Wpisy 3 289 716 – 3 289 815
8 lipca 2018 15:02 → 8 lipca 2018 17:32, 100 wpisów
https://youtu.be/quebJpGsKxM
https://youtu.be/wkLdcNMuKOI
Hej johno i nie witani dziś wróciłem właśnie do domku byłem nad jeziorem Kunickim parę km za legnica
Junak coś na wieczór może z parek trójek będziesz robiła do multi
No właśnie junak tylko okien rzuciłem bilem brawo teraz dokładniej zlukam co żeś miała w stalych
gryks76 jakby zaklady ts kosztowaly 2x tyle to tez myslisz ze jak by to oglosil ts wczesniej to nie bylo by oszustwem?
gryks76 dziś już nic z cyferek nie robię...przerwa do rana...nie chcę myśleć co
by było jak bym wysłała...a nie ma dziś gdzie...
by było jak bym wysłała...a nie ma dziś gdzie...
Zakład zakładami nie ma to nic do twojego wpisu że oszukali robiąc promocje a po niej nic bo nic nie obiecywali a co do ceny nie gralbym raczej
Gryksto liczby które kiedyś córcia
na kuponie skreśliła
jak była młodsza ...zapisałam je
sobie dawno nie było z nich 8/10
Gryks
na kuponie skreśliła
jak była młodsza ...zapisałam je
sobie dawno nie było z nich 8/10
Gryks
u mnie sklepik z lottomatem otwarty codziennie tak że nie mam problemu z wysłaniem tylko z trafianiem gorzej Junak szkoda że nie wysłane ale kto to wiedział
Np asystentke wysyłania aby potrzymala nas w tych trudnych chwilachwyboru liczb
coraz gorzej bonusa brak promocji nie ma kumulacja zamiast 3mln 2,3mln jaki z tego wniosek?... coraz mniej ludzi gra
Johnson, czy ja wiem, czy coraz mniej ludzi ? Zobacz jak rozszerzyła się ich oferta - codziennie mini, dwa losowania lotki, dwa razy dziennie multi, c
codziennie expensja plus szajs komputerowy co cztery minuty Keno kaskada super szansa możliwość zagrania w ej co obiecywał bodaj Dudziński no i zdrapki ktaanzaja wykladaćórych jak nasi reprezentanci nie nadażają wykladać
codziennie expensja plus szajs komputerowy co cztery minuty Keno kaskada super szansa możliwość zagrania w ej co obiecywał bodaj Dudziński no i zdrapki ktaanzaja wykladaćórych jak nasi reprezentanci nie nadażają wykladać
to że zwiększają częstotliwość gier nie jest jednoznaczne z tym że więcej ludzi gra tak samo zwiększenie ceny nie koniecznie musi zwiększyć wpływy
Hejo robal tylko mini
Johnny ależ właśnie dokładnie tak masz rację te zwieksznie częstotliwości i ceny miało spowodować zmniejszenie pokrycia, co pan Maciek z lotto niechcacy zasygnalizował
Brunetka z pewnego punktu widzenia jescze najlepsza gra
Brunetka z pewnego punktu widzenia jescze najlepsza gra
Też mini biorę 1 na 4 losowanianic nie trafiammoże mini nie dla mnieposzukam taką w kiecce
Bo keno tez na psy spadło
Poczekaj na ofertę z neta Brunetka, to dopiero będzie strzyżenie
Gry..grami ale wchodzimy do kolektur..z pełnymi a wychodzimy z pustymi torbami..i to jest fenomen swiadomie kupujemy iluzje za duże pieniądze.. i ja też żeby nie było
Robal_36 no bedzie hazard ktory nadzorowal bedzie ts
i faktycznie bedzie strzyzenie
i faktycznie bedzie strzyzenie
panstwo na to kladzie lape w dodatku
dobra lece troche poprogramowac
dobra lece troche poprogramowac
3 289 758.
Zaq
Cześć
Co ja czytam ?
nic ciekawego ide dalej w mapki cos do multi znalezc czasem ziorne moze ktos cos ciekawego zapoda
Do kolektor wchodzimy z pełnymi torbami ?
A wychodzimy z kolektor z pustymi torbami?
To całe zakupy zostawiać w kolekturach ?
Sebastian bez siatek
I to świadomie piszesz ?
Bez siatek na ryby ?
Taa
Ja o siatka kolvzastych nic nie pisałem
Forsa pisał o torbach
Ja jak idę do Fioletowe Budki to nie biorę ze sobą żadnych toreb
Po co z zakupami wchodzić do Fioletowej Budki ?
Tłok się wtedy robi i każdy się przepycha
Zresztą dziś niedziela i nie gramy w gry TS
Jutro sobie zagramy na spokojnie
Ja mam mini
Punkty TS nie znikają jutro też będą
Robale idziesz spać?
No chyba ze mnie coś ominęło?
Johno to pochwal się ile dziś wygrałeś pieniążków
Nie namawiają do hazardu
Dziś niedziela i nie gramy
Robimy przerwę
Ok bawcie się a ja idę na basen
hi all
tak puściłem w city róża ale nic
]
]
teraz degustacja jutro do pracy
i się puszcze na śląsku jutro bo tam zajade
No ja też wysłałem i nic ale to nic że nic..gram..dalej..może nigdy..może kiedyś może w wtorek 4 Miliony
4 bańki tylko
na waciki
na waciki
Milionet..czy to nie twoje takie auto ostatnio widziałem R 4 DEMON..na takich tablicach.widziałem