Wpisy 3 289 787 – 3 289 886
8 lipca 2018 17:02 → 8 lipca 2018 18:55, 100 wpisów
Ja jak idę do Fioletowe Budki to nie biorę ze sobą żadnych toreb
Po co z zakupami wchodzić do Fioletowej Budki ?
Tłok się wtedy robi i każdy się przepycha
Zresztą dziś niedziela i nie gramy w gry TS
Jutro sobie zagramy na spokojnie
Ja mam mini
Punkty TS nie znikają jutro też będą
Robale idziesz spać?
No chyba ze mnie coś ominęło?
Johno to pochwal się ile dziś wygrałeś pieniążków
Nie namawiają do hazardu
Dziś niedziela i nie gramy
Robimy przerwę
Ok bawcie się a ja idę na basen
hi all
tak puściłem w city róża ale nic
]
]
teraz degustacja jutro do pracy
i się puszcze na śląsku jutro bo tam zajade
No ja też wysłałem i nic ale to nic że nic..gram..dalej..może nigdy..może kiedyś może w wtorek 4 Miliony
4 bańki tylko
na waciki
na waciki
Milionet..czy to nie twoje takie auto ostatnio widziałem R 4 DEMON..na takich tablicach.widziałem
nie moje moje jest srebrne i tak za***la że niezdążył byś przeczytać nr
a rej mam taką se żeby nie było łatwo zapamiętać w razie wuu
\
\
Nie dość że bogaty..to jeszcze skromny....to jest..cecha..M..jak..
w całym woj podkarpackim jest może 10 aut takich z tego w debicy 4 szt
\
\
jak kiedyś coś cię minie i niebedziesz wiedział co to ... to bede ja
Milioner..jak ja wygram ale raczej nie nigdy..to taką tablice sobie sprawie ..Forsami..i stado goryli..do ochrony..i banany..dla nich bez ograniczeń.. Z rzadu mają Miliony..a się nie ukrywają i ja nie zamierzam..
jeden kolega z rózy mnie zna i może ty jego znasz (kierowca tir-a) mieszka niedaleko jubilatki
nie!!! żaden z nich
Milioner..a przyznaj się czy to ty jakieś 2 lub 3 lata temu wygrałeś w Multi Multi w Radomyślu Wielkim ponad Milion złotych w małej budce zkolekturą obok dworca nazwijmy go pks Kolporter..tam sprzedaje..swoje..produkty..gazety.itp itd..
nie ... ja tylko w mm na ul.gumiska
gumniska :p
Forsami
Wiem. W Marmaxie widziałem te wygrane wywieszone i jeszcze 10.000 pewnie było 9/10 też pewno twoje..
moje bo to system był
ja tylko systemem gram w MM na 15-17 liczb
na 15-17 liczb
17 zakładów puszczam 17 liczb rozpisane, jak widać raz przyniosło to skutek więc z czego ha
a jest taki system na 15 czy 17 liczb bo 1 raz słysze moze z 15liczb albo 16 co?
pewniaki . pl tam są rozpiski strona od dawna nie moderowana i można sobie tam coś podumac ,
1405259_40 a w ten sposób ze rozpisane to co innego jest tak to mozna rozpisac i grac
masz na pewniaki ... bierzesz system i wpisujesz swoje liczby i ci rozpisuje 10-tyki np
ja zawsze gram na 17/10
bo puszczanie 1 bezsensownego kuponu to wtedy trza mieć rzeczywiscie szczęscie aby trafić
1405259_40 a powiedz mi proszę czy na tej stronie mozna korzystać bez wysyłania smsa?
Trzeba sobie zadać pytanie po co się gra w gry TS dla rozrywki czy też na wzbogaceniu się szybkiej i łatwej kasie? Tom refleksje zostawiam do przemyślenia graczom na forum
Kamyk jestem dla wzbogacenia bynajmniej ja
A jak ktoś pisze że dla rozrywki to bredzi
A jak ktoś pisze że dla rozrywki to bredzi
kamyk ja ci odpowiem jak to ma sie do moiej osoby relaks rozrywka hobby jak kazde inne czasem cos wpadnie czasem nie lubie zabawki ts lubie zabawe liczbami mam radoche jak cos mi sie uda trafic od satysfakcja a jak cos wpadnie przy okazji i to z wlasnych zakladow satysfakcja radocha jest wieksza
greg moze i bredze lecz tak to ma sie do mnie chyba ja wiem lepiej niz ktos
milego dnia greg i mniej zlosci jak nic nie pojdzie i samej radosci co losowanie jak cos trafisz
kamyk21 kazdy gra aby wygrac co za różnica czy dla rozrywki czy wzbogacenia sie,ważne jest aby wygrać
3 289 866.
dzięki kasie można spełniać marzenia wszystko jest za pieniądz niestety
nie reklamuje żadnej strony pewniaki , mam swoje strony internetowy!!! i też ich tu nie reklamuje!!! . napisałem z czego korzystam w rozpisce , strona pewniaki słabo moderowana a może i wcale więc nie mam jakiś tam korzyści abyście tam zaglądali
3 289 871.tak jak mówisz,to prawda jest
wykształcenie aby osiągnąć tytuł naukowy jest to twoja praca setki wyrzeczeń i litry wylanego potu ale za dojazd na uczelnie za bilety za kupienie sobie coś do jedzenia musisz zapłacić
kasa się przydaje w życiu dlatego tak dużo ludzi gra w gry liczbowe
3 289 875. spokojnie nikt Cie nie oskarża onic takiego dzielisz sie tym z czego sam korzystasz po prostu ja tu nie widę reklamowania czegoś tylko polecenie z czego możemy skorzystać jęli chcemy
jeśli chcemy
bo myśli że trafią wydają swoje oszczędności a tu nic dupa i do tyłu
może komuś się przyda
na pewno dużo ludzi skorzysta z cennych rad KAMYK21