Wpisy 3 276 164 – 3 276 263
27 czerwca 2018 15:52 → 27 czerwca 2018 18:16, 100 wpisów
jak tam po losowaniach trafł ktos cos?
jak ogladać normalnie ja mam stary telewizor ale na tym nowym też jest funkcja dwa programy telewizyjne na pół ekranu
nawet 4 programy na jednym ekranie tylko trochę głowa boli ale dwa to chyba nie problem taka funkcja juz w starych telewziorach była
nigdy nie czekałem na 14 na losowanie nigdy ale zawsze czekam jak mam iśc na 14 do pracy to czekam by wyjść z domu
Lunelo umnie w końcu hehe
mulag czyli masz system PIP w TV TAK O TYM PISZESZ 2 OBRAZY NA JEDNYM EGRANIE
Rozumiem, że ktoś wytypował 5/5 w Mini i nie jest numerem 1. w rankingu Mini Lotto. Hmm ciekawe zasady Pasko wprowadził...
Za szybko napisałem że do domu przy remisie Niemców z korea wyłazi Meksyk z grupy
polsza do domku Niemcy do domku rasyja mi została no i parę ekip
coś pięknego przeżywam ten mecz jak by to była reprezentacja Polski tak za Koreą jestem całym sercem tak pisałem przed meczem
jest postawilem 300 zl na koree
Gryks ty szwabom kibicujesz
Szwaby gorsze od Polski
mysle ze polacy celowo grali jak cioty niemcy chociaz probowali strzelac i bylo 0:0 przy koncowce wiec grali duzo lepiej
Niemcy przeważali nie ma co ich porównywać z Polską reprezentacją
licza sie bramki mulag pol zycia pod lodem przelezales?
Szwabów Francuzów nikt nielubi
Brawo korea dalas mi zarobic na nowy tv ktory wyrzucielm na meczu Polszy
widzę w polskich miastach flagi Korei radość i płacz z szczęścia Kora Korea hura hi hi hura
Korea Południowa: Cho Hyun-woo - Lee Yong, Yun Yong-sun, Kim Young-gwon, Hong Chul - Lee Jae-seong, Jung Woo-young, Jang Hyun-soo, Moon Seon-min (69. Ju Se-jong) - Koo Ja-cheol (56. Hwang Hee-chan, 79. Go Yo-han), Son Heung-min. Wszystkim wam dziękujemy jak również całemu sztabowi
tak to prawda serce chciało pokonać niemcy a rozum że nie dadzą rady
Coś pięknego >>> dużo wcześniej pisałem że Niemcom klimaty rosyjskie nie służą
Za zimno im było chociaż mrozu nie było
Za zimno im było chociaż mrozu nie było
Ale kibicowałem Korei całym sercem a tu są typowania to co innego
Witam
Mistrzowie Świata jadą do domuuuuuuuuuuu!