Wpisy 3 292 997 – 3 293 096
11 lipca 2018 17:00 → 11 lipca 2018 18:49, 100 wpisów
miesiac wczesniej wstawilen sie za E.. i pasko miał watpliwosci , po mc odblokował jego
Sebastiana podpuscilem i od razu trafił 4/5
001 ale na mokro nie na sucho
3 292 964. gryks76 , ja Ciebie rozumie ze Ty mogłeŚ się poczuć urażony ze strony sebastiana, i wyszło jak wyszło, tak inni mieli go dość ,bo zadawał głupie nieraz pytania,lub przekręcał specjalnie jakieś wyrazy żeby wprowadzić trochę tu luzu miedzy ludzmi, i śmiechu, moje długie teksty też tu nie sa mile widziane też wiem o tym, i co mnie też zaraz podkablujecie do Pasko żeby dał mi bana bo dużo piszę?czy może krytkuję to co zrobił,jeśli ban jest zasłuony dla sebastiana to nich i tak bedzie,jeśli Pasko tak zadecydował ale naprawdę nie podoba mi się to, ponieważ jest tu dużo różnych konfidentów którzy co róż coś piszą na kogoś do admina tej stronki, dość czesto czytam różne teksty kolegów tu ze stronki dotyczących różnych problemów,ze stronka i innych jeszcze problemów,
arczibalik sorrki nie bede tego komentowal jak nie rozumiesz co to ban to trudno za nic sie nie dostaje jak nie rozumiesz za co i nie widzisz o ile czytales to truno nie odpowiadaj na wpis dzieki
Jola 54 minut temu
Arczibali, czytałes nocne wyczyny z chyba > 08.07.2018r. Sebastiana i Araba >> pod moim adresem?? myslisz " świętoszku " ,że to pryszcz.. o jak mnie wkurzasz, tak jak tamci dwaj . Bardzo sie ciesze,że Pasko w końcu dostrzegł ( wskazane palcem wpisy ) .. a teraz idż do kąta i płacz
Arczibali, czytałes nocne wyczyny z chyba > 08.07.2018r. Sebastiana i Araba >> pod moim adresem?? myslisz " świętoszku " ,że to pryszcz.. o jak mnie wkurzasz, tak jak tamci dwaj . Bardzo sie ciesze,że Pasko w końcu dostrzegł ( wskazane palcem wpisy ) .. a teraz idż do kąta i płacz
Uff,jak pięknie.
przez twojego przyjaciela wiele osob tu nie pisalo moze zrozumie za co a jak nie trudno mam nadzieje ze pasko bedzie czujny jak bedzie on i reszta zbanowana czujny na nowe ich wcielenia nockowe to nie czat nie strona dla dzieci nawet tych co sie uwarzaja za dorosle ten wpis arczibalik nie wymaga rowniez komentarza dziekuje
WKOŃCU TRAFILA >KOSA< NA KAMIEŃ
.
tak samo emeryt myslal ze nie bedzie miał I KOSA DOPADŁA Emeryta
.
tak samo emeryt myslal ze nie bedzie miał I KOSA DOPADŁA Emeryta
Szkoda,że muszę opuścić czat na 3 tygodnie.
wroc emerytko tylko oby byl nic sie nie zmienilo i ta chwila byla zawsze
Mam taką nadzieję.
ja juz niemam nic energii
wszystko zmarnowalem na wiele rzeczy
wszystko zmarnowalem na wiele rzeczy
3 293 007. nie nie czytałem żądnych wpisów ani z 8,7,2018 ani wcześniej , nie siedze co noc na kompie od kilku dni miałem awarie internetu i mnie nie było tu, zresztą noc jest od spania, a nie od siedzenia na czacie,byłem tu tylko z doskoku od czasu do czasu nawet sam sebastian zauważył ze mnie tu niema i pisał gdzie jestem?, a ja nie miałem połaczenia z netem i nie mogłem mu odpisać dopiero po paru dniach odczytałem wiadomość i się dziś dowiedziałem że sebastaian dostał bana,co mi się bardzo niespodobało no ale cóż mogĘ zrobić?
