Wpisy 3 292 897 – 3 292 996
11 lipca 2018 15:32 → 11 lipca 2018 17:00, 100 wpisów
Co robicie
Dzieci
Jeszcze 2 godzinki i do domku
Zbigniew
Brunetka
Magda zaryzykuj nie krępuj się
To nic nie boli
I nic nie kosztuje zapisanie w stałych zestawach
Ale jak ustrzelisz to na zawał można zejść
Magda poszła zapisać 20 zakładów w stałych zestawach
A on umie
Magda wejdź na mój profil i skopiuj moje zestawy i zapisz u siebie w profilu
Nie wiem
Będzie pół na pół
galik nic ciebie bany innych nie nauczyly zadnych wnioskow nie wyciagneles coz bywa to tyle ide cos zrobic zajecie jakies trza se znalezc do meczu
917 jak nimi nie zagrasz dostane 100 %
Brunetka zagraj w mini
Nie moimi
Zbigniew w multi masz fajne zestawy,podobaja mi się liczby oprócz 18...
18 na pewno wpadnie bo nie gram dziś w multi
Magdo zapisz se liczby w mini wstalych zestawach
Makler ma zapisane moje z 17 03 2017 50 zakładów aż do teraz
Jest tu kto
sebastian dostał bana?
Sebastian dostał banana
Trafił w lotto
sebastian dostał bana przez maklera?
oj makler nie ładnie co ja tu słyszę
oj makler nie ładnie co ja tu słyszę
Meteoryt go trafił
Jak szybko szedł zagrać w lotto
Sebastian gdzie jesteś
Sebastian szedles do fioletowej budy i wpadłem pod samochód
Żartuje
tak sebastian dostał bana za sprawa maklera i jeszcze jednej tu osoby własnie dostałem kilks meilów od sebastiana ,bardzo szkoda że ten kolega się nie chcial tez pogodzic z sebastianem,i pisał do PASKO, na sbastiana, ale to jest jego sprawa, jesli chodzi o bana to pasko powinien tego bana dac maklerowi i goznzaga za wyzywanie gryksa76 od śmiecia
Arczi ty tak poważnie nie czytasz uważnie jeśli dostał to za służenia przeczytaj dokładnie a jeśli dalej nie wiesz nie komentuj
Fakt faktem ze Sebastian zasmiecal forum milionem pytan kazdego dnia,dlatego od kilku tygodni to malo co wchodzilem.Bo ilez mozna czytac ze w niedziele nie gramy itp
to co było miedzy sebastianem a gryksem76 mozna było wyjasnic na spokojnie sobie, a nie przygrayzać jeden drugiemu, sledziłem wasze wpisy jednego do drugiego,nie było tam nic takiego porażajacego żeby zaraz trzeba było pisać do pasko mogliscie razem dojść do porozumienia lub prz4estać sie do siebie odzywać i po sprawie by było a nie skakaliscie sobie jak koguty do oczu, ale to wasza sprawa jest,gryks ja was obu z z sebastianem lubie i dażę szacunkiem i chciałbym abyśće wy tez z sebastaianem sie polubili jeśli jest taka mozliwość , a nie jeden na drugiego skarżyli gdzieś, oj nieładnie panowie
W niedziele do kosciola chodzimy
W 2015 roku dostałem bana.zadzwoniłem do Pasko i mnie odblokowal
100 000 000
Straciłem tylko za połączenie do nie go
Zgrywus co dziś trafię w mini
seba dostal bana a ja z nim mialem grac
ale mam maila do niego
ale mam maila do niego
.
ARCZIBALIK
.
I >> ZNÓW << POCHOPNIE WYCIĄGASZ WNIOSKI, PRZECZYTAJ TAM GDZIE TRZEBA
3 292 944. jacunn sebastian zadawał tyle pytan dlatego bo chciał tu wprowadzic troche luzu i śmiechu , sebastian lubił to robic, znam sebastiana z tego ze lubi dobra zabawei dobry żart,nieraz troche przeginał też ,ale to tylko żeby tu było wesoło ,a nie żeby komuś specjalnie dokuczać,sebastian to pozadny gość jest nie jakiś dzieciak ,jak ktoś tu może mysli, mam kontakt z kolega sebastianem nie tylko meilowy, ale widzaiłem go też na faceboku i moge potwierdzić nie jest ,to dzieciak jakiś, zadawał dużo pytań, żeby było śmiesznie i tylko tyle ja go nadeal lubie i to jaki jest,niemam do sebastian zadnych zastrzezeń jako kolega ze stronki tutaj, jesli to czyta tu na stronce to che aby wiedział ze nadal jest mojim kolega i ze nadal gramy razem i typujemy numery jak kiedyś i przyjdzie taki dzień ze razem trafimy te 10/10 w mulatke jak i mini lotto,
witam , tydzień mnie nie było , ktoś coś wygrał ,,,,,, przegrał ,,,,,,, widzę Sebastian wypadł na razie z zielonej
3 292 602. makler 2018-07-11 (08:23)
Galik, Ty popaprany kocie i NIE zgadłeś, ja tylko stwierdzam fakty, po tym co jest napisane u Pasko. Śmiem twierdzić że obydwaj dostali
makler ty popaprany konfidencie,potrafisz tylko kapować i wyzywać,nie piszcie z nim,niech ma karę,przez niego Pasko zbanował Sebastiana
makler a jak to wytłumaczysz co tu napisałeś do galika?
Galik, Ty popaprany kocie i NIE zgadłeś, ja tylko stwierdzam fakty, po tym co jest napisane u Pasko. Śmiem twierdzić że obydwaj dostali
makler ty popaprany konfidencie,potrafisz tylko kapować i wyzywać,nie piszcie z nim,niech ma karę,przez niego Pasko zbanował Sebastiana
makler a jak to wytłumaczysz co tu napisałeś do galika?
Pasko chyba w końcu zrozumiał że to jest czat a nie jakieś mono - niewiadomo
Nie wiem jaki jest rekord wpisów przez jeden nick, jeden po drugim do samego siebie
Ja swego czasu naliczyłem 32 wpisy
Dodając do tego pewnej nocy obrażliwe wpisy niech nikogo nie dziwi ban dla Sebastiana M
Nie wiem jaki jest rekord wpisów przez jeden nick, jeden po drugim do samego siebie
Ja swego czasu naliczyłem 32 wpisy
Dodając do tego pewnej nocy obrażliwe wpisy niech nikogo nie dziwi ban dla Sebastiana M
arczibalik ban jest zasluzony czy ci sie to podoba czy nie inni mieli tez jego dosyc
pasko przeanalizowal jego wpisy i nie tylko jego podiol meska decyzje mimo ze ma swoje sprawy po za czatem znalazl czas
ban nie jest z niczego jesli tego nie rozumiesz nie pisz prosze wypracowan
przeczytaj jeszcze raz ostatnie wpisy sprzed 5 dni 100 razy jesli dalej nic nie bedziesz rozumial to trudno zyc trzeba dalej jak ktos dostaje bana powinien to sobie przemyslec
i tyle i nie komentuj bo nie masz racji chociazbys wpisal nie wiem jakie dlugie wpisy co chwile
aRCZI
A PRZECZYTALES GALIKA PORANNY WPIS ??? NAPISAŁEM ŻE SIĘ POMYLIŁ
.
WKOŃCU >> KOSA << DOPADŁA SEBE
A PRZECZYTALES GALIKA PORANNY WPIS ??? NAPISAŁEM ŻE SIĘ POMYLIŁ
.
WKOŃCU >> KOSA << DOPADŁA SEBE
tak gryks tam była ostra jazda po niektórych nickach >>> brawo Pasko
3 292 954. angierski spokojnie bedziesz grał z sebastianem spokojnie razem, takl jak zamierzaliście, wszyscy damy rade i zaczniemy nie długo wygrywac kase, wszystko jest do zrobienia,
czesc iwona7472
https://www.youtube.com/watch?v=aNYjOVo5IEw
Miłego popołudnia i trafnych P*
43
Miłego popołudnia i trafnych P*
43
tam była ostra jazda po niektórych nickach >>> brawo Pasko
PASKO OD JAKIEGOS CZASU NIE DAJE TAK SOBIE BANANY. WIDOCZNIE TO CO PRZECZYTAL Z CZATU NOCNE JAZDY NA NICKACH (nie po raz pierwszy)
arab
jak jest następny to dłużej
PASKO OD JAKIEGOS CZASU NIE DAJE TAK SOBIE BANANY. WIDOCZNIE TO CO PRZECZYTAL Z CZATU NOCNE JAZDY NA NICKACH (nie po raz pierwszy)
arab
jak jest następny to dłużej
Makler
Magdo zagraj dziś w mini. Iwona ty też