Wpisy 3 275 864 – 3 275 963
27 czerwca 2018 09:28 → 27 czerwca 2018 11:04, 100 wpisów
widze ze mieliscie tu jakiegos Krzysia niestety to nie ja wiec nie szukajcie na sile podobienstwa
Dusia
byłam wczoraj w Zabrzu ale Brjana nie spotkałam ,ciekawe jak tam jego
za godzinkę muszę znowu jechać do kliniki oddać to maleńkie urządzenie
krzysi33k
poczytasz czat po losowaniach, to się dowiesz. Polecam zakładka FORUM-rozejrzyj się.
ciekawe kto dzis awansuje serbia brazylia szwecja niemcy szwajcaria meksyk roznie moze byc
co to honor czlek by chcial zaspiewac nic sie nie stalo ale po takiej grze bez walki bez jakiej kolwiek gry to tak jak by sobie pluc w twarz i mowic ze deszcz pada
Gryks jak takie liczby w Lotto z Plusem same 20 stki.. takie lubie ale mi nie dały......wygrać...takie...liczby
wiecej ich widac w reklamach na sronach niz sie ich widzialo na boisku a o strzalach celnych to chyba w fifie 18 wiecej
W Japoni za czasów Szoguna. Za taki wyczyn honor nakazywał wykonać kuku sepuku..a tu co celebra..trwa
jeszcze sie tak naprawde mundial nie skonczyl jeszcze maja 1 mecz a juz szukaja juz typuja podaja nazwiska kto za nawalke ja bym zaczol od selekcji mlodych pilkarzy z tych co sa na mundialu ze starych zostawil moze z 4-5
Japony maja o co walczyc..ale dzis Niemcy Korea...moze byc ciekawiewczoraj sedzia Nigeria Argen cienki...i slepy niczym temida
Gryks
Ty jako kibol - napisz TO do PZPN - może wezmą TO pod uwagę
Ty jako kibol - napisz TO do PZPN - może wezmą TO pod uwagę
czytalem dzis pewnien artykul co juz od dawna wiadomo juz kiedys o tym tutaj pisalem patrzac na wyniki meczow czy to towarzyskich czy tez eliminacyjnych mlodych roznych kategori moze i tam walcza moze i cisna wyniki sa jakie sa u nas od mlodego jest slaba trenerka slabe szkolenie aby na pale ci co sie wybijaja w mlodym wieku sa zauwarzani i jada za granice to dopiero wiedza co to szkolenie co to trening zeliki ida na bok bo czemu niby ci co jada znikaja mam na mysli tych co juz byli w kadrze seniorskiej kapustka jach itp
coz sprubowac mozna a noz sie uda a jak nie zostana kobiece uda
magda moze tak co nie ktore liczby z lotto lotto plus lub mini by ci podpasowaly do multi
jak pisalem 46 teraz twoja kolej na podpowiedz zreszta to z lotto mini bylo podpowiedzia ja mam z tamtad 4 liczby
W miejscowości Gliwice padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Starogard Gdański padła wygrana 124 377,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Tymowa padła wygrana 124 377,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wejherowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Nowa Sól padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
zag ty sie nie ciesz 2 liczby masz ciekawe ciekawe czy wejda nie napisze ktore w porywach 3 ciekawe oby oby w mini wlazly
3 275 926. gryks76 2018-06-27 (10:29) ROSJA O JEEE
46 daje jako pewniaka na 14h
46 daje jako pewniaka na 14h
Gryks nie lubie ich i Basta.... weź sobie popatrz gryks na ich zachowanie w polu karnym przeciwnika... tylko by karne wymuszali symulanty..na szczęście jest War...
ok ok tylko ze nie tylko niemcy sie tak zachowuja w polu karny czy tez na calym boisku ale ok........ var varem tylko wiesz co nie ktore dotkniecia pilki w polu karnym reka i krzyk o karnym to dla mnie troche nie halo bo jak moze byc karny jesli facet jak wczoraj wybija pilke glowa ta trafia w jego reke i leci dalej dla mnie to przypadek takich sytuacji jest wiele i sa nie slusznie wg mnie podyktowane 11 stki
zagraj systemem zagraj supersystemem turbosystemem i megasystemem
i co z tego jak oni mają wszystkie karty jakie są kombinacje i ustawiają tak aby nie wygrać