wogole juz komputery mi sie znudzily, internet tez i wszystko co zwiazane z komputerami
chetnie wolalbym sie zajac np. modelarstwem, no ale jeszcze musze pracowac by osiagnac jakis status - a to zwiazane znowu z nauka i komputerami
chetnie wolalbym sie zajac np. modelarstwem, no ale jeszcze musze pracowac by osiagnac jakis status - a to zwiazane znowu z nauka i komputerami
Arczibalik,moze Seba jest dorosly ale zachowywal sie jak dzieciak.Pisalem to juz kilka dni przed jego banem.Odechcialo mi sie tu w chodzic bo co zajrzalem to na czacie byly jego tysiace pytan
jesli arczibaliku nie czytales to nie pisz prosze cokolwiek gdyz nie jestes w temacie prosze nie komentuj tego wpisu skoro ban jest to nie za nic czy ci sie to podoba czy tez nie to miejsce dla doroslych ludzi zarty zartami ale nie szopka delikatnie piszac
gryks 76 prosze o nr wszystkich wypowiedzi sebastiana gdzie Ciebie obraża i innych, zmiłą chęcia poczytam sobie w wolnej chwili jak będę miał czas, i prosze te nr na KG nie tu na czacie nie będziemy tu zaśmiecać czatu jakimiś głupotami,
3 293 023. jacunn rozumie Cie doskonale co piszesz
nie on tylko gada sam ze soba i zadaje sporo pytan
ale tez motywuje ludzi
ale tez motywuje ludzi
angierski spokojnie rób to co robisz i dobrnij do celu, jak bedziesz na emeryturze to wtedy zajmiesz sie modelarstwem w wolnym czasie, wiem ze jesteś dobry wtym co robisz nauka i i komputery to jest piekna sprawa, nie poddawaj sie tylko poszerzaj wiedze swoja i pracuj nad tym programem do lotka, dużo osób liczy na CIEBIE i trzyma kciuki aby CI się udało
arczibalik73 no masz piekna wymowe, no niestety jestem skazany na komputery no ale jak dozyje do emerytury to pewnie nie bede sie juz zajmowal tymi pasjami
ale dzieki za dobre slowa
ale dzieki za dobre slowa
3 293 021. arczibalik73 2018-07-11 (17:30)
-----------
PITUŚ BAJDUŚ, TY MASZ ZAWSZE WYMÓWKĘ -KOMP-KLAWIATURA - JAK COŚ SIĘ DZIEJE
-----------
Arczibalik albo udajesz albo rżniesz nie napiszę co albo kogo
Przeczytaj sobie wpisy poczynając od 3286046
tutaj masz początek >>> czytaj kolejne
3 288 046. Sebastian_M 2018-07-07 (01:42)
Tu trzeba pilnować bo czasami wejdzie jakiś trol i trzeba go popedzic
Przeczytaj sobie wpisy poczynając od 3286046
tutaj masz początek >>> czytaj kolejne
3 288 046. Sebastian_M 2018-07-07 (01:42)
Tu trzeba pilnować bo czasami wejdzie jakiś trol i trzeba go popedzic
odstawie wszystkie pasje a komputery kiedy byly moja dzialka teraz chcialbym z tym skonczyc ale sie nie da no jak zrobie dobry program wszystko bedzie ok, moze kiedys wygram ale jak bede pracowal - bo wtedy bede mial za co grac
ok dzialam w tle
ok dzialam w tle
angierski nie dziękuj bo niema za com ja sebastian, iwona7472, oraz wiele osób jeszcze wierzymy ze CI się uda, i trzymamy kciuki za twoje dzieło które ,nie długo dokonasz i wcielisz w życie
arczibalik73 no ja tez licze na to ze niedlugo juz skoncze to co robie
wierze ze sie przyda (bo juz kilka osob wygralo) ale ma dzialac lepiej
wierze ze sie przyda (bo juz kilka osob wygralo) ale ma dzialac lepiej
oczywiscie nie wygralo glownych wygranych
no ale jak skoncze to wam zaprezentuje
narazie wiecej odpoczywam niz cos robie
no ale jak skoncze to wam zaprezentuje
narazie wiecej odpoczywam niz cos robie
3 293 034. alfafire dzieki ale prosze na kg nie tutaj okej? dziekuje poczytam sobie to pozniej
A TYPOWAĆ MOGŁEŚ
https://www.multipasko.pl/typowania/arczibalik73/multi-lotek/pewniaki/#szczegoly
https://www.multipasko.pl/typowania/arczibalik73/multi-lotek/pewniaki/#szczegoly
3 293 021. arczibalik73 2018-07-11 (17:30)
-----------
A TYPOWAĆ MOGŁEŚ
-----------
A TYPOWAĆ MOGŁEŚ
angierski ostatnio wyczaiłem kilka liczb w multi które dość czesto wychodzą razem, i chyba zacznę nimi grac też jako układem jednym, nqarazie jest to tylko 7 liczb nie bede tu podawał oficjalnie bo za dużo osob by zaraz wygrywało, ale jak wyprubuje je osobiscie wtedy Ci je podam na kg okej
3 293 042. makler typuje kiedy mogę i kiedy mam neta, ostatnio w mojim rejonie była jakaś awaria ludzie nie mieli neta wogóle w mojej sieci a ni kablówki, nieraz typowałem będąc u kolegi na necie z całkiem innej sieci, ale wtedy tylko typowałem , nie zagladajac na czata wogóle, a co do klawiatury to tak mam problem wielki z laptopem poniewaz mam uszkodzona klawiaturę i lapek tez wariuje, teraz nie piszę z lapka ,tylko ze stacjonarki której tez od 2 lat nie używałem bo testowłem laptopa, i go przetestowałem w cigu 9 miesiecy puzywanai laptopa padła mi klawiatura podczas pisania w niezniszczalnym laptopiefirmy IBM
tu w stacjonarce wymienialem tez kila sobie żeczy i od nowa musiałem postawic moją nie zniszczalna maszynę na nogi,troszkę konserwacji wymagał i juz pomalutku dochodzę z nim do ładu i niedługo bede mogł wszystko na nim robić jak kiedys, włacznie z obsługom programów w 4k
makler nie mam dzieci jestem kawalerem jeszcze
ładnie w legnicy leje ........... junak jestes gdzies w poblizu ciekawe czy u ciebie jest burza
dobra to dalej sie tu prawadujcie , ja zmykam na razie,idę coś fajnego porobić sobie , ile można tu siedzieć na stronce jak nie ma ,nikogo fajnego z kim można by było popisać i pośmiać się z byle czego, a wracajac jeszce do sebastiana to słowo trol w jego mowie oznaczało osoby które tu robiły bałagan pod innymi nickami ze stronki sasiedniej, oto tu chodzilo, a nie oto aby np , gryksa 76 , czy maklera czy kogokolwiek wyzywac od trolinarazie eszystkim zycze wysokich wygranych wieczorem
iwona7472 jesteś de best dobry nick
arczibalik bez komentarza pluja ?? to nie deszcz nie czytales a sie wypowiadasz dobry jestes
ja jeszcze lecę zatypować liczby bo kto wie czy dziś nie dostane bana za to co napisałem wcześniej, tu na stronce , bo dużo tu jest różnych kapusiów co na prawo i lewo strzelaja z ucha na kogoklwiek jak im coś nie pasi
Reszty nieznam 7/11 dalej niechce w błąd wprowadzać
Dzis na 14 jakos mi sie udalo zatypowac
3/26
Dzis na 14 jakos mi sie udalo zatypowac
3/26
Sebek nieznam numeru wpisu
Mialem 3/5
Ja do niego 62/77zawiodla
A on jutro bedzie i bylo
Brawo sebastian m
Mialem 3/5
Ja do niego 62/77zawiodla
A on jutro bedzie i bylo
Brawo sebastian m
Uwaga:
Leje mocno na południowym wschodzie i w centralnej Polsce.
Leje mocno na południowym wschodzie i w centralnej Polsce.
Magda.
Jest UFOludek.
U nas leje na zachodzie,dawno deszczu nie było,susza jak na pustyni...trzeba było latac do monopolu gasic pragnienie
Ufo 17 mialem rano czyzby powtorka z rozrywki na 14 typowane o 21 wlezie