Wpisy 3 290 309 – 3 290 408
9 lipca 2018 01:00 → 9 lipca 2018 03:01, 100 wpisów
tylko ze nie ktorzy maja pare nickow pod 1 sa ok pod 2 nie na dodatek byc moze sa kasia a pod 2 kasia
3 290 306. Sebastian_M 2018-07-09 (00:58)
I nie pisz tak dużo bo zaśmiecać czat
---------------------------
a jak arczi pisal wypracowania, to dobrze ??????????????????
I nie pisz tak dużo bo zaśmiecać czat
---------------------------
a jak arczi pisal wypracowania, to dobrze ??????????????????
widzialem z ciekawosci ta rozmowe ciekawe czy to do paska doszlo czy to widzial bo to nie zachowanie ludzi ktorzy skonczyli 18 lat ludzi ktorzy dorosli dla takich nie ma miejsca ja sie przynajmniej staram
Makler co ?
Gryczana lisciasta nie masz 18 lat ?
Powiedziałem
Żeby to było ostatni raz
makler dlatego jest cicho gdy to jest gdy tego nie ma jest mila atmosfera
Makler zesrałeś się w galoty ?
I dlatego tak tu śmierdzi ?
ide nie bede sie dostosowywal do twojego denego pozimu jak pasko lubi niech cie trzyma pasko
Paluszki to wsadzę tam gdzie trzeba ryjeczku ty mordko kochana
Kocham ciebie gryczana kaszko
A maklera to na obiadek bym zaprosił
A może ty jesteś manna ?
No tak manna nie zauważyłem
A co do Joli to sama sobie wyrobiła opinię widocznie. Tak myślę bo Arab by nie oszukiwał
Gryczuś manna ci spadła z nieba ?
Cześć Greg
Gryczana pisała o kimś ze jest śmieciem
Nie pozwolimy na to kategorycznie sprzeciw
Ostatnio jest zapewniam Cię
Makler idź lepiej do karolandii i nie siej tu zamętu
Seba a powiem ci że byli tu tacy co warto by ich nazwać jako śmieć
np. franek sprzedawca firanek itp. ....
np. franek sprzedawca firanek itp. ....
Wiem Greg i tu się zgadzam z Tobą
On był psychiczny i trzeba było mu pomóc
Ale pi co zaraz nazywać śmieciem ?
Greg dobrej nocy
A Ty idź już stąd i przemyśl swoje zachowanie
pasko mam nadzieje ze to przeczytasz jest to moi ostani wpis nie mam zamiaru co kolwiek pisac tutaj dopoki ten uzytkownik bedzie to nie jest smieszne zalosne przeraniac zmieniac wyrazy zaczepiac to nie na moje zdrowie tylko w mordke dac wiec pasko jak tak lubisz to go trzymaj niech pisze brawo ty pasko panie JANUSZU!!! ja dziekuje bede sie tylko typowal zegnam jak tak lubisz pasko
PASKO BRAWO TAKIEGO UZYTKOWNIKA SEBASTIANA M TO MOI OSTANI WPIS SZKODA ZDROWIA JAK KTOS NIC NIE ROZUMIE PRZERABIA SLOWA W REALU DOSTAL BY TU NAJMADRZEJSZY WSZYSTKO WIE WSZYSTKO U MNIE COS JAK TOWAR DO WSZYSTKIEGO A CO JEST DO WSZYSTKIEGO JEST DO NICZEGO BRAWO PASKO
Nie pisz dużymi literami bo to wbrew regulaminowi
co to za czat teksty jego lub r3dma6 to nie dorosli ludzie owszem czat na liczbach by sie skoczyl po losowaniu przed nim to co od dawna tu jest przez tych dzieciaczkow to spod skepiki z tanim winem delikatniej nie mozna tego nazwac co mi tam jesli mnie zbanujesz najwidoczniej ich wpisy tobie pasuja ja wysiadam jak pisalem dla mnie wg mnie najlepsza strona czat jest wspanialy gdy nie ma 2-3 osob ja wysiadam nie ma sesu gdy oni sa co kolwiek pisac bo przekreca na swoi durny sposob wole mapki wyniki typowania milego pasko
Rozumiem że jesteś nerwowy5ale nie ublizaj nikomu bo kultura osobista to podstawa
Do żony też tak się odnosisz ?
Dorosły się odezwał
Współczuję Twojej żonie że ma takiego meźusia który siusia
Nie ma sosu ?
Jakiego sosu Ci brakuje?
PS PASKO ZANIM MNIE BYC MOZE ZBANUJESZ ZDAJE SOBIE SPRAWE ZE NIE JESTEM IDELANY TYLKO ZE TRZYMAM JAKIS POZIOM TO MILEGO Z SENASTIANKIEM M DZIECIACZKIEM I JEGO PYTANIAMI JAK DZIECKO WE MGLE R3DMA6 CO TO JEST JAKIE TEKSTY MELINA JAK DLA MNIE TAK WIEC JUZ NIC NIE PISZE NIE ZALERZY MI NA TAKIM CZACIE GDZIE O KIMS PISALEM SMIEC?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//// PAAAA PASKO TYLKO TYPOWANIE BO I TAK NIC Z TYM NIE ZROBISZ
Pisz zwięźle i na temat
Nie rozpusty się tak bo zaśmiecać czat
Ty trzymasz poziom ?
A napisałeś jakiś no to rozumiem
Dziecko się obraziło i zabrało zabawki z piaskownicy
Ale numer
Tak
To teraz można spokojnie zatypowac na jutro
Gonzalinski przyszedł
Gonzalinski przyjacielu co nam opowiesz ?
Opowiadaj tylko szybko czekamy
Ale ty to masz ruchy
Co pół godziny wpis
I to nie na temat
Tego jeszcze nie grali
Przyszedł ...i wyszedł
To jest mój ostatni wpis tutaj
Nie wyrabiam
To jest mój ostatni wpis tutaj
Nie wyrabiam
wyjatkowo pisze mimo ze pisalem gonozo nie wiem jak ty ale ja pisalem powaznie nie mam zamiaru znosic dziecinych przerobek pytan itp na czacie bede tylko typowal jak cos gonzo kg
Piszesz poważnie i co z tego wynika ?
Gobzo najwyższy czas
A kto będzie po was płakał chyba najbardziej ciocia Klocia która się zawsze z was nabijała
Dzieci z piaskownicy
Ty jesteś maśkler?
Robisz w gacie?
Kup sobie stoperan podobno pomaga
Makler i pomyśleć że radę Mieliśmy grać a wszyscy mi mówili nie graj z maklerem bo to jest wredny człowiek a ja mówiłem wszystko się okaże przekonamy się
No i się okazało zawsze jest makler jest tak że wszystko po jakimś czasie wychodzi wychodzi jaki Kto jest e w tym momencie pokazałeś swoją twarz
Makler
Chciałeś wiedzieć o mnie coraz więcej pamiętasz ?
Pamiętasz jak mnie o wszystko wypytywaleś?
I obrazileś się na mnie ze nie chcę Ci napisać o sobie wszystkiego
To był pierwszy sygnał żeby na Ciebie uważać