Wpisy 3 294 687 – 3 294 786
13 lipca 2018 00:00 → 13 lipca 2018 01:51, 100 wpisów
>>>...666-To masz szczęście,bo zaraz byś poczuł skąd ci nogi wyrastają
Testuje sposób5/5 co 13-15 losowa narazie 3/5 jeszcze 12 losowań
Pięknie 5/5 co 13 losowan a juz po pierwszym 3/5
Piontka w profilu
Piontka w profilu
dobranoc wszystkim którzy już idą spać kolorowych snów życze wszystkim i wysokich wygranych jutro w co tylko graja
iwona 7472 jesli mnie by jutro nie było to znaczyć będzie ze dostałem bana,bo mnie ktoś sprzedał wtedy bedzie wiadomo kto, iwona ja tez mam takie liczby ktore testuje narazie dzien w dzien na nich łapie po 3 z 7 liczb licze ze niuedługo beda wpadac całe 7 bo te liczby przewaznie trzymaja sie razem , jesli złapie je razem kilka razy to wtedy podam je osobom ,które beda nimi zainteresowane i podam je Tobie i sebastianowi na @ a innym na KG jeśli tylko złapie te liczby wszystkie razem, a zaznaczam wychodza prawie codziennie
iwona7472 powiem tak mozna nimi cały miesiac nawet grac nie tylko na 13 czy 15 losowań
Ja mam juz sprawdzony sposub 5/5 wysylasz do 13-15losowan w tym przedziale wpadnie 5/5 i zmiana a sposób jest banalnie prosty tez podam na @ tobie innym
3 294 712. no
3 294 475. Pasko 2018-07-12 (22:48) Rzeszów
co do blokad ostatnich, to nie zanosi się na odblokowanie, raczej będą kolejne blokady, bo chciałbym, aby jakość tego czata rosła do góry
3 294 481. Pasko 2018-07-12 (22:50) Rzeszów
cóż mogę powiedzieć, szukajcie innego czata gdzie będzie można prowadzić podobny poziom dyskusji jak ten co ostatnio widziałem
3 294 495. Pasko 2018-07-12 (22:54) Rzeszów
a co to nowe nicki nie można blokować? jeśli komuś przysłowiowa słoma będzie z butów wychodzić, to nowy nick nie pomoże.
3 294 511. Pasko 2018-07-12 (22:59) Rzeszów
może być i czasowy ban, ale ten czas musi jeszcze potrwać.
3 294 516. Pasko 2018-07-12 (23:01) Rzeszów
osobiście wolałbym, aby czat został opanowany przez bardziej "poważne" osoby. Fajnie jest jak jest wesoło, ale jeśli czat staje się zbyt "głupkowaty", to oczywiście jestem przeciwny takiemu kierunkowi jego rozwoju.
co do blokad ostatnich, to nie zanosi się na odblokowanie, raczej będą kolejne blokady, bo chciałbym, aby jakość tego czata rosła do góry
3 294 481. Pasko 2018-07-12 (22:50) Rzeszów
cóż mogę powiedzieć, szukajcie innego czata gdzie będzie można prowadzić podobny poziom dyskusji jak ten co ostatnio widziałem
3 294 495. Pasko 2018-07-12 (22:54) Rzeszów
a co to nowe nicki nie można blokować? jeśli komuś przysłowiowa słoma będzie z butów wychodzić, to nowy nick nie pomoże.
3 294 511. Pasko 2018-07-12 (22:59) Rzeszów
może być i czasowy ban, ale ten czas musi jeszcze potrwać.
3 294 516. Pasko 2018-07-12 (23:01) Rzeszów
osobiście wolałbym, aby czat został opanowany przez bardziej "poważne" osoby. Fajnie jest jak jest wesoło, ale jeśli czat staje się zbyt "głupkowaty", to oczywiście jestem przeciwny takiemu kierunkowi jego rozwoju.
3 294 546. Vondeoff 2018-07-12 (23:09) Pipidówka
Z ciekawostek:Różnica między Sebą,a Arczim:
1-wszy zaśmieca Chat w pionie
2-gi w poziomie
3 294 561. arczibalik73 2018-07-12 (23:12) Brzęszczykowice Polne
3 294 546. Vondeoff dla Ciebie dziki za szczerość
3 294 580. Vondeoff 2018-07-12 (23:17) Pipidówka
Arczi nie dziękuj
W przyszłości też możesz na TO liczyć
3 294 583. arczibalik73 2018-07-12 (23:19) Brzęszczykowice Polne
3 294 580 na co na bana? moge juz teraz dostac, wisi mi to
-------------------------------
ale ścieme walisz
Z ciekawostek:Różnica między Sebą,a Arczim:
1-wszy zaśmieca Chat w pionie
2-gi w poziomie
3 294 561. arczibalik73 2018-07-12 (23:12) Brzęszczykowice Polne
3 294 546. Vondeoff dla Ciebie dziki za szczerość
3 294 580. Vondeoff 2018-07-12 (23:17) Pipidówka
Arczi nie dziękuj
W przyszłości też możesz na TO liczyć
3 294 583. arczibalik73 2018-07-12 (23:19) Brzęszczykowice Polne
3 294 580 na co na bana? moge juz teraz dostac, wisi mi to
-------------------------------
ale ścieme walisz
Pod wpisami paska bez slodzenia itp jak ktoś tego nie rozumiem i myli z powaga całkowita cóż może jest czat dla przedszkolaków +18 w górę powodzenia
To zobaczysz 5/5 co 12,13-15losowan zapisz se mojo pione z profila w ciagu tygodnia 5/5na bank bo potem juz podawac nie bede
Narazie przetestowalem 5/5 na sucho
Jesli w realu nie bedzie wchodzic to znaczy ze ts kantuje mam sposub na 5/5 raz w tygodniu zobaczymy w realu narazie piontka w profilu prubna dla udowodnienia potem juz nie bede typowal
Jesli w realu nie bedzie wchodzic to znaczy ze ts kantuje mam sposub na 5/5 raz w tygodniu zobaczymy w realu narazie piontka w profilu prubna dla udowodnienia potem juz nie bede typowal
makler przestań papugować teksty Pasko to też jest już nudne, po co to powielasz, ja już to wszystko czytałem jak inni te teksty, nie masz co robić to zacznij typować liczby, a nie zaśmiecać tu czata, ja zawsze się stosuje do tego co pisze Pasko i nieraz pozartuje ale w drodze rozsdadku i nikogo tu nie obrażam niczym,
3 294 723. to nie są referaty tylko swobodne wyrażania moich myśli, może trochę za długie dlatego teraz się będę streszczał w pisaniu
Zajmijmy się liczbami koniec klotni
Ja juz ide spac a do liczb zawsze humoru troche ok narka do dziś
Ja juz ide spac a do liczb zawsze humoru troche ok narka do dziś
iwona7472 ja się z nikim nie kłócę tylko pisze swobodnie sobie iodpowiadam na czyjes pytania, okej iwonka dzieki do dzisiaj dobranoc
Arczibalik jak chcesz swobodnie zapisywać myśli żaluz pamiętnik czat nie służy do długich wpisów pisać ci a ty dalej swoje piszesz ze nie będziesz dalej i jeszcze się złościsz za wpisy długie
Muwie onas wszystkich koniec kablowania klotni itp.itd ja tez juz glupot nie bede pisal tylko powaga
3 294 731. juz skopiowane
3 294 726. arczibalik73 2018-07-13 (00:49) Brzęszczykowice Polne
3 294 723. to nie są referaty tylko swobodne wyrażania moich myśli, może trochę za długie dlatego teraz się będę streszczał w pisaniu
---------------------
Robertowi w kg TEŻ OBIECAŁEŚ
JUŻ JESTEŚ PORAZ ENTY KŁAMCĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------------------
Robertowi w kg TEŻ OBIECAŁEŚ
JUŻ JESTEŚ PORAZ ENTY KŁAMCĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj gryks 76 czytałes @
3 294 734.GRYKS76 spokojnie rozumiem to co piszesz wiec spokojnie bez nerwów
Czytalem i na tym kropka co miałem napisać napisałem zasłużone bany Juz dawno powinny być popieram admina za wpisy około 23h
RAŻĄ CIEBIE PASKA WPISY----------NA - TO - WYGLĄDA odpowiadam już ci na to pytanie nie te teksty mnie raż tylko to co Ty robisz I TYLE W TYM TEMACIE
3 294 743. Gryks ja niczego nie wybielam , rozumie ze dostał bana i ja pewnie tez nie długo dostane za rozmowe nocna z wami tutaj ale jakoś to przezyje,
I tyle jeśli ho o liczby na tą chwilę z rana mapki są jakieś przejrzyste niż w nocy
ARCZI
U KORNA DZISIAJ TYLKO KRZYSIO PISAŁ, A RESZTA PRZEZ CIEBIE SIĘ NIE POKAZAŁA
U KORNA DZISIAJ TYLKO KRZYSIO PISAŁ, A RESZTA PRZEZ CIEBIE SIĘ NIE POKAZAŁA
3 294 746 makler nikt mnie u korna nie olał poprostu wszedłem tam na chwilke podałem swoje liczby a rczej typy, i wyszedłem, ja tam nie siedze u oi niewesze jak Ty tutaj i tam l ja lodujac sie po drugiej stronie tej łaczki wyjaśniłem im ze nie prztyszedłem do nich robic jakis zadym, tylko w pokojowych zamiarach,i tyle w tym temacie a to ze niektorzy tego nierozumieja tam to ich jest sprawa, nie moja,
Galik
niestety , ja na sebe i araba NIE doniosłem,, A szkoda mialbym w tym udzial i wtedy zgadł bys
niestety , ja na sebe i araba NIE doniosłem,, A szkoda mialbym w tym udzial i wtedy zgadł bys
WKOŃCU PASKO POWIEDZIAŁ
.
....................GŁUPKOWATE WPISY SEBY I ARABA
.
....................GŁUPKOWATE WPISY SEBY I ARABA
tak z krzysiem pisałem to prawda bo lubie tego gościa i go szanuje jak wiele i tu osób też z MP, ja tu i tam sie zajmuje tyklko liczbami , nie obgaduje i nie podpierniczam nikogo do nikogo, a krzysia uważam za spoko gościa mozesz mu to powiedzieć pomimo ze dzis napisał mi ze nie chce ze mna pisac, i ja to uszanowałem, co zaś tyczy się innych osób jak korna np,to tez jest spoko gość jak i unas tu Pasko, i niemam do nich nic,i niemoge o nich żlego słowa powiedzieć o innych też
Gryks miał prawo, bo został nie słusznie oskarżony od seby- i dobrze zrobił
to przelało gorycz
to przelało gorycz
3 294 756 makler wiem o tym ale mógł trochę przystopować mi tez się nie podobały te nieraz teksty sebastiana do GRYKSA I NNYCH sebastian troche przegioł i ja go nie usprawiedliwiam, ja czytałem to do pewnego czasu to co pisali,póżniej srtracilem neta ,była umnie awaria sieci i nie wiedzialem co sie dalej dzialo, wczoraj gdy wszedłem na czata ponownie, dowiedziałem się zupełnie przypadkowo o banie dla sebastiana i araba,i wielka szkoda ze tak sprawy się potoczyły jak się potoczyły, ja niestety na to wplywu niemiałem, z gryksem tez sie troche tu pożarłem zupełnie niepotrzebnie bo goscia szanuje i też lubie, jako kolege od liczb , skomentowałem coś czego może nie powinienem skomentować, ale to zrobiłem poniosło mnie trochę też i wkurzyło ale cóż ,stało się, , i sie nie wróci, co do sebastiana to wiem ze zadawał te pytania poto aby było smiesznie naczacie troche, troche z tym i przeginał choc mi to nieprzeszkadzało wcale jak innym tutaj, ale to jest moja opinia , innych rozumie tez, jak i to ze kogoś denerwuja moje długie tu teksty i też,
SPAĆ CO TU SIE WYPRAWIA
LEPIEJ PODAJCIE TASIEMCE NA JUTRO
14.OO TASIEMIEC
21.40 TASIEMIEC
CO JUTRO ??????
LEPIEJ PODAJCIE TASIEMCE NA JUTRO
14.OO TASIEMIEC
21.40 TASIEMIEC
CO JUTRO ??????
co do gryksa76 to nie wiem, i nie będe sie na ten temat wypowiadał,bo nie czytałem tego czym sebastian go uraził póżniej gdy mnie już nie było tutaj ma czacie
Tez niewiem o co chodzi z gryksem i sebą nie jestem w temacie
dobranoc wszystkim i Tobie makler też
iwona 7442 a jutro nie gramy w ts i nic nie podajemy nikomu jak to sebastian pisał nieraz zabawnie
iwona 7442 a jutro nie gramy w ts i nic nie podajemy nikomu jak to sebastian pisał nieraz zabawnie
3 294 773. Vondeoff, gryks76,iwona7472mmakler Dobranoc wszystkim i tym ziorajacym tez
galik pamietam co mi poisałŚs dziękuje i dobrej nocy życze również CiTHE END