Wpisy 3 276 264 – 3 276 363
27 czerwca 2018 18:18 → 27 czerwca 2018 19:45, 100 wpisów
przed końcem meczu fatalną drugą połowę w wykonaniu Meksyku podsumował Edson Alvarez, strzelając kuriozalnego samobója także Meksykowi pomogła Korea bo by odpadli
Ciekawe czy wieczorem może być jakaś niespodziewajka gdyby Serbia ograła Brazylie a Szwajcaria Kostaryke Brazylia z neymarem do domu
Wynik meczu Korea Południowa - Niemcy : 2-0
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 700Poprawny wynik spotkania wytypowali:
bogdan0Wynik meczu Meksyk - Szwecja : 0-3
Ilość punktów za poprawnie wytypowany wynik: 300Brak osób, które poprawnie wytypowały wynik meczu
nic jutro mecz o honor zobaczymy może jutro zagrają na tyle by nie być zespołem bez punktów jak Egipt ,Panna
Japonia z tego co oglądałem a co Polska to jak tak się utrzyma taka gra to nasze szanse zerowe no chyba że coś się zmieni u nas w grze jakieś przebudzenie z tego co widziałem Japonia jest faworytem a przed Mistzostwami nawet na Mistrzostwach Japonia na 64 miejscu jak dobrze pamietam jak widać ranking Fifa ma się ni jak do tego Japonia jest silna jeśli zagramy tak jak w tych dwóch meczach to przegramy z łomotem chyba tak jak pisałem coś się u nas zmieni jakieś przebudzenie
Dzień Dobry
Koreańczycy jak i Japończycy sa sprytni...i bardzo ruchliwi
Koreańczycy jak i Japończycy sa sprytni...i bardzo ruchliwi
bogdan0
Wpisy coś nie chcą mi wchodzić
>>> wpis zatwierdzony proszę czekać <<<
a wpisu nie ma
Wpisy coś nie chcą mi wchodzić
>>> wpis zatwierdzony proszę czekać <<<
a wpisu nie ma
Polacy i Niemcy polecą w jednym samolocie
Lewy nie będzie musiał wysiadać
Lewy nie będzie musiał wysiadać
Nie ma co patrzeć na Niemcy oni są Mistrzami Świata choć rozczarowali w tej edycji ale my cały czas na dole
ulala jak się goła kobieta śni >>> to nic dobrego nie wróży
5/10 też miałem i coś jeszcze
5/10 też miałem i coś jeszcze
teraz pasuje utworzyć mistrzostwa z zespołów przegranych o Mistrzostwo świata w pół mistrzostwo
Gryks
17
W mini mam 10 13 15 24 32.i jasny gwint nawet 3/5 nie ma
A już z 20 losowań lecę z nimi
Mm nie puscilam. Ale 2 kaskady za to
A wzięłam dla hecy i tak będzie
....jak Batorego komin
....jak Batorego komin
Checa czy heca?
Mnie to tez lata
Dokładnie
Tez problem...mam,chcialbym szwajcarow podejrzec a Brazylia kusi