczej w papersie nie było...a tatuś kupował piwko...
Junak.
Sebool.
Nie będę komentował tego wpisu, znam ludzi którzy nie mają ze względu na chorobę ZADNEJ SZANSY na pracę , a potrzebują opieki bo bez niej tylko KONIEC
Junak56 , uważam że nie rozumiesz tematu , znajdź mi pracę dla syna od mojego brata który ma porażenie mózgowe i jest bezradny !!!!
to prawda nie zawsze kaska idzie dla dzieci nie którzy nauczeni brać gotowe nawet jak nie było + 500 plus
albo jak masz takie możliwości znajomy ma zanik mieśni i zdany tylko na starzejącą żonę
ciężki temat i bolesny jęsli chodzi o ludzi poszkodowanych przez los ciężką chorobą od tego jest Państwo pomocniczość solidarność pomoc tym którzy nawet wędki jak dostaną nic im nie pomoże ale jest dużo również sumulantów statysatów co gotowe chcą i wędkę odrtzucają chcą tylko ryby gotowe
trzeba odróżnić bo często ci naprawdę potrzebujący nie dostają a dostają ci co aż tak ciezko nie mają z chorobą a biorą wszystkimi garściami O tym trzeba pamiętać
Czasem pieniądze idą tam gdzie nie ma takiej potrzeby zła jest ocena choć chęci dobre też tak bywa dla tych co naprawdę potrzebuja pomocy finansowej brakuje lub nie ma kaski ziorłem i idę dalej oglądać ck dezerterzy który to już raz
skopiowałam angierskizanim
się czat przewiniezobaczę co trafisz
się czat przewiniezobaczę co trafisz
13,30,38,43,48
9,31,40,41,46
7,9,13,45,47
2,38,43,45,47
dorzuce jeszcze 4
do ej
9,31,40,41,46
7,9,13,45,47
2,38,43,45,47
dorzuce jeszcze 4
do ej
A ja nie gram w... eurowtyczkę{{hahaha}
Jack(wtyczka) - Wikipedia.
Jack(wtyczka) - Wikipedia.
wiadomo ze nei da sie wygrac na konkretne losowanie, bo jak bym znal czy teraz akurat cos wejdzie to bym zawsze wygrywal bo wiedzial kiedy zagrac
Na 214 zawartych statystycznie zakładów przypada 1 statystyczna wygrana 3/5.
N naszym Lotto to tylko około 56.
N naszym Lotto to tylko około 56.
Prawdopodobnie losowanie na żywo można obejrzeć w fińskiej telewizji